.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 98
    The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    http://www.youtube.com/watch?v=Py9TfZGie48
    http://phandroid.com/galaxy-nexus/#overview

адския е
    ICS много ме радва, дано скоро да го портнат за моята тухличка

и за момента струва около 500 паунда (~1200 лв), в сравнение с 2100 за айфон

Banned Голям фен
    fuck me, that's awesome, май ще сменяваме desire z-чето
    дали ако пуснат софтуер ъпдейта хардуера ми ще я понесе ако я инсталирам

Град
    /dev/null
    не очаквай официален ъпдейт до ICS...
    обаче щом дизайърчето има 512МБ рам, би трябвало да има неофициален порт в най-скоро време след като излезе сорса на ICS... ама кога ще пуснат сорса не се знае, може да минат месеци.
    ама сигурно на моята моторолка с 256 рам няма да видя ICS

Banned Голям фен
    хуг

Град
    /dev/null
    ама да знаеш какво телефонче съм си харесал...
    1.5GHz двуядрен
    1GB RAM
    4GB вътрешна памет
    8MP камера
    4" дисплей
    почти 2000mAh батерия

колко пари му даваш на това?

Banned Голям фен
    1500 лева минимум

Град
    /dev/null
    310 долара

Banned Голям фен

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    дришня,що ще избереш винаги HTC? дай прични,не се заяждам искам да знам какви са му плюсовете,btw ти губиш ли обхват?

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    на една приятелка HTC и блокира

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight
    на една приятелка HTC и блокира
    Ми явно не знае как да работи с него и е проста путка, която си го е купила за да се снима с него в огледалото. На мене не ми блокира, хаха.

Не, Иво, не губя обхват, за какво, тука има по 50 клетки на километър, няма как да загубиш обхват. А НТС бих избрала винаги защота за мен това е практичен и бизнес телефон, ползвам много от функциите му, а клавиатурата най-мн работа ми върши. Да не говорим, че ако ми омръзне дизайна, винаги мога да си купя друг, различен модел НТС, и да не страдам откъм софтуер. Ако ми омръзне дизайна на айфон кво, панелче ли да си купя или калъфче.

Пък и прекалено гнусна ми е цялата идея около Епъл, Маркетинга им, KPIs, Корпоративна стратегия, доставчиците им дето работниците им работят по 16 часа на ден и се самоубиват само за да произведат нещо което след 2 месеца ще бъде изхвърлено в кофата от американския дебелак, Дизайна, Рекламите, Експлоатацията на липсата на ум в масовия потребител, манипулацията че айфон се свързва с качество и социален статус и прочие неща.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    човека хубу го каза

Цитирай Първоначално написано от starburst
    not this shit again

inb4 10 страници дебати

интересно защо аз първи напрвих темата а пишете в тази на марк
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен Аватара на starburst
    а нз

Супер фен Аватара на Oldschool
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    Чакай малко, бе, аз никога не съм казала, че Айфона е по-добър от други..
    Съжалявам, че нямаш пари да си го позволиш, но проблема не е мой - не си го изкарвай на мен!
    Лек ден.
    Проблема е, че се напълни с такива минзухари. Ходи, търкаляй аспиринчета.

NaOH и другите,

флеймите по Apple доста неоснователно.
    1. айфона не е в никакъв случай 2 пъти по-скъп от еквивалентен като възможности телефон. Все си говорим за телефон от висок клас и всичко е над 8-900 лева.

2. Имам различни телефони и горе-долу добро наблюдение върху самата функционалност.

с Galaxy SII съм си играл малко, но оставя доста евтино усещане в ръцете. Съжалявам, ама телефон за почти 1000 лева и да седи в ръцете като пластмасова чинийка.
    Galaxy S - и в момента това ми е единия телефон. 3 дена ми отне да намеря смислен и работещ widget, който да включва/изключва потреблението на мобилен интернет.
    И на двата дисплеите се смятат за много хубави, но всъщност цветовете им са прекалено ярки и започват да дразнят.

На Андроид най-хубавото нещо е факта, че има много приложения, но сблъсквал ли си се с откровени бъгни, писани от разни дилетанти, приложения, които са с ограничена съвместимост и т.н.?

Самият интерфейс на Епъл е много добър и телефона е адски удобен за ползване, интуитивен и т.н. (както са и всички продукти на марката - аз освен на айпод на друго не мога да слушам музика от почти 10 години, а не е като да не съм пробвал - Creative Zen, Sony нещо си, Zune).
    Всъщност при Андроид предпочитам HTC и техния Sense - телефона е функционален и удобен за хора, които работят на него, a не да си играят.

Град
    /dev/null
    1.
    Galaxy S II
    iPhone 4S
    Разликата е над 500 долара, което бих казал, че доста се доближава до двойно на галаксито. А да не говоря, че галаксито бие отвсякъде айфона по параметри, ама да не издребняваме.
    Скъп е телефона, каквото и да говориш. Скъп, смотан и надценен.

2. Не доставя изобщо никакво евтино усещане. Супер лекичък е, плюс това е супер бърз. Твое виждане е, че стои като пластмасова чинийка.
    За уиджета - на мен ми трябваха 2 дена, за да намеря APNDroid, който без проблеми спира мобилния интернет. После смених рома и сложих къстъм, на който има всичко това в суичърите.
    Ако искаш бледи цветове... Не знам, производителите се стремят към ярки, а не бледи Сблъсквал съм се с бъгави приложения, обаче маркета с причина си има рейтинг и избор от подобни приложения.
    Интерфейса на Епъл е елементарен. Това му е хубавото. Но аз не искам нещо елементарно, искам нещо, което ми върши работа.

Голям фен Аватара на Done
    стига с тия параметри бе човек..... мегахерци ирам, само това повтаряш... а не се замисляш, че прозиводителността зависи и от това как софтуера си говори с хардуера...

Град
    /dev/null
    това е линукс :>

Цитирай Първоначално написано от NaOH
    би ли ми разяснил на база на коя ОС е иос ? и макос ?

Супер фен Аватара на Oldschool
    1. Много е евтино това с амазон. За съжаление влязох в епълстор, както и във водафон uk и цените някак си не са 1000$, дори за 64GB моделите. Нека не се правим на луди по най-селския начин, а?

2. Производителите може и да се стремят към ярки цветове и на хартия да пишат емнайсетмилиона цвята, но накрая всичко опира до това, че аз/ти/той/тя/то гледа в този екран и айфонския е по-ненатоварващ. И не, това не значи бледи цветове. Не минава и този евтин номер.

3. А, бих искал и за какво точно ти трябва да върши работа?

Аз лично синхронизирам пощите си с всичките мобилни устройства, но връщам мейли предимно от айфона, защото ми е най-удобен за разговори и батерията му държи най-много. И да, интерфейса е важен, защото има хора, които са заети и не им е удобно да губят време в еквилибристики из менюта и подменюта.

Banned Голям фен
    великата тема

Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от Done
    Цитирай Първоначално написано от NaOH
    би ли ми разяснил на база на коя ОС е иос ? и макос ?
    на силно модифицирано darwin ядро.
    и линукса е юникс-базирана ОС, така че по тая логика и двете са на едно ниво и всеки мегахерц ще ти изкара по-добра производителност.

Oldschool,
    1. Просто отворих най-големия интернет магазин и там избрах. Не съм гледал в другите сайтове. Но забравяш, че във водафон са с тарифен план и договор, а в епъл стор са от 650 долара нагоре, нали? Нямам идея защо в амазона е толкова скъпо, но това е единственото, което се продава там.

2. И ти какво разбираш под ненатоварващи цветове, че нещо не схващам?

3. Трябва ми производителност. Да зарежда страниците бързо, да няма насичания в игрите, в страниците, във всичко. С други думи - трябват ми конски сили. Всеки телефон е удобен за разговори. А интерфейса - да си чувал за икони на десктопа?

Супер фен Аватара на Bianc0

Е ? Освен флаша каво друго реално не му стига ? Нямал стандартен hdmi и usb... Бегай с тия смешки... Wifi hotspot го има в иос 5 дори онзи ден го тествах и работи.. Супер ламерско сравнение.. И какво е without additional aplication... Къде е казано че трябва да имаш stock телефон, без приложения.. Ще повторя - супер ламерско сравнение

Супер фен Аватара на Bianc0
    Край, не мога...Повече няма да отовря такава тема.

Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от Done
    Е ? Освен флаша каво друго реално не му стига ? Нямал стандартен hdmi и usb... Бегай с тия смешки... Wifi hotspot го има в иос 5 дори онзи ден го тествах и работи.. Супер ламерско сравнение.. И какво е without additional aplication... Къде е казано че трябва да имаш stock телефон, без приложения.. Ще повторя - супер ламерско сравнение
    ПАПАПАПА НЕ ЧУВАМ НЕ ВИЖДАМ АЙФОНА Е НАЙ-ДОБРОТО ВСИЧКО ДРУГО Е БОКЛУК КАКВОТО И ДА КАЗВАТЕ НЕ ВИ ЧУВААААААААММММММ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си