.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 98
    Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София

iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S II

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw[/youtube]

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен Аватара на starburst
    имаше такава тема, лолз

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от starburst
    имаше такава тема, лолз
    ама и ти нали
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    не съм я видял,ама направо ме заболя сърцето как 4 бона падат по паважа..

леллеле
    http://nagradionline.info/vote/sandero
    Най-добрите награди в нета! ТАБЛЕТИ, МП3, МУЗИКАЛНИ СИСТЕМИ И ДРУГИ!
    http://nagradionline.info/vote/sandero

Голям фен Аватара на Done
    и кво ?

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Yup, if you don’t have an iPhone, well, you don’t have an iPhone.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    if you are stupid, then you are stupid
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    С какво iPhone е по-добър от другите телефони?

Град
    Милано
    Тва е от рекламата на iPhone, но виждам, че сте много напред в нещата та не го осъзнахте..
    Не съм казала, че е по-добър.. Въпрос на вкус е, на мен си ми харесва.. Удобен е, върши ми работа, не ми е правил проблеми (3 години), лесен е за използване.. Харесвам и Епъл като марка и така..
    Не знам разликите, приликите, кое по-добро, кое по-лошо..

Град
    /dev/null
    По същата логика можеше да си вземеш някой самсунг, или някое LG.
    Защо Айфон? Защо реши, че е логично да дадеш двойни пари на останалите телефони за Айфон?

Град
    Милано
    Когато аз си харесах Айфона в България още не знаехте какво е.. Не знам дали е бил първия телефон с touch screen, но дизайна ми хареса супер много и доста често говорех за него.. и ми го подариха за рождения ден..
    Сега съм доволна от телефона и марката и ще си взема новия..

Цитирай Първоначално написано от NaOH
    Защо Айфон? Защо реши, че е логично да дадеш двойни пари на останалите телефони за Айфон?
    с какво майбах е по-добър от ес класа ?
    иначе, все пак да ти отговоря отчасти - защото епъл знаят какво правят. перфекционсти са за разлика от самсунг или лг.. но няма как да го знаеш това без да си притежавал някой от емблематичните за марката продукти
    така че, не смятам да ти отварям очите

Град
    /dev/null
    И какво като не сме знаели? Това прави ли го по-добър?
    Един от първите телефони с touch screen излезе ехеееееееееей през 2002-ра, Sony Ericsson P800, беше голяма машинка за времето си. Така че не те знам какво сравняваш айфона, който първо излезе през 2007-ма и дори го наричаш първия такъв телефон...

А защо ще си вземеш новия айфон, който струва грубо 1200-1500 долара, а не например Nexus Prime, който струва почти двойно по-малко, а е двойно по-добър?
    Защо Айфон? Защо!?

Супер фен Аватара на Bianc0
    ^^fail

Град
    Милано
    Чакай малко, бе, аз никога не съм казала, че Айфона е по-добър от други..
    Съжалявам, че нямаш пари да си го позволиш, но проблема не е мой - не си го изкарвай на мен!
    Лек ден.

Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от Done
    с какво майбах е по-добър от ес класа ?
    иначе, все пак да ти отговоря отчасти - защото епъл знаят какво правят. перфекционсти са за разлика от самсунг или лг.. но няма как да го знаеш това без да си притежавал някой от емблематичните за марката продукти
    така че, не смятам да ти отварям очите
    Ами, как да ти кажа, бях едногодишен притежател на оригинален MacBook Air, така че, мога да ти кажа, че "съм притежавал някой от емблематичните за марката продукти". И не, не беше прекрасен, невероятен, изумителен. Беше надценена бракма, която не успяваше да свърши както трябва и елементарни задачи.
    Защо щом Епъл знаят какво правят, айфона се начупи целия от едно изтърване по екран? Може би защото са перфекционисти? Странно как на неперфекционистите боклучавия Самсунг му няма нищо?

Град
    /dev/null
    Съжалявам, че нямаш пари да си го позволиш, но проблема не е мой - не си го изкарвай на мен!
    Лек ден.
    О, побегна, а?
    Щом не е по-добър, защо го вземаш? Защо дори искаш да си вземаш новия?
    Аз дори и да имах пари, нямаше да си го взема, защото не си купувам кола, защото е червена, ако ми схвана логиката.

Един от първите телефони с touch screen излезе ехеееееееееей през 2002-ра, Sony Ericsson P800, беше голяма машинка за времето си. Така че не те знам какво сравняваш айфона, който първо излезе през 2007-ма и дори го наричаш първия такъв телефон...

А защо ще си вземеш новия айфон, който струва грубо 1200-1500 долара, а не например Nexus Prime, който струва почти двойно по-малко, а е двойно по-добър?
    Защо Айфон? Защо!?
    защото съм прекалено критичен към техниката и няма как да нямам най-доброто. за последната година през която съм с 4-ка нито веднъж не е забивал. имам инсталирани над 160 приложения които ползвам, редовно имам по 10-та стартирани... отделно работата със самия апарат и ос е супер интуитивно. няма друго устройство до което да съм се докосвал и да е толкова юзер френдли. просто противниците на ифон никога не са го притежавали. това е от мен, ако искаш вярвай ако искаш не
    казах ти - не сравнявай майбах с ес класа на базата на която всъщност е майбаха

За СЕ знам - преди да се сдобия с първия си ифон бях най-големия фен на марката, още от врмето на т68и после и п1и имах... така че ясно ми е кой къде е бил през годините. но погледни сега как са пазарните дялове и показателите за "задоволеност" на клиентите
    бегам че закъснях за театъра....

Супер фен Аватара на Bianc0
    Много са ми интересни тия теми.

Град
    /dev/null

Защо Айфон? Защо!?
    защото съм прекалено критичен към техниката и няма как да нямам най-доброто. за последната година през която съм с 4-ка нито веднъж не е забивал. имам инсталирани над 160 приложения които ползвам, редовно имам по 10-та стартирани... отделно работата със самия апарат и ос е супер интуитивно. няма друго устройство до което да съм се докосвал и да е толкова юзер френдли. просто противниците на ифон никога не са го притежавали. това е от мен, ако искаш вярвай ако искаш не
    казах ти - не сравнявай майбах с ес класа на базата на която всъщност е майбаха
    Верно ли бе шефче? С какво по-точно е най-доброто? И как по-точно е най-доброто, като майбахчето ти се чупи от едно изтърване? Сега ще кажеш - ми не го изтървай. А ако аз кажа, че изтърването, дори и случайно, пак може да се случи, колкото и да внимаваш и да го пазиш? Ще трепериш всяка секунда да не го изтървеш ли?
    Сещаш се, че тези стартирани приложения се вкарват в кеша и не значат абсолютно нищо, нали? Имай си ги, това не значи абсолютно нищо. Работата с който и да е апарат е интуитивна, щом свикнеш с него. Няма с какво да ме убедиш, че майбаха ти е по-добър от с-класата ми.

Град
    Милано
    Лек ден.
    О, побегна, а?
    Щом не е по-добър, защо го вземаш? Защо дори искаш да си вземаш новия?
    Аз дори и да имах пари, нямаше да си го взема, защото не си купувам кола, защото е червена, ако ми схвана логиката.
    Логиката ти е изключително тъпа.. И аз не съм си взела iPhone, защото е черен !?

Харесвам го и не искам да сменявам марката за да не остана разочарована, просто съм си такава.. Както преди винаги си взимах нокия докато не ми подариха този, така и сега не искам да минавам на нова марка при положение, че съм доволна от старата.. А това кой е по-добър и кой не, може да се поспори и все пак мисля, че най-обективното мнение ще е на този който е използвал и двата модела телефони.. Аз не съм, затова ще се въздържа от коментар..

Град
    /dev/null
    За СЕ знам - преди да се сдобия с първия си ифон бях най-големия фен на марката, още от врмето на т68и после и п1и имах... така че ясно ми е кой къде е бил през годините. но погледни сега как са пазарните дялове и показателите за "задоволеност" на клиентите
    бегам че закъснях за театъра....
    Показателите на задоволеност сочат, че чийзбургерите от макдоналдс е една от най-добрите храни.
    Показателите на задоволеност сочат, че 90% от потребителите на Windows са доволни от нея.
    Показателите на задоволеност сочат, че Епъл прави най-добрите продукти, затова са толкова скъпи.
    А защо и на трите въпроса - чешат се по главата и не знаят защо, просто така са го прочели/видяли.
    0/10 за логиката ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си