- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога за пръв път се напихте?
Оо.. На дедо греяната ракийка.. Май бях на 10? Not sure, обаче беше мноо фън, макар и майка ми да не мислеше така.
Важно е да отбележе че сега (20 год. възраст) не близвам алкохол, най-много някоя друга бира обаче и тва си е рядкост.
Пих за първи път в 5ти клас- водка
Напих се за първи път (и единствен, до такава степен) с повръщане и всички екстри в 7ми клас-пак с водка![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Аз съм на 14 и като се замисля държа на алкохол.Пила съм - не много,умерено,но не ме е хващало и не съм се напивала никога.Забелязала съм,че много трудно се "привързвам" към такъв вид неща ...
... Или в края на 15, или в началото на 16 бях. Напих се с текила, водка и джин. Не беше кой знае какво-живнах малко, леко залитах след няколко часа и така.
Everything changes, but beauty remains ...
Да, то всички така смятаме докато не се натряскаме като говеда.
И неее, "аз не повръщам от алкохол" до момента, в който трябва някой да ти държи главата, за да не се удавиш в... да не издребняваме с подробности.
Около 15 (май) с бая видове алкохол. Майка още разказва историята.
^ Майсторлъкът на пиенето е да се пие възможно най-добрият, домашен алкохол. Повръщането става и от малко, ако е гаден, купечки такъв. Здрав черен дроб и тренинг. Когато пиеш всеки ден привикваш и те хваща все по-трудно.. след години пък нещата се извъртат и те лови от една чашка. Майсторлъкът е да знаеш какво да направиш като се натряскаш, как да се натряскаш, какво да мешаш и как да го мешаш. Такива глупости..
Не знам хич кога. Предполагам 4 срещу 5 клас някъде с мастика. Вече около/над 10г си пия всеки ден. Кога по-малко, кога повече, но ако не пийна.. не става. Всичко домашно аз си го правя и е алкохол на много високо ниво. Само бирата ми е купечка.
Домашен алкохол не пия, защото мразя ракия :д (ебати римата). Та, мисълта ми е, че е само купен... освен вино чат-пат.
Формулата за мен е: (почти) все тая какво количество алкохол + поне същото количество вода (пред мен обикновено има 2 чаши - пиене и вода) + ядене преди това. От месеци не съм имала махмурлук, а при мен той е кошмарен.
Не само ракия, вино, ликьор, кондураго, мастика.. всичкото се прави домашно.
Мен на сут. като обърна една чаша вода и като ми откъсне краката.. и пак ме хваща пиенето. Не ми действа добре водата след пиене..
На 13. Имахме гости и баща ми вади шише ракия и ми казва "Искаш ли?". Аз си мислех, че се занася с мене и му викам "Сипи".
Сипа ми 20-30 грама и ги обърнах на екс и ме хвана и цяла вечер се занасях със всички на масата.
на 11 с бира ;о
беше в съвсем малко количество, ама не бях яла и нда![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Всякакви отговори съм готова да приема и ги приемам, но 10/11/12-годишни? Вие родители нямате ли?
Първото ми напиване беше тази Нова Година с 2л червено вино, защото бях адски самотна и нямах какво друго да правя освен да пия ;d другото ми напиване беше на сватбата на братовчедка ми с водка ;d
На 23г. съм. Никога не съм се напивала. Fuck me , right![]()
Бях 8-ми клас. Не се гордея особено с това изпълнение тогава.
Лятото между 7 и 8 клас. Тъкмо ме бяха приели в гимназията.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Нова година с текила и уиски.... 16
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...