- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S II
http://www.youtube.com/watch?v=Py9TfZGie48
http://phandroid.com/galaxy-nexus/#overview
адския е
ICS много ме радва, дано скоро да го портнат за моята тухличка
и за момента струва около 500 паунда (~1200 лв), в сравнение с 2100 за айфон![]()
fuck me, that's awesome, май ще сменяваме desire z-чето![]()
дали ако пуснат софтуер ъпдейта хардуера ми ще я понесе ако я инсталирам![]()
не очаквай официален ъпдейт до ICS...
обаче щом дизайърчето има 512МБ рам, би трябвало да има неофициален порт в най-скоро време след като излезе сорса на ICS... ама кога ще пуснат сорса не се знае, може да минат месеци.
ама сигурно на моята моторолка с 256 рам няма да видя ICS![]()
хуг
ама да знаеш какво телефонче съм си харесал...
1.5GHz двуядрен
1GB RAM
4GB вътрешна памет
8MP камера
4" дисплей
почти 2000mAh батерия
колко пари му даваш на това?![]()
1500 лева минимум![]()
дришня,що ще избереш винаги HTC? дай прични,не се заяждам искам да знам какви са му плюсовете,btw ти губиш ли обхват?![]()
![]()
Ми явно не знае как да работи с него и е проста путка, която си го е купила за да се снима с него в огледалото. На мене не ми блокира, хаха.Първоначално написано от MarkKnight
Не, Иво, не губя обхват, за какво, тука има по 50 клетки на километър, няма как да загубиш обхват. А НТС бих избрала винаги защота за мен това е практичен и бизнес телефон, ползвам много от функциите му, а клавиатурата най-мн работа ми върши. Да не говорим, че ако ми омръзне дизайна, винаги мога да си купя друг, различен модел НТС, и да не страдам откъм софтуер. Ако ми омръзне дизайна на айфон кво, панелче ли да си купя или калъфче.![]()
Пък и прекалено гнусна ми е цялата идея около Епъл, Маркетинга им, KPIs, Корпоративна стратегия, доставчиците им дето работниците им работят по 16 часа на ден и се самоубиват само за да произведат нещо което след 2 месеца ще бъде изхвърлено в кофата от американския дебелак, Дизайна, Рекламите, Експлоатацията на липсата на ум в масовия потребител, манипулацията че айфон се свързва с качество и социален статус и прочие неща.
човека хубу го каза
Първоначално написано от starburst
интересно защо аз първи напрвих темата а пишете в тази на марк![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Проблема е, че се напълни с такива минзухари. Ходи, търкаляй аспиринчета.Първоначално написано от Linns
NaOH и другите,
флеймите по Apple доста неоснователно.
1. айфона не е в никакъв случай 2 пъти по-скъп от еквивалентен като възможности телефон. Все си говорим за телефон от висок клас и всичко е над 8-900 лева.
2. Имам различни телефони и горе-долу добро наблюдение върху самата функционалност.
с Galaxy SII съм си играл малко, но оставя доста евтино усещане в ръцете. Съжалявам, ама телефон за почти 1000 лева и да седи в ръцете като пластмасова чинийка.
Galaxy S - и в момента това ми е единия телефон. 3 дена ми отне да намеря смислен и работещ widget, който да включва/изключва потреблението на мобилен интернет.
И на двата дисплеите се смятат за много хубави, но всъщност цветовете им са прекалено ярки и започват да дразнят.
На Андроид най-хубавото нещо е факта, че има много приложения, но сблъсквал ли си се с откровени бъгни, писани от разни дилетанти, приложения, които са с ограничена съвместимост и т.н.?
Самият интерфейс на Епъл е много добър и телефона е адски удобен за ползване, интуитивен и т.н. (както са и всички продукти на марката - аз освен на айпод на друго не мога да слушам музика от почти 10 години, а не е като да не съм пробвал - Creative Zen, Sony нещо си, Zune).
Всъщност при Андроид предпочитам HTC и техния Sense - телефона е функционален и удобен за хора, които работят на него, a не да си играят.
1.
Galaxy S II
iPhone 4S
Разликата е над 500 долара, което бих казал, че доста се доближава до двойно на галаксито. А да не говоря, че галаксито бие отвсякъде айфона по параметри, ама да не издребняваме.
Скъп е телефона, каквото и да говориш. Скъп, смотан и надценен.
2. Не доставя изобщо никакво евтино усещане. Супер лекичък е, плюс това е супер бърз. Твое виждане е, че стои като пластмасова чинийка.
За уиджета - на мен ми трябваха 2 дена, за да намеря APNDroid, който без проблеми спира мобилния интернет. После смених рома и сложих къстъм, на който има всичко това в суичърите.
Ако искаш бледи цветове... Не знам, производителите се стремят към ярки, а не бледиСблъсквал съм се с бъгави приложения, обаче маркета с причина си има рейтинг и избор от подобни приложения.
Интерфейса на Епъл е елементарен. Това му е хубавото. Но аз не искам нещо елементарно, искам нещо, което ми върши работа.
стига с тия параметри бе човек..... мегахерци ирам, само това повтаряш... а не се замисляш, че прозиводителността зависи и от това как софтуера си говори с хардуера...
би ли ми разяснил на база на коя ОС е иос ? и макос ?Първоначално написано от NaOH
1. Много е евтино това с амазон. За съжаление влязох в епълстор, както и във водафон uk и цените някак си не са 1000$, дори за 64GB моделите. Нека не се правим на луди по най-селския начин, а?
2. Производителите може и да се стремят към ярки цветове и на хартия да пишат емнайсетмилиона цвята, но накрая всичко опира до това, че аз/ти/той/тя/то гледа в този екран и айфонския е по-ненатоварващ. И не, това не значи бледи цветове. Не минава и този евтин номер.
3. А, бих искал и за какво точно ти трябва да върши работа?
Аз лично синхронизирам пощите си с всичките мобилни устройства, но връщам мейли предимно от айфона, защото ми е най-удобен за разговори и батерията му държи най-много. И да, интерфейса е важен, защото има хора, които са заети и не им е удобно да губят време в еквилибристики из менюта и подменюта.
великата тема
на силно модифицирано darwin ядро.Първоначално написано от Done
и линукса е юникс-базирана ОС, така че по тая логика и двете са на едно ниво и всеки мегахерц ще ти изкара по-добра производителност.
Oldschool,
1. Просто отворих най-големия интернет магазин и там избрах. Не съм гледал в другите сайтове. Но забравяш, че във водафон са с тарифен план и договор, а в епъл стор са от 650 долара нагоре, нали? Нямам идея защо в амазона е толкова скъпо, но това е единственото, което се продава там.
2. И ти какво разбираш под ненатоварващи цветове, че нещо не схващам?
3. Трябва ми производителност. Да зарежда страниците бързо, да няма насичания в игрите, в страниците, във всичко. С други думи - трябват ми конски сили. Всеки телефон е удобен за разговори. А интерфейса - да си чувал за икони на десктопа?
Само да вмъкна.
http://versusio.com/en/google-nexus-...fb_ref=cofbact
Е ? Освен флаша каво друго реално не му стига ? Нямал стандартен hdmi и usb... Бегай с тия смешки... Wifi hotspot го има в иос 5 дори онзи ден го тествах и работи.. Супер ламерско сравнение.. И какво е without additional aplication... Къде е казано че трябва да имаш stock телефон, без приложения.. Ще повторя - супер ламерско сравнение![]()
ПАПАПАПА НЕ ЧУВАМ НЕ ВИЖДАМ АЙФОНА Е НАЙ-ДОБРОТО ВСИЧКО ДРУГО Е БОКЛУК КАКВОТО И ДА КАЗВАТЕ НЕ ВИ ЧУВААААААААММММММПървоначално написано от Done