- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S II
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw[/youtube]
![]()
тролваш нали![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=439686
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
ама и ти налиПървоначално написано от starburst
![]()
не съм я видял,ама направо ме заболя сърцето как 4 бона падат по паважа..
леллеле
http://nagradionline.info/vote/sandero
Най-добрите награди в нета! ТАБЛЕТИ, МП3, МУЗИКАЛНИ СИСТЕМИ И ДРУГИ!
http://nagradionline.info/vote/sandero
Yup, if you don’t have an iPhone, well, you don’t have an iPhone.
if you are stupid, then you are stupidПървоначално написано от Linns
С какво iPhone е по-добър от другите телефони?Първоначално написано от Linns
Тва е от рекламата на iPhone, но виждам, че сте много напред в нещата та не го осъзнахте..
Не съм казала, че е по-добър.. Въпрос на вкус е, на мен си ми харесва.. Удобен е, върши ми работа, не ми е правил проблеми (3 години), лесен е за използване.. Харесвам и Епъл като марка и така..
Не знам разликите, приликите, кое по-добро, кое по-лошо..![]()
По същата логика можеше да си вземеш някой самсунг, или някое LG.
Защо Айфон? Защо реши, че е логично да дадеш двойни пари на останалите телефони за Айфон?
Когато аз си харесах Айфона в България още не знаехте какво е.. Не знам дали е бил първия телефон с touch screen, но дизайна ми хареса супер много и доста често говорех за него.. и ми го подариха за рождения ден..
Сега съм доволна от телефона и марката и ще си взема новия..
с какво майбах е по-добър от ес класа ?Първоначално написано от NaOH
![]()
иначе, все пак да ти отговоря отчасти - защото епъл знаят какво правят. перфекционсти са за разлика от самсунг или лг.. но няма как да го знаеш това без да си притежавал някой от емблематичните за марката продукти
така че, не смятам да ти отварям очите
И какво като не сме знаели? Това прави ли го по-добър?
Един от първите телефони с touch screen излезе ехеееееееееей през 2002-ра, Sony Ericsson P800, беше голяма машинка за времето си. Така че не те знам какво сравняваш айфона, който първо излезе през 2007-ма и дори го наричаш първия такъв телефон...
А защо ще си вземеш новия айфон, който струва грубо 1200-1500 долара, а не например Nexus Prime, който струва почти двойно по-малко, а е двойно по-добър?
Защо Айфон? Защо!?
Чакай малко, бе, аз никога не съм казала, че Айфона е по-добър от други..
Съжалявам, че нямаш пари да си го позволиш, но проблема не е мой - не си го изкарвай на мен!
Лек ден.
Ами, как да ти кажа, бях едногодишен притежател на оригинален MacBook Air, така че, мога да ти кажа, че "съм притежавал някой от емблематичните за марката продукти". И не, не беше прекрасен, невероятен, изумителен. Беше надценена бракма, която не успяваше да свърши както трябва и елементарни задачи.Първоначално написано от Done
Защо щом Епъл знаят какво правят, айфона се начупи целия от едно изтърване по екран? Може би защото са перфекционисти? Странно как на неперфекционистите боклучавия Самсунг му няма нищо?
О, побегна, а?Първоначално написано от Linns
![]()
Щом не е по-добър, защо го вземаш? Защо дори искаш да си вземаш новия?
Аз дори и да имах пари, нямаше да си го взема, защото не си купувам кола, защото е червена, ако ми схвана логиката.
защото съм прекалено критичен към техниката и няма как да нямам най-доброто. за последната година през която съм с 4-ка нито веднъж не е забивал. имам инсталирани над 160 приложения които ползвам, редовно имам по 10-та стартирани... отделно работата със самия апарат и ос е супер интуитивно. няма друго устройство до което да съм се докосвал и да е толкова юзер френдли. просто противниците на ифон никога не са го притежавали. това е от мен, ако искаш вярвай ако искаш неПървоначално написано от NaOH
казах ти - не сравнявай майбах с ес класа на базата на която всъщност е майбаха![]()
За СЕ знам - преди да се сдобия с първия си ифон бях най-големия фен на марката, още от врмето на т68и после и п1и имах... така че ясно ми е кой къде е бил през годините. но погледни сега как са пазарните дялове и показателите за "задоволеност" на клиентите
бегам че закъснях за театъра....![]()
Верно ли бе шефче? С какво по-точно е най-доброто? И как по-точно е най-доброто, като майбахчето ти се чупи от едно изтърване? Сега ще кажеш - ми не го изтървай. А ако аз кажа, че изтърването, дори и случайно, пак може да се случи, колкото и да внимаваш и да го пазиш? Ще трепериш всяка секунда да не го изтървеш ли?Първоначално написано от Done
Сещаш се, че тези стартирани приложения се вкарват в кеша и не значат абсолютно нищо, нали? Имай си ги, това не значи абсолютно нищо. Работата с който и да е апарат е интуитивна, щом свикнеш с него. Няма с какво да ме убедиш, че майбаха ти е по-добър от с-класата ми.
Логиката ти е изключително тъпа.. И аз не съм си взела iPhone, защото е черен !?Първоначално написано от NaOH
Харесвам го и не искам да сменявам марката за да не остана разочарована, просто съм си такава.. Както преди винаги си взимах нокия докато не ми подариха този, така и сега не искам да минавам на нова марка при положение, че съм доволна от старата.. А това кой е по-добър и кой не, може да се поспори и все пак мисля, че най-обективното мнение ще е на този който е използвал и двата модела телефони.. Аз не съм, затова ще се въздържа от коментар..
Показателите на задоволеност сочат, че чийзбургерите от макдоналдс е една от най-добрите храни.Първоначално написано от Done
Показателите на задоволеност сочат, че 90% от потребителите на Windows са доволни от нея.
Показателите на задоволеност сочат, че Епъл прави най-добрите продукти, затова са толкова скъпи.
А защо и на трите въпроса - чешат се по главата и не знаят защо, просто така са го прочели/видяли.
0/10 за логиката ти.