.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: PS2/PS3/PSP

PS2/PS3/PSP

Здравейте синът ми ме помоли да му взема една от тези конзоли и за това моля за помощ кое има по хубава графика защото той ще играе само игри и ако може да ми кажете играта Ben 10 ultimate alien има ли хубава графика и примерно на ПСП ще се вижда ли всичко от играта защото на мен екрана ми се струва малък. А пък то най вече той това ще играе защото той е малък.
    Благодаря предварително!

Голям фен Аватара на JuStIc3
    ако имате хубав телевизор СПОРЕД МЕН би било най-добре PS3 PSP На мен ми е малко като тея старите тетриси и не ми допада много много , с този малък дисплей ще си развали очите.Но съм виждал само PSP и затова не мога да дам конкретен коментар но това е моето мнение

Голям фен Аватара на xJawz
    Град
    София
    Господин татко,
    Препоръчвам ви да поровите в мрежата какво значат тези конзоли. За PS2 вече игри не се правят. PS3 е една от най-добрите игрови конзоли в момента. PSP е умалена портативна версия на горепосочената конзола. Тя няма хубава графика и доста бързо ще омръзне на сина Ви. Ако държите на конзола препоръчвам Ви да купите PS3 или Xbox360, но най-добре купете на сина си един мощен компютър.

ПС Кажете на колко е сина Ви за да можем да преценим по-добре.
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    iSiktir бих избрал...

Здравейте

синът ми е 4 клас и знае за тези конзоли и понеже е малък и глада детското Бен 10 и вкъщи имаме компютър обаче играта Бен 10 я няма и разбрах че я има само за конзоли. А колкото до телевизор имаме 2 плазми обаче те са по 32инча и неискам да си разваля очите, но имам и един стар телевизор ELITE той не е плазма http://www.zkdoverie.com/uploads/pro...768bee4759.jpg
    дали ще мога да свържа примерно ПСП-то със телевизора и така да е с по голям екран или пък ако свържа ПС3 към телевизора ще има ли г/д хубава графика

PSP-то доколкото знам няма как да се свърже към телевизор,Доколкото съм запознат качеството на картината ще е горе/долу като на компютъра..

Здравейте

А ако може да ме запознаете със ХБОХ 360 от къде мога да си го купя за какво служи това KINECT като на тази обява http://konzoli.com/xbox-360-4gb-kine...e76q94f2n2o875
    ще може ли ето тази джаджа да се свърже със клавиатура и мишка към ХБОХ http://konzoli.com/xfps-360-p-123.ht...e76q94f2n2o875
    От къде могат да ми го хакнат да е някъде към Ямбол или пък Сливен или всички области който да заобикалят Ямбол и колко струва хака и накрая има ли ХБОХ 360 с 250гб и в сайта конзоли.ком ще зареждат ли ХБОХ

http://www.technomarket.bg/products/...b-kinect-bundl

http://www.technomarket.bg/products/...b-kinect-bundl

Разликата в цената идва от голямата разлика в паметта.

Показвам ти ги само за пример

Конзолата е хубаво да се върже към единия 32 инчовите телевизори с HDMI.

До г-н бащата, основните разлики между Xbox360 и PS3 са следните. PS3 има вграден Блу-Рей плеър и безплатна мултиплеър мрежа. Xbox-a няма такъв плеър и за да играеш с други хора се заплаща годишна или месечна такса. Детето скоро ще порастне и няма да има желание да играе тези детски игрички.

Най-добрия вариант, който беше даден по-горе е PC.

PSP за мен е глупост, PS2 е немислимо стара технология.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Той компютър нали си има, земи му и едно ПСП да си цъка в движение, к'во повече иска...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Здравейте

Добре имам още няколко въпроса:
    1. Всички игри за ПС3 и ХБОХ 360 трябва да се играят от няколко човека?
    2. За какво служи безплатна мултиплеър мрежа?
    3. Има ли хак за ПС3 и ХБОХ 360 къде могат да ми го сложат колко струва и може ли да повреди конзолата ?
    4. ПС3 и ХБОХ 360 може ли да се свърже към монитор за компютър

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Аз пък бих препоръчал точно PS2,поради няколко причини.Първо няма да ти излезе толкова солено(189лв. в Технополис + 30лв. карта памет).Второ,за мен няма по-добър джойстик от този на PS2(лично мнение).Третото е,че е икономично само 35W.Четвърто,игрите не са скъпи.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Отговори на въпросите:
    1. Не.
    2. Служи за да играеш с други хора в мрежа.
    3. Може да се хакват конзолите, което означава сам да си теглиш и записваш игрите безплатно.
    4. Може , ако мониторът има HDMI вход.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jumpin
    Аз пък бих препоръчал точно PS2,поради няколко причини.Първо няма да ти излезе толкова солено(189лв. в Технополис + 30лв. карта памет).Второ,за мен няма по-добър джойстик от този на PS2(лично мнение).Третото е,че е икономично само 35W.Четвърто,игрите не са скъпи.
    Игрите са евтини щото са стари. Има ли ново заглавие за ПС2?
    iSiktir бих избрал...

Град
    София

Re: Здравейте

Цитирай Първоначално написано от 6ymensko
    Добре имам още няколко въпроса:
    1. Всички игри за ПС3 и ХБОХ 360 трябва да се играят от няколко човека?
    2. За какво служи безплатна мултиплеър мрежа?
    3. Има ли хак за ПС3 и ХБОХ 360 къде могат да ми го сложат колко струва и може ли да повреди конзолата ?
    4. ПС3 и ХБОХ 360 може ли да се свърже към монитор за компютър
    1 Не е задългително ама е по-забавно
    2 Освен за игра може и детето ако има приятели със същите конзоли могат да ги ползват и за чат
    3 Има хакове но ще се простиш с мултиплеъра пък и това са модерни конзоли със яки защити и има голяма вероятност при хакването да се простиш с цялата конзола, а гаранцията не важи при хакване.
    4 Не би било проблем ако са съвместими входовете на монитора със тези на конзолата.
    iSiktir бих избрал...

Голям фен Аватара на Spoke
    PS3- най- новата от изброените, следователно игрите са с по- добра графика, има и игра в мултиплейър ( става чрез Wi- Fi) . Безжични контролери и връзка с интернет. Логично е, че и цената му е най- висока.
    PS2- най- продаваната игрална конзола за всички времена, но вече е стара и не излизат игри за нея. Това не значи, че игрите, излезли до момента са боклуци, напротив, повечето са доста сполучливи. Няма безжични контролери, и графиката е по- слаба от тази на PS3. Вече са доста евтини на пазара, 2ра ръка хакнато излиза към 150 лева.
    PSP- това е портативната версия на PS2- то, тоест повечето игри за 2йката ги има за PSP, разбира се с леко по- слаба графика. PSP- то разполага с възможност за връзка с интернет ( чрез Wi- Fi), има игри за мултиплейър. Цената 2ра ръка хакнато е около 200 лева.

Съвет: Според мен, най- евтино и сполучливо ще ти излезе едно PS2- адски много добри игри, прилична графика- идеално. Мисля, че на сина ти ще му върши перфектна работа да си цъка.
    Успех!

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Цитирай Първоначално написано от xJawz
    Цитирай Първоначално написано от jumpin
    Игрите са евтини щото са стари. Има ли ново заглавие за ПС2?
    Да.Фифата и Песа си продължават да излизат за ПС2.Също и до миналата година WWE Smackdown vs Raw 2011 и много други.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Здравейте

значи и аз си мислех да взимам отначало ПС2 но понеже мисля да го свързвам към телевизора който показах преди в темата и си мисля че ще стане с лоша графика а ако примерно се откажа от ПС2 не мога да реша ПС3 или ХБОХ 360 защото и двете нямат много игри а пък и са към 100 лв но може би ще е ПС3 защото синът ми хареса повече игри за ПС3, но не изключвам и ПС2

Според мен е безсмислено влагането на пари в стара технология, но всеки си има различни принципи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си