.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 118
    Оо.. На дедо греяната ракийка.. Май бях на 10? Not sure, обаче беше мноо фън, макар и майка ми да не мислеше така.

Важно е да отбележе че сега (20 год. възраст) не близвам алкохол, най-много някоя друга бира обаче и тва си е рядкост.

Супер фен Аватара на sashko705
    Пих за първи път в 5ти клас- водка

Напих се за първи път (и единствен, до такава степен) с повръщане и всички екстри в 7ми клас-пак с водка

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    В осми клас.

На 14 с бира, вино и ликьор..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    На 15 с мента, хотел, Китен.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Аз съм на 14 и като се замисля държа на алкохол.Пила съм - не много,умерено,но не ме е хващало и не съм се напивала никога.Забелязала съм,че много трудно се "привързвам" към такъв вид неща ...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ... Или в края на 15, или в началото на 16 бях. Напих се с текила, водка и джин. Не беше кой знае какво-живнах малко, леко залитах след няколко часа и така.
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Аз съм на 14 и като се замисля държа на алкохол.Пила съм - не много,умерено,но не ме е хващало и не съм се напивала никога.Забелязала съм,че много трудно се "привързвам" към такъв вид неща ...
    Да, то всички така смятаме докато не се натряскаме като говеда.
    И неее, "аз не повръщам от алкохол" до момента, в който трябва някой да ти държи главата, за да не се удавиш в... да не издребняваме с подробности.
    Около 15 (май) с бая видове алкохол. Майка още разказва историята.

Супер фен Аватара на Irti
    ^ Майсторлъкът на пиенето е да се пие възможно най-добрият, домашен алкохол. Повръщането става и от малко, ако е гаден, купечки такъв. Здрав черен дроб и тренинг. Когато пиеш всеки ден привикваш и те хваща все по-трудно.. след години пък нещата се извъртат и те лови от една чашка. Майсторлъкът е да знаеш какво да направиш като се натряскаш, как да се натряскаш, какво да мешаш и как да го мешаш. Такива глупости..

Не знам хич кога. Предполагам 4 срещу 5 клас някъде с мастика. Вече около/над 10г си пия всеки ден. Кога по-малко, кога повече, но ако не пийна.. не става. Всичко домашно аз си го правя и е алкохол на много високо ниво. Само бирата ми е купечка.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    ^ Майсторлъкът на пиенето е да се пие възможно най-добрият, домашен алкохол. Повръщането става и от малко, ако е гаден, купечки такъв. Здрав черен дроб и тренинг. Когато пиеш всеки ден привикваш и те хваща все по-трудно.. след години пък нещата се извъртат и те лови от една чашка. Майсторлъкът е да знаеш какво да направиш като се натряскаш, как да се натряскаш, какво да мешаш и как да го мешаш. Такива глупости..

Не знам хич кога. Предполагам 4 срещу 5 клас някъде с мастика. Вече около/над 10г си пия всеки ден. Кога по-малко, кога повече, но ако не пийна.. не става. Всичко домашно аз си го правя и е алкохол на много високо ниво. Само бирата ми е купечка.
    Домашен алкохол не пия, защото мразя ракия :д (ебати римата). Та, мисълта ми е, че е само купен... освен вино чат-пат.
    Формулата за мен е: (почти) все тая какво количество алкохол + поне същото количество вода (пред мен обикновено има 2 чаши - пиене и вода) + ядене преди това. От месеци не съм имала махмурлук, а при мен той е кошмарен.

Супер фен Аватара на Irti
    Не само ракия, вино, ликьор, кондураго, мастика.. всичкото се прави домашно.

Мен на сут. като обърна една чаша вода и като ми откъсне краката.. и пак ме хваща пиенето. Не ми действа добре водата след пиене..

На 13. Имахме гости и баща ми вади шише ракия и ми казва "Искаш ли?". Аз си мислех, че се занася с мене и му викам "Сипи".
    Сипа ми 20-30 грама и ги обърнах на екс и ме хвана и цяла вечер се занасях със всички на масата .

Мега фен Аватара на Зайче..
    на 11 с бира ;о
    беше в съвсем малко количество, ама не бях яла и нда
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Мии 10-11 годишна бях, напих се с бира

Всякакви отговори съм готова да приема и ги приемам, но 10/11/12-годишни? Вие родители нямате ли?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Не само ракия, вино, ликьор, кондураго, мастика.. всичкото се прави домашно.

Мен на сут. като обърна една чаша вода и като ми откъсне краката.. и пак ме хваща пиенето. Не ми действа добре водата след пиене..
    И на мен.
    Но водата ПО ВРЕМЕ на пиенето ме кара да съм благодарна на себе си сутринта :д

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Първото ми напиване беше тази Нова Година с 2л червено вино, защото бях адски самотна и нямах какво друго да правя освен да пия ;d другото ми напиване беше на сватбата на братовчедка ми с водка ;d

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да, то всички така смятаме докато не се натряскаме като говеда.
    И неее, "аз не повръщам от алкохол" до момента, в който трябва някой да ти държи главата, за да не се удавиш в... да не издребняваме с подробности.
    Около 15 (май) с бая видове алкохол. Майка още разказва историята.
    най-вероятно си права,просто не съм се натряскала още като говедо затова си мисля/залъгвам така ;д

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Никога не съм се напивала.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    На 23г. съм. Никога не съм се напивала. Fuck me , right

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Тита Виж мнението
    Всякакви отговори съм готова да приема и ги приемам, но 10/11/12-годишни? Вие родители нямате ли?
    Бой трябва, здрав бой!
    Брат ми се опитваше да прави подобни изцепки, ама след един здрав пердах и една седмица под ключ в стаята да видиш как се очовечи.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Бях 8-ми клас. Не се гордея особено с това изпълнение тогава.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Лятото между 7 и 8 клас. Тъкмо ме бяха приели в гимназията.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    На завършването на 7ми клас. Решихме, че ще се напием (аз и още няколко приятелки). Цял ден не бях яла нищо, беше адската жега и от една чаша водка се направих на мотика.Голямо мазало беше в нас после, а едното момиче стигна до Порогов.

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Нова година с текила и уиски.... 16
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми