- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Препоръчайте ми цигари
пуши ве, пуши
почни с sm и давай бЕло боро докато не ти се пръснат дробовете по кафетата и дискотеките
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
+1 за всичко, без това за Марлборото, вече са доста гадни, дори Кинг са по-добри според мен.Първоначално написано от cigarettekisses
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Не знам само при мен ли е така, ама Малборо ми станаха доста гадни, нз дали си въобразявам или са ги развалили.
мн ми харесва тънки черно виктори веднъж нямах и пуших такива, само че тънки не пуша и за тва не си взимам такива
те колко струват черното викториПървоначално написано от KumchoValcho
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
~4.60 някъде +/- 10ст. една приятелко почна такива да пушиПървоначално написано от Claymore
преди месец ми ги предложиха на мн по-ниска цена ама може да са били контрабандни, не попитахПървоначално написано от KumchoValcho
принципно бялото боро наистина го развалиха, но още си държи челни позиции
аз като намеря пуша блек девил шоколад <3
-M.B.
Борото го развалиха първо като тютюн и второ като качество на самата изработка. Като изгори до половината почва да омеква филтъра и да пари докато я държиш. Бялото виктори е същата работа.Първоначално написано от KumchoValcho
По-добре споделяйте начини как да ги откажем тея лайна защото вече ми омръзна и дори не ми се пуши, но го правя по навик и от нерви.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
синичко Дънхилче
http://nagradionline.info/vote/sandero
Най-добрите награди в нета! ТАБЛЕТИ, МП3, МУЗИКАЛНИ СИСТЕМИ И ДРУГИ!
http://nagradionline.info/vote/sandero
дънхил съкс
ако ше пушиш - пуши парламент, кент силвър, съндейс фентъзи (с вкус на шоколад).
Marlboro Fine Touch / Touch или Filter Plus. КАто ще се тровиш поне се трови качествено![]()
Ако е само да се перчиш пуши Black Devil.Черни,с вкус и аромат на шоколад и имаше май и с вкус и аромат на вишна ли кво беше.Попринцип са доста силни ама заради вкуса и аромата изглеждат и ги усещаш като по-слаби
>>DjBelev<<
Пушенето на Собрание за мене си е един вид оргазъм, няма по-добри цигари на българският пазар...
По принцип пуша много рядко, а вкъщи винаги имаме стекове с тези тънките OM
Именно...за хора дето да се перчат...мен лично не ме кефи изработката,филтъра им пада лесно и някак си ми се струват много келешки направени...Първоначално написано от Phonique
>>DjBelev<<
СМЪРТ ЗА ВАС ПОДЧОВЕЦИ ТРОВЕЩИ ОСТАНАЛИТЕ![]()
n00bs