- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Сини очи vs. кафяви очи
Определено кафяви, тъмни почти черни, като ги погледнеш и просто да потънеш в тях.![]()
ИЗЯЖТЕ СЕ,КАФЯВИТЕ СА НАЙ-ХУБАВИ,НАЙ-ТОПЛИ,ДОБРИ И ЕСТЕСТВЕНИ,СИНИТЕ СА ГРОЗНИ,СТУДЕНИ И КАТО СТЪКЛЕНИ,НЯМАМ СИНИ ОЧИ НЕ МИ И ТРЯБВАТ,С ТЪМНОКАФЯВИ ОЧИ СЪМ И СЪМ УЖАСНО ГОРДА ОТ ТОЗИ ФАКТ!!!! ОПРЕДЕЛЕНО КАФЯВИТЕ ОЧИ СА НАЙ-ХУБАВИ И ХАРЕСВАНИ,СИНИ ОЧИ ИМА САМО В ПРИКАЗКИТЕ
I dvete haresvam no mai poveche kafqvi - a spored vas koi ochi sa po krasivi hubavi I gotini- sini ili zeleni
Никога не са ме привличали сините очи.Харсвам тъмни,кафяви.
Гласувах за сини щото.......... ами щото всеки втори е с кафяви очи....
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Сините очи са ужасни.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
А сините очи са някакъв невероятен медицински феномен срещан само у богоизбраните?Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
Предпочитам кафяви очи. Има много повече страст и топлина в тях, отколкото в сините очи.
Един възрастен господин ми беше казал никога да не вярвам на човек със сини очи.![]()
Аз съм с кафяви очи и може би за това харесвам сини.. Всеки каквото няма![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
аз пък нямам сини и пак не харесвам сини
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
по-експресивни от сините очи,НЯМА !
Не харесвам сините очи като цяло , но има изключения. Аз съм с кафяви , определено кафявите очи.![]()
според мен кафявите очи са обикновени на 10 човека 9 са с кафяви ако не и десетте![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Гласувах за кафявите,защото сините не ми харесват .. Иначе за мен зелените са най-красиви,най-мистериозни,най-спокойни и също са най-рядко срещаните.Едва само 2% от хората,имат зелени очи и имам късмета да съм един от тях.![]()
Първоначално написано от ledenakrasota
Първоначално написано от jumpin
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
?Първоначално написано от awerw
Първоначално написано от ledenakrasota
Първоначално написано от cweeet
Оо да! Черните или тъмните са невероятни. Винаги съм искала супер тъмни очи, защото имам наситено сини и не си ги харесвам много, много.
аз съм с кафяви
ама доста харесвам сини.. абе харесвам всякакви очи![]()
nigga stole my bike
на дали само 2% са със зелениПървоначално написано от jumpin
sapphire5![]()