- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- искам да попитам спешно
възможно ли е след като си свършил един път и си се изтрил и след това го вкараш във влагалището без кондом за няколко секунди да се забременее???
1. това е немърливост.
2. зависи как е избърсано и с какво. доколкото знам сперматозоидът не може да живее и секунда на кислород, но все пак..
Сперматаозоидите могат да виреят в кислородна среда , а оцеляват и 2 -3 дни във влагалитето на жената.Малко вероятно е да забременее и то само,ако е в овулация,но пак казвам,малко вероятно е .
Не си прави експерименти!Мий се след всеки тек и слагай кондом!
maDamn
Да, ако момичето е в овулация.Първоначално написано от ujdurluk
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Сперматозоидите могат да живеят до 30 минути в кислородна среда! И да, може да забременее, ако е в плодовитите си дни!
Да не говорим, че след това попринцип продължава да се отделя малко количество сперма.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
купувайте ТЕСТ!!!
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
След изхвърляне най-добре да се сложи презерватива при продължаване на половия акт , защото колкото и да е изтрит не се знае каква е гаранцията, че няма да стане гаф !![]()
Първоначално написано от gabsit000
awerw♥
Подходили сте нехигиенично! Много малка е вероятността да се забременее .. но все пак възможна.Научете няколко прости правила,вместо да пускате всеки ден по 10 теми,дали сте бременни. Ползвайте си презерватив винаги и няма за какво да се притеснявате.
+1Първоначално написано от Hesinka
Много точно изказване!!!
Извинявай ,ама...не беше ли ти писала някъде,че ти и приятелят ти не ползват презервативи.Първоначално написано от Hesinka
Вярно е всеки си решава дали да се пази или не...хах не зная , стана ми интересно,че ти даваш съвети,а не ги спазваш!Да знам,той се контролира,в никакъв случай не е свършвал в мен,но наскоро посетих форумна на бг.мама от там сигурно около 50 дами бяха забременяли по този начин и доста се наплаших,но те го практикуват от примерно 5-6 години и са забрелемяли веднъж,а на мен ми се случва за 2-3 път .. и се съмнявам че е станало .. при теб не е имало такива проблеми нали ?
maDamn
Първоначално написано от Dessynka
Стига си стресирала хората weПървоначално написано от gabsit000
![]()