- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога за пръв път се напихте?
На 12 ...
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
На 13-14.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Първоначално написано от nnn1993
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
20.08.2011-17 годишна..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
ROFL на 13.. бира + мноооого добро настроениеD
Ебаси пияндетата сте това младите... Аз се напих за пръв път на бала си, демек на 19 години, водка, уйски, бира и вино. Нямах махморлук на другия ден, все едно нищо не беше станало като цяло. Но си бях стабилно пиян, със залитане, губят ми се и отделни моменти. В сравнение с героизма на останалите от темата мойто е нищо работа, но за мен си е тежко пиянство![]()
Това ми е и единственото напиване всъщност.
На 13 на един рожден ден ....пих джин с фанта,джин със спрайт,уиски....от всичко по-малкокато правех нещо и след 5 минути се чудех дали е било истина или съм си въобразявала.От цялата компания аз и още една бяхме най-зле и лежахме на земята после на дивана после се преместихме в спалнята
но на всеки алкохола му действа различно аз първоначално бях супер луда,танцувах развихрих се а после се разплаках за едно момче после пак танци-манци и спане
![]()
![]()
миналата година когато бях на 11
миналата година когато бях на 11,хареса ми многу
ммм май 7ми- 8ми клас бях.. бира пих с едни приятели и като за сефте ме хвана ;д
8 клас с водка ... ужасно![]()
Текила 15...майна тва текилата си ебало майкатаМного хуу влиза и после баси махморлукът.Хубаво поне ,че не драйфам и не ми става лошо на момента!
maDamn
Боже, какви отговори ...
На 21 съм и все още не съм се напивала, няма и да го направя..Не пия и не смятам и да почвам..
Пази Боже![]()
Everything happens for a reason
за първи път се напих истински и здраво 16 на морето в една дискотека .. изпит 21 малки текили и три бутилки водичкаприбрах се добре но сам почнала да повръщам в съня си и сам отишла в болница
Та от тогава не сам пила по точно ако идем с приятели на бар и на кръчма по едно няма такива макс две едно стига
ии недей да си мислиш ,че е хубаво да си пиян тогава човек е най-слаб и безпомощен абе с една дума ПАРЦАЛ
![]()
Не се отказвай от това, което искаш НАЙ-МНОГО, за това, което искаш СЕГА!
За пръв път се напих началото на 8 клас. Тогава беше с водка и текила. Всеки път пиенето ми е различно. Един път мога да изпия стабилно количество без да се напия, друг път от същото нещо направо се нокаутирам. Всеки петък се събирахме в едно малко кафене, в което имаше главно такива на нашата възраст. После започнахме да ходим на дискотека. Стигна се дотам, да пием по една бира всеки ден след училище.
бях на 13 на рождения ден на наи добрия ми приятел със много бира имаше 6 каси общо а бяхме 8 човека и няколко водки
just me bratt | majko sam
На шест години, бутилка пинаколада.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
15
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Аз съм от ''старомодните''. Не съм се напивала и не възнамерявам. Пия и то в меко казано немалки количества, но държа и знам, че няма да стана за резил. В крайна сметка не е гъзария да изпиеш две и да се излагаш като кифладжия, а да пиеш колкото искаш и да мислиш трезво.
В края на лятото едни вашеподобни пияндурници се опитваха да ме напият. Накрая се случи така, че на 17 шотчета цяла вечер САМА не успях да свестя една горда НЕвъздържателка.
Мисля, че бях 7 клас, лятото. Две чаши бира Астика (все още я мразя тая бира) почти на екс. След 15-20 минути бях готова. Разказваха ми, че съм говорила на едно дърво, бяхме в парк. Не се гордея с тая си постъпка, от тогава си знам кога, къде и колко мога да пия.
^^^
Бургас <3
Еми не помня много добре, но май съм била 7ми клас. С нашите. :д Имахме гости и аз биричка, биричка, биричка... и кака Тори почна да залита, да зарейва поглед и да се хили като зелка. Не беше голямо напиване, знаех си къде съм, с кого и си стаях на краката ама ми беше омотано някакво. Най-голямото ми напиване до момента беше 8ми клас със бира и водка и две приятелки. Седяла съм посред улицата и съм търсила един съученик да ни прибира, понеже е от същото село. :д А последния път се напих от простотия - цял ден гладна и после от едно кенче бира и почнах да залитам. Иначе не пия много, само по поводи и само по мъничко.
На 17 години януари месец (даже помня кога)с водка, не се гордея с това.
Иначе 2-3 пъти ми се е замайвала леко главата,но напиване чак на 17 и оттогава почти не пия алкохол.
![]()