- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Хвърлете едно око ако може.
Значи искам да се преместя, но поради обстоятелства това неможа да стане през лятната ваканция, та искам да ви питам дали сега по време на годината е възможно? Чувал съм, че е? И ако може да ми препоръчате някое хубаво даскало в София, 9-ти клас съм.
Да,така става!Не знаеш къде искаш,не знаеш нищо,не се интересуваш..мързяло те е да видиш през лятото и сега почна даскало и ' може ли това и ако може да ми кажете къде ' ,ако искаш да ида и да кандидатствам за теб?
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Оф писна ми от тъпаци, честно ! В София има 6 училища с природоматематически профил каъвто е моя! 5 от тях не стават а в 6-тото нямали места, и през лятото не защото съм "мързелувал" а просто нямах възможност тогава! И ако някой знае повече от мене а такива според мене има нека да споделят това беше целта на темата и най-вече искам да питам дали мога да се прехвърля от "английско-природоматематически" профил в "английски профил" без приравнителни изпити? А и приравнителните можело да се правят само през лятото (тоест трябва да е свършила годината)...
едва и ще успееш да се преместиш в училище с твоя профил точно сега.. но нищо не ти пречи да се преместиш с профил английски, примерно![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Искаш да кажеш, че не е проблем да се преместя в профил английски език без приравнителни изпити вмомента?Първоначално написано от thegreenzombie
Мерси за отговора.
предполагам... ако си си учил английски досега едва ли ще ти трябват изпити за да влезеш някаде с този профилПървоначално написано от SlimShaddy
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
В гугъл няма нищо, попринцип неможе да си сменяш профила по време на годината заащото се налагат изпити (приравнителни), но мисля, че учим английски език колкото и тези в английските профили и затова се чудя дали може без изпит да се премстя в английски профил сега.. ама едвали ще стане то в жалкия ми живот кво ли става ...
ее недей така деПървоначално написано от SlimShaddy
к'во си се саднал.... аз съм с профил английски и италиански ;/ .. мога да питам класната, дали ти трябват изпити ..тя все ще знае
ти по колко часа английски учиш на седмица
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Да, ще караш приравнителни, защото тия с английския профил (предполагам става въпрос за езикова гимназия) учат 2 пъти повече езика отколкото ти. Какво толкоз ти е проблем, една контролна по английски...
Принципно може да се преместиш сега, но си зависи от училище. Отиди и питай на място.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
5 часа английски имам на седмица, а в тея приравнителните особено по английски ме притеснява много! Провалих се на 1 вече по-миналото лято... Най ме притеснява съчинението (което е последна задача) Няма да се справя с него 100 на 100![]()
е колко зле може да си по английски.... едва ли е чак толкова много, че с едно съчинение да не можеш да се справиш![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Еми мога да направя, ноще има правописни грешки и това което НАЙ-МНОГО ме притеснява е темата, щото представи си ква тема ще ми дадът някоя забутана и гледай кво става...
мдам... винаги дават н'екви скапани теми от сорта на "мечтаната ваканция" или пъкк "какво правите в свободното си време"тъпа ра'ота
и все пак, защо да не опиташ.... тоо не ти трябва пълна 6-тица за да се преместиш....
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Така е, но за да дочкам този изпит трябва, да изтърпя да свърши годината....... Просто трябва да се преместя сега![]()
а мога ли да разбера причината....иначе единственото, което мога да направя е да питам класната... ако евентуално я видя някаде из коридорите
тамм... имай малко търпение ии не се нерви за глупости
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Пиши на лично да ти кажа.. И мерсиПървоначално написано от thegreenzombie