.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 98
    The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    Цитирай Първоначално написано от NaOH
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    Чакай малко, бе, аз никога не съм казала, че Айфона е по-добър от други..
    Съжалявам, че нямаш пари да си го позволиш, но проблема не е мой - не си го изкарвай на мен!
    Лек ден.
    О, побегна, а?
    Щом не е по-добър, защо го вземаш? Защо дори искаш да си вземаш новия?
    Аз дори и да имах пари, нямаше да си го взема, защото не си купувам кола, защото е червена, ако ми схвана логиката.
    Логиката ти е изключително тъпа.. И аз не съм си взела iPhone, защото е черен !?

Харесвам го и не искам да сменявам марката за да не остана разочарована, просто съм си такава.. Както преди винаги си взимах нокия докато не ми подариха този, така и сега не искам да минавам на нова марка при положение, че съм доволна от старата.. А това кой е по-добър и кой не, може да се поспори и все пак мисля, че най-обективното мнение ще е на този който е използвал и двата модела телефони.. Аз не съм, затова ще се въздържа от коментар..
    Ти не ми схвана логиката. Ти точно си си взела айфон, защото ........ е айфон. А защо точно него - един бог знае. И както карам по моята логика - взела си си кола, защото е червена.
    Как можеш да останеш разочарована от нещо, което е в пъти по-добро от конкурентния продукт? Това не мога да схвана. Като кон с капаци си. Айфон, та айфон. Така и не каза с какво е по-добре да вземеш нещо, като можеш да намериш двойно по-евтино и двойно по-добро и ще останеш доста по-доволна и няма да си с някакъв боклучав боклук, който може да се сцепи при първото изтърване?
    И ако го изтървеш, кво правиш? Вземаш си нов айфон, нали?

Абе защо не си заврете умрелите йафони в...
    Айфона е боклук, който се купува единствено заради отхапаната ябълка на гърба на телефона, а не защото е качествен и т.н.
    И заради тази същата оръфана ябълка, цената на телефона е 2х ...
    Всички си купуват айфони, защото е модерно да имаш айфон, да го изкараш на масата в кафенето и да кажеш "вижте ме, имам айфон", а мани, че тоя айфон е пълен боклук...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Ми да ти кажа от 3 години съм с него, да, падал е, но няма и драскотина досега. Пак казвам, че няма как да знам дали другия телефон е не знам си колко пъти по-добър от този. Ти си като кон с капаци, защото се опитваш да ме убедиш в нещо в което самият ти не можеш да си сигурен. Имаш Айфон? Използвал си Айфон? Имаш Самсунг Галакси? Използвал си?
    И както и да е.. Не го взимам заради марката, никога не взимам нещо само защото е еди ква си марка.. Харесвам го на външен вид, и то мнооооого.. Другия не ми харесва.. Най просто и ОТНОВО - въпрос на вкус..

Наистина нямам какво повече да кажа по темата..
    Спирам да се повтарям..

Град
    Пловдив
    Момичето сто пъти ви каза че още 2007-2008 си е взела телефона.Манията:"Имам Айфон,бог съм нали?" започна някъде миналата година когато цената на старият падна и всеки селянин си продаде магарето за да си го купи.Каза ви че телефона си го харесва,щом и върши работа и харесва дизайна да си го ползва и новият да си купи ако иска.

Голям фен Аватара на Done
    мир братя и сестри. аз ще продължа да си ползвам ифона и да си копувам всеки следващ надценен боклук на епъл. вие се радвайте на самсунг, лошо няма. скучно би било ако всеки пръдльо има ифон все пак в пая с пазарния дял трябва да има и "all other manufacturers". те правят разликата.

ПП : знаете ли колко девелопъри имат самсунг ?
    - двама... един държи ифон в ръка, другия го копира ( справка делата които епъл печели срещу самсунг )

ПП2 : не твърдя че епъл са измислили каквото и да е, те просто вдигат летвата доооста високо поне така беше докато го имаше Джобс, за напред ще видим..

ПП3 : не на последно място - опитвам се да водя интелегентен диалог, не съм поредния пикльо който си чеша пръстите, така че моля да си имаме уважението. ако все пак това тук е невъзможно, моля простете невежеството ми.

Супер фен Аватара на Bianc0
    Най-якото е като отвориш iPhone или iPad и какво да видиш - Самсунг.

Град
    /dev/null
    Linns, радвай се, че няма. Ако се поинтересуваш преди да купиш, ще разбереш дали е по-добър или не. Сигурен съм в това, залагам каквото кажеш, че айфона е пълен надценен и бавен боклук в сравнение с конкурентните телефони. Работил съм на айфон 3gs и 4, работил съм с галакси 1 и за малко съм работил с галакси 2. Вземаш го точно заради марката. Ако погледнеш под капака, ще разбереш, че вътре се крие стар двигател с лъскава опаковка. Но ако предпочиташ червена лъскава кола пред бърза кола, действай.

Phonique, щом манията е минала и затихнала, защо още лапенцата искат да си купят айфон?

Done, ползвай си го, само че не го хвали, че е най-добрия, защото всеки конкурентен на него телефон го бие откъм каквото и да е. Ти в случая си пръдльото, защото вместо да си използваш главата се връзваш на евтини маркетингови трикове :Д Не знам как самсунг са копирали айфона, като преди половин месец излезе прекрасния айфон с двуядрен процесор, а "all other manufacturers" пуснаха телефони с двуядрени процесори в началото на тая година. Кой копира сега? А делата на Епъл срещу Самсунг са просто удар под кръста заради конкуренция. Същото правят и Нокия между другото. Не знам дали си забелязал, ама Епъл се опитват да достигнат летвата, вдигната високо от всички други

Banned Голям фен
    не съм фенка на айфон и на епъл продуктите като цяло, нуф сед

Голям фен Аватара на sifon4o
    спечелих един бас днеска, така че от утре съм с iPhone 4S

10 дни ще е в мен и мисля, че ще мога достатъчно тестване да му направя, въпреки че като съм си свикнал на андроида малко трудно да ми хареса.. ще видим

Мега фен Аватара на machoka
    Тука сега да пиша ли, или да не пиша, само тва се чудя

Основата, кво му се връзвате, той е метълче от малко градче, свикнал е на рационалното, на това дето ше му свърши работа.. в смисъл я да взема две мотики и правата лопата от бриколаж, че кат' земеш 3 продукта последния ти го дават с 8% намаление..

Как да му набиеш на основата в главата, че арт-ът цена няма, оно си сака бичкията)

Много ясно, че Основата ще избере Гоуфу 3 пред Астън Мартин-а, щото вторият ще му се счупи още на входа на селището, камо ли да го спре пред колибката. Пък и е по-евтин, пък и е по-практичен, ей го, минава навсякъде.

Факт е, че Галакси S2 е по-добре хардуерно, факт е и че като ос са напълно идентични и няма значение на кой работиш - т.е. платформата е еднаква, функционалността е същата.

Кога ше разберете, че Apple е дизайнерка макра, и като такава хич не ми дреме колко гигарерца има в апарата, при положение че ми върши абсолютно същата работа, като Галакси-то. Освен това, що се отнася до лаптопи, не знам да има по-здрави от алуминиевите материали и качествени сглобки на епъл. Честно казано конкретният клип не учудва.
    В много случаи Apple е и символ на някакъв статут. И тук не говорим да си изплащаш апарата 2 години хАХхАха. Изцепки има навсякъде.

Apple е религия, ябълката не е за всеки, още по-малко не е за 'обикновени' хора, които си броят стотинките и/или ми изтъкват кой бил ПО-ДОБЪР. Е, изненада, НЕ МЕ И ИНТЕРЕСУВА.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Честно казано конкретният клип ме учудва.
    )
    за да допълня гениалната си мисъл по повод конкретният тест, вземете предвид тройно по-тежкия епъл, заради качеството на алуминия, в сравнен с лекия като перце самсунг който е изработен от най-евтината възможна пластмаса... нормално е, при по-високото тегло, съответно засилка към земята, да има по-голямо поражение епъла..

А и дисплея, поне на 4S е GoriLLA, подсиленото стъкло, напълно идентично с това в Galaxy-то.. т.е. напълно еднакви са стъклата.. и ся кво праим?

А да, четем предният абзац.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    и кво като е направено от алуминий като се чупи а пласмасата си остава железарка
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Град
    /dev/null
    Мачочко, виж сега мойто момче. За мен конете под капака са по-важни отколкото емблемата. Затова си продадох емблемата за 1300 лева и с парите за същата емблема си купих нова количка с обикновена емблема, която е тройно по-мощна от старата ми лъскава кола с гъзарска емблема. И честно казано, не съжалявам и за секунда и всяка една стотинка, която съм дал за новата ми "кола", е заслужена.
    Ти виждаш нещата от арт гледна точка, няма нищо лошо, прекрасно дори, ама аз виждам нещата от буквалната им страна, човек на точните науки съм, ако може така да се нарече. За мен повечето коне са по-важни от лъскавата опаковка и хубавата емблема.
    Така че и по същата логика си избрах и грозен телефон, но с прекрасни параметри и разкарах смотаната нокия (май и ти имаше същата?). И отново не съжалявам и за секунда. какво
    Сглобките на Епъл ги признавам, качествени са наистина, но за цената си по-добре да са такива. Епъл може да е религия, но на прекалено висока цена. След смъртта на Джобс света се раздели с един велик дизайнер, но и с един велик и алчен кожодер.
    Разликата между Епъл (мак/айфон) и всички останали марки телефони (линукс/андроид) е отворения код. Разликата между двете е ОГРОМНА. При Епъл, кодът е затворен и те ограничават отвсякъде разпространението на свободния софтуер. При Андроид обаче, защото е базиран на Линукс платформата, кодът е напълно отворен и всеки с достатъчно знания може да го модифицира и ако намери някоя грешка, да я изпрати за поправка. Отвореният код насърчава разработчиците. Ето ти един философски въпрос, за който не си се замислял, нали?
    Според теб кое е по-добре - когато един музикант си прави музиката заради пари, или от сърце? Ето я разликата от арт гледна точка

да се възползвам и да питам - вярно ли, че iTunes поддържал custom rom-ове и направо от там могат да се изтеглят? днес за първи път чух за сменяне на рома на iphone и ми стана интересно...

Град
    /dev/null
    шанса
    от айтюнс се прави само бекъп на оригиналния ром

Мачочко, виж сега мойто момче. За мен конете под капака са по-важни отколкото емблемата.
    ей тука спрях да чета. Именно в това се нахождава и твоят проблем )

Е, понапънах се после да изчета и останалото де. Тва за кодът е ясно, но кому са нужни отворените приложения..като има платени, които като можеш да си ги позволиш, изведнъж се оказва че са много по-функционални, шарени и готини от безплатните бози в повечето случаи. Иначе аз не те виня, българският манталитет е такъв..
    че и с по-евтиното ще се оправим, по-скъпото винаги е по-прецакано (?!?!), ние сме супер-разбирачи, ше ги преeбеме тия скъпари, те кво си мислят, че няма да се оправим и с конкурентните им продукти, ама 3 пъти по-ниски цени ли ... бла бла..

Супер фен Аватара на starburst
    че и с по-евтиното ще се оправим, по-скъпото винаги е по-прецакано (?!?!)
    пууу, най-накрая

Супер фен Аватара на Bianc0
    Тва за кодът е ясно, но кому са нужни отворените приложения..като има платени, които като можеш да си ги позволиш, изведнъж се оказва че са много по-функционални, шарени и готини от безплатните бози в повечето случаи.
    0/10

Град
    /dev/null
    Мачочко, виж сега мойто момче. За мен конете под капака са по-важни отколкото емблемата.
    ей тука спрях да чета. Именно в това се нахождава и твоят проблем )

Е, понапънах се после да изчета и останалото де. Тва за кодът е ясно, но кому са нужни отворените приложения..като има платени, които като можеш да си ги позволиш, изведнъж се оказва че са много по-функционални, шарени и готини от безплатните бози в повечето случаи. Иначе аз не те виня, българският манталитет е такъв..
    че и с по-евтиното ще се оправим, по-скъпото винаги е по-прецакано (?!?!), ние сме супер-разбирачи, ше ги преeбеме тия скъпари, те кво си мислят, че няма да се оправим и с конкурентните им продукти, ама 3 пъти по-ниски цени ли ... бла бла..
    Отговори ми на последното - коя музика според теб е по-добра - тази, която е правена с пари, или тази, която е правена с любов?

Безплатните приложения насърчават разработката на софтуер, а не платените. Те насърчават развитието. Платените са просто ограничени и почти винаги недостатъчно добри и пълни с бъгове. И по-лошото е, че тези бъгове се отстраняват в следващата версия, която е платена.
    Сещаш се, че цялата платформа Линукс е напълно, нали? Не си се интересувал от това, предполагам. Мога да ти кажа със сигурност, че е в пъти по-добра и стабилна и от мак, и от уин.
    Защо по-скъпо = по-добро? Къде е логиката в това? Има едно нещо, наречено надценка. Обикновените производители си слагат да кажем 100% надценка на частите. Обаче Епъл са алчни копеленца, слагат по-слаби части от конкурентите си, но правят хубава маркетингова стратегия, за да изглеждат по-добри. И си правят огроооооомна надценка, клоняща към двойно на пазарната цена на продуктите на конкурентите си.

Отклонихме се от темата, която в най-общия случай изхожда от това, че не е важно какво има вътре, а какво има отвън. С ясната уговорка, че и двете ти вършат еднаква работа

Епъл имат стил, имат и качество на изпълнение като материали, кое не ти е ясно в надценката?

Тва за музиката е дълга тема, така зададена не е коректно

Banned Голям фен
    фабричната цена - материали плюс труд на един Айфон 4 е точно 150 долара, учихме го по един предмет. В САЩ Епъл продава айфоните с абонаментен план и обикновено пакетната цена е 200 долара, това е без да смятаме надутите абонаментни такси и цени на разговори. Айфона е що-годе достъпен за Американския пазар, там им дай нещо лъскаво, с ябълка, пусни им го да се върти по милион пъти на ден по телевизия, радио, сайтове и прочие и са готови да си дадат бъбрека, щото са прости и защото на баба им компютъра е бил с ябълка и с макинтош. Просто компанията си има позиции на тоя пазар, брандинга им е едва ли не патриотичен.
    Понеже хората в Европа мислим рационално, и понеже докато Айфона стигне до тука цената му става 600 долара, че и отгоре, а всъщност е една лъскава пръдня мислете ме за проста и ограничена, не за много АртЪ и кво ли още не, но сто пъти ще избера НТС, да не говорим че споменатата марка има дизайн за всеки вкус а айфона е като неква тухла.

Град
    /dev/null
    Не е дефинирана променливата "еднаква работа".
    Какво искаш да правиш? Ако ти трябва да гледаш снимки, да слушаш музика и да ровиш в нета, и една барака от рода на нокия 5230 ще ти свърши работа. Всичко зависи от това какво търсиш. Андроидите предлагат производителност, надеждност и поддръжка. Айфоните предлагат дизайн, външен вид и гъзария. Точка. Ако търсиш производителност - андроид. Ако търсиш гъзария - айфон. Simple as that.
    Надценката е, че части струващи двойно по-малко от тези на конкурентите, ги продават на двойна цена на конкурентния продукт. Не можеш да обвиниш "качествената сглобка" за подобно нещо...
    Ами тогава друго сравнение - обикновен шофьор и таксиджия. Единия кара за себе си и си кара както иска, другия кара заради другите и получава пари от това. Кой според теб е по-щастлив?

Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от drishnyata
    АртЪ и кво ли още не, но сто пъти ще избера НТС, да не говорим че споменатата марка има дизайн за всеки вкус а айфона е като неква тухла.
    поне веднъж да съм съгласен с теб
    видя ли нексус прайм? това нещо кърти <3

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от drishnyata
    АртЪ и кво ли още не, но сто пъти ще избера НТС, да не говорим че споменатата марка има дизайн за всеки вкус а айфона е като неква тухла.
    поне веднъж да съм съгласен с теб
    видя ли нексус прайм? това нещо кърти <3
    олеее не, лет ми сий

за 2ри път съм съгласен със славка некой хора се опитват да се правят на по-широко скроени от колкото е здравословно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си