.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 118 от общо 118
    Мега фен Аватара на draid
    Около 20 беше.

Мега фен Аватара на Chacho
    На 12 някъде.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

На 15... голяма тъпотия..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Не съм се напивал Пия рядко и то когато съм на село и се събираме всички деца, защото уж да ставало весело ;Д. Пия с мярка, и то винаги съм ял преди това... А и трябва да нося отговорност за сестра ми, която пък се напива там...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на mlakniwe
    не съм още

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    За пръв път на 15. Говорим за баш си напиване, иначе и преди това бях пила колкото да пробвам или съвсем леко да ме замае и толкова.
    Тааа на 15 бях, на една Нова Година в един приятел. Не си спомням точно какво пих, май водка, шампанско, бира и още нещо. Та от тази прекрасна комбинация първоначално ми беше адски забавно и готино, след това половин час не можах да излеза от тоалетната. Доста кофти ми беше.

Пфф... на 14 с бира :Д и след тва почнаха да ме напиват някви идиоти с една цел.. ама пак не им се получи :Д :Д

Ами не бих казала че съм си била напивала до безсъзнание но определено се държах доста странно и идиотски тогава смеех се като някоя олигофренка.Та това се случи у нас татко беше взел не знам колко литра бира и си я бях взела да пия и изпих някъде около две три часи и почнах да се държа страшно глупаво май че се бях леко подпийнала.

Супер фен Аватара на someonerandom
    9 клас за първи път наистина се напих.Беше е*ахти простотията,на горе-долу всички ни беше за пръв път да пием сериозно и съответно никой нямаше идея какво обича да пие Всички скочихме на водката,като постоянно карахме един,който беше най-близо до алкохола,да ни сипва-и накрая се оказа,че пичът е объркал алкохолите и цяла вечер сме пили текила като водка
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Не съм още...

Миналата година,но не беше точно напиване.Малко бира и много лигавене...

14-15г на един рд със водка+сок. Абе не се гордея ама нали винаги има първи път. Пък и хубав спомен ми остана,,играхме на карти,,после на шише и така..

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Никога не съм се напивала до толкова,че да не помня нищо на другия ден.Най-много алкохол съм пила на метъл фест - няколко бири и няколко менти.Като пак не бях кой знае колко пияна,просто малко по-развеселена.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

на 7-8 някъде. Грабнах двете кутии с бонбони пияни вишни и се затворих в гардероба.
    От тогава не съм се напивала.

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    на 17г , пих за пръв път ,аверите ме надъхва , че съм жена и да видим колко ще изпия ( нова година)

200 , 100 ,100 , 100 за 15-20 мин ракия ( чисто )

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Аз прочетох - Кога за пръв път се напиКАхте?
    И си викам,ебах я и темата!
    А на 18 съм и още не съм се напивала,а и не мисля,че ще се случи.Просто съм отледана от алкохолик и изпитвам истинско отвращение към пиенето!!!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Не мога да определя...за първи път ме замая от вино и бира, хаха. Бях на 14
    Иначе по-сериозно-на 15 , по разни рождени дни и купони. Евтина водка+евтина текила+евтино уиски+още някви гадости, никога !
    Не е готино като цяло
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

На 14 бях в Германия на обмен и пих бира и вино

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си