- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога за пръв път се напихте?
На 12.. с 2 приятелки малиново шампанско и бира..
и стана голям смях![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
16
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
в 7ми клас,в едно заведение,преди това си бяхме взели бутилки водка Флирти под масата,след това си поръчахме нат. сок и мешаме с алкохола,навън бяхме единствените в заведението,натряскахме се стабилно....ех спомени спомени
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Аз пък не съм се напивал, а вече съм на 18 години![]()
. Евала на тези, които "консумират с удоволствие и мярка"
![]()
Аз държа страшно много на алкохол ... само веднъж съм се напивала.. и е голямото ми разочарование, защото беше само с бира... на 15 години
Аз сам на 17,и пия нормално,та да не се напивам....
ПП:Сетих се,преди баба ми ми разкасваше,че като баща ми е бил малак(на 2-3 годинки),баба ми е го оставила самичък за 30 минути във вкъщи,и като се е прибрала го е намерила легнал на земята без да мърда...Приближила се до него,замирасало и на алкохол от баща ми ,и видяла полу-празното шише с вино![]()
на 17 и половина... лятото така се налях, че не само се напих, ми бях и с натряване... после 1 месец не можех да погледна алкохол... иначе преди пак съм се напивал ама такова нещо е нямало
на 14 години,като ме бяха пратили да купя сокове за алкохола и като се върнах бях много жадна,дадоха ми един друг сок,който уж нямаше да го разреждаме с нищо.Пих доста,понеже бях жадна,като имаше странен вкус,после разбрах,че 2/3 от това е водкатогава много се играеше на гол покер и моят отбор бяхме останали по гащи
![]()
![]()
от тогава такова нещо не се е повтаряло и не ми се иска да се повтори
|
![]()
failedПървоначално написано от dream1707
аз на 7-мата текила не знам къде съм
|
![]()
Не пия, но когато съм била на 6, на рожденния ден на чичо ми съм награбила тайно кутия бонбони пияни вишни (тогава не съм знаела какви са), усамотила съм се в другата стая и съм си ги излапала до едно. Мама разказва, че съм била закъртила дълбок сън, а баба ме е помислила за умряла
![]()
Като ходих у кака Славка на 3тия етаж за джинджифил.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
От водка стават най-бруталните напивания.Един фр е влизал в токсикология. Иначе аз на 14 наскоро беше и със текила изпих 10 шота така със сол и лимонче ма на един рожден ден и първите 2 чаши ми се приповдигна настрението и така 10 ;дд после само повърнах един път и ми беше гадно на др ден ама все пак ми беше весело ^^Първоначално написано от vampire_girl_
I hate cold-blooded people !!!
на 13, на един рожден ден![]()
За мой голям позор още в 6 клас.С 2 бири и 2 толкова домашни ракии-производство на дядо ми.
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
На 12.
Водка+бира+уиски.
На 12-13 с една чаша (250мл) домашно вино на екс.....и то нашите ми дадоха да опитам виното и ми казаха да го пия бавно , ама...
...И като зачервих бузите ...
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)