- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога за пръв път се напихте?
Та да попитам...Кога за пръв път се напихте?На колко години бяхте.Колко изпихте ?Какво пихме?Къде?
Та аз първи да отговоря.До сега не съм се напивална 14 съм.Просто ми стана интересно и затова реших да питам вас...
אויב איך מאַך אַווערטאַד
Оооо от много малка започнах да пия,за първи път се напих,когато бях на 8,9 години не съм сигурна дали се напих или просто си въобразих..бяхме се събрали цялото семейство и с братовчедка ми отидохме до кухнята и пихме ракия,много силна (отрова беше направо).Голям смях падна тогава,много ни беше забавно..(какви шматки сме били :х )
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Бях 2-3 клас някъде, когато започнахме да се събираме разни деца от кварталите. Криехме се в една изоставане, почти срутила се къща и изпивахме изумително количество бира. На тези години ни трябваха не повече от 2-3 чаши за да ни се завъртят главите. А ние пиехме по доста повече.![]()
И спря да се върти за миг земята..
На 14-тия ми рожден ден се напих за 1-ви път...![]()
С другите от компанията ми пихме водка..
После цял ден ме болеше главата...
![]()
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Бях на 13. Бяхме на гости с нашите и решиха да ми наливат по малко водка смесено със сок. Доста такива чаши изпих, после не можа да стигна до тоалетната. Майка ми много ми се смя![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Вермут+бира+ром, на 15тия ми рожден ден.Излях си душата, изръсих няколко простотии, повиках, па се запрях хДД Посмяхме се, общо взето.
На 13 с водка...от тогава не я обичам...чудя се, къде ми е бил акъла тогава![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
мм бях в 7 клас на един рожден ден.. водка + уиски.. :P ии още продължавам да я ползвам тая комбинация.![]()
"What matters more than the mistakes you make, is what you're able to learn from.."
до колкото помня ..мисля, че беше скоро![]()
awerw♥
по историите на майка ми сам бил на 3-4 и сам объркал ракия с вода( ефекта е бил невероятен). иначе на на 14 с 1-2 бири се отрезах на село![]()
Хах,не съм се напивала.Не съм голям фен на алкохола,пък и винаги си има граници.
преди година и половина или две.... комбинацията беше бира+мартини... аз бира си пих и преди това, амм така не ми се беше мотала главататамм.. аз като се напия започвам да се хиля като кретен на абсолютно всичко
хипер забавно е
а точно тогава т'ва мартини така ми се услади
мдамм.... а последния път когато се напих комбинацията беше бира+кола.... лично мое откритие и винаги работи
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
На 14 някъде... имам спомени, че беше някакво вино, ама... подробности не помня.Беше тоооолкова отдавна
![]()
Аз съм на 14,не съм се напивал и съм горд с това![]()
!
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
не съм се напивала сериозно, но доста пъти ме е хващало лигнята ;д
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Никога не съм се напивала. Пробвала съм много неща , смесвала съм питиета , но никога не съм прекалявала . Според мен е безсмислено човек да се напива така нарочно пък и нямам желание![]()
До колкото си спомням беше точно на Нова Година. 2008. Значи съм бил на около 10. Бях жаден и реших да пия шампанско, ама не знаех, че с тва можеш да се напиеш и изпих почти цяло пълно шише. После отивам при майка ми и викам "боли ме главата" и тя "колко изпи?" и аз казвам "ми 5-6-7 чаши" и тогава ми се скара, че съм се напилИначе почти не пия. Случва се супер рядко по празници, че и тогава не пия попринцип.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Първоначално написано от WhereIsMyMind
14, изпих 3 големи водки на екс, една след друга.. просто защото нещо ми беше много гадно и тъжно.. даже не знаех какво правя тогава, нямах никакво намерение да се напивам..![]()