- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- machok
Няма ли да ми обърнеш внимание по въпроса който те питах ?
Не че ми пука кой ме е столквал ама ако е от форума може да столква и други хора което не е мн приятно
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Нали ти писах лично и ти дадох едно ай пи да видиш дали е на човек от форума
Законът е закон,
но той врата в полето е
Само кажи дали е на някой от форума ай пито дето съм ти пратил на лично
Законът е закон,
но той врата в полето е
Кое е глупост, че някой ми е столквал компа един месец ?Първоначално написано от Mi6inka
Ами ако е от форума нали и вашия комп може да столква, и тогава ли ще е глупост ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
Представи си, че му е гепил някаква парола, Пин Код за Банка, някаква друга важна информация.
Ако толкова ти се занимава, отиди В МВР и питай как стоят нещата.
Ако не, пиши пак - може да измислим нещо.
Абе на мен не пи пука нямам никва важна информация на компа.
Най-много да ми гепят паролата за скайпа или пощата, не ми пука ще си направя други.
Въпроса е принципен, защото не всички са като мен, а някои хора в действителност имат ценна информация на пс-тата си.
Законът е закон,
но той врата в полето е
Wax а иначе има ли опасност пак някой да ми рови в компа и ако има как мога да да се предпазя![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Вече не.
Ако има такъв опит за "външна администрация" посредством Backdoor Както е направил предишния, вече няма да може.
Иначе може и по други начини.
Преглеждаи редовно Task Manager-а за процеси, изискващи повече Page Ram отколкото Ram.
Можеш да си свалиш TCP View и да гледаш за връзки от процес ntorskl.exe.
Ако има -> десен бутон и Terminate.
И пак, това са половината от възможностите.
Явно не осъзнаваш, че формално погледнато, администрацията няма никаква връзка с евентуален хакер, дори и той да е от форума. Т.е., дори и хакера да е от форума, би било против правилата ако го баннат, защото хакването е действие, което се е извършило извън форума. Още отначалото реших, че може да не си разбрал нещо, но реших, че може и да се обръщаш неофициално като приятел към мачока - но щом го казваш принципно, явно наистина не схващаш как стоят нещата.Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
Така или иначе, ако искаш да се предприеме някакво действие против хакера, трябва да докажеш, че IPто което даде е на хакера. Иначе администраторите не могат да направят абсолютно нищо, всъщност не знам какво очакваш от тях да направят.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
няма го в лога, не е някой от форума или поне не е някой с активен профил.
Бъди спокоен сега.
Вечерта по скайп щи дам общ чат с още един приятел.
Тои е девелъпър в HP![]()
мерсиПървоначално написано от machoka
StringTheoryPracticist не ми пука дали ще го банват и тн. даже не ми пука кой е, просто ако беше някой от форума би било добре хората да си имат едно на ум
Законът е закон,
но той врата в полето е
Мерси много ама няма смисъл да се занимаваш с мойте глупости, достатъчно ми помогна благодарско за коетоПървоначално написано от Wax
![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е