- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Сини очи vs. кафяви очи
ИЗЯЖТЕ СЕ,КАФЯВИТЕ СА НАЙ-ХУБАВИ,НАЙ-ТОПЛИ,ДОБРИ И ЕСТЕСТВЕНИ,СИНИТЕ СА ГРОЗНИ,СТУДЕНИ И КАТО СТЪКЛЕНИ,НЯМАМ СИНИ ОЧИ НЕ МИ И ТРЯБВАТ,С ТЪМНОКАФЯВИ ОЧИ СЪМ И СЪМ УЖАСНО ГОРДА ОТ ТОЗИ ФАКТ!!!! ОПРЕДЕЛЕНО КАФЯВИТЕ ОЧИ СА НАЙ-ХУБАВИ И ХАРЕСВАНИ,СИНИ ОЧИ ИМА САМО В ПРИКАЗКИТЕ
грешиш мой![]()
I dvete haresvam no mai poveche kafqvi - a spored vas koi ochi sa po krasivi hubavi I gotini- sini ili zeleni
I spored men, a sini ili zeleni????????????
Сивите много ми харесват и са доста голяма рядкост, сините определено не са мой тип, харесват ми тъмно кафявите големи очи.
A koi bi predpochel - sini ili zeleni
и какво стана с анкетата? :Д
и все пак, сини предпочитам. кафявите са прекалено разпространени и безинтересни.
най-красиви са пъстрите. особено лятото, на слънце. като погледна майка ми/брат ми и им завиждам. ;д имат си всички цветове.
синеоките харесват кафевите, и обратното
Моите са зелени и си ги обожавамСамо да нямаха толкова много червени линии в бялата си част. Както и да е.
Любимия е с кафяви, преди никога не съм си падала по кафяви очи, но неговите са убийствени... Самата форма, погледа, направо магия....
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
По лична карта сиви - едноцветни са, ама нюанса ни синьо, ни зелено, ни сиво можеш да го наречеш, а не са и пъстри. По-скоро сиви.
Мъжо ми е със сини, макар, че преди него се оглеждах все в кафяви.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
моите са пъстри http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=638743