Цитирай Първоначално написано от Linns
Цитирай Първоначално написано от NaOH
Цитирай Първоначално написано от Linns
Чакай малко, бе, аз никога не съм казала, че Айфона е по-добър от други..
Съжалявам, че нямаш пари да си го позволиш, но проблема не е мой - не си го изкарвай на мен!
Лек ден.
О, побегна, а?
Щом не е по-добър, защо го вземаш? Защо дори искаш да си вземаш новия?
Аз дори и да имах пари, нямаше да си го взема, защото не си купувам кола, защото е червена, ако ми схвана логиката.
Логиката ти е изключително тъпа.. И аз не съм си взела iPhone, защото е черен !?

Харесвам го и не искам да сменявам марката за да не остана разочарована, просто съм си такава.. Както преди винаги си взимах нокия докато не ми подариха този, така и сега не искам да минавам на нова марка при положение, че съм доволна от старата.. А това кой е по-добър и кой не, може да се поспори и все пак мисля, че най-обективното мнение ще е на този който е използвал и двата модела телефони.. Аз не съм, затова ще се въздържа от коментар..
Ти не ми схвана логиката. Ти точно си си взела айфон, защото ........ е айфон. А защо точно него - един бог знае. И както карам по моята логика - взела си си кола, защото е червена.
Как можеш да останеш разочарована от нещо, което е в пъти по-добро от конкурентния продукт? Това не мога да схвана. Като кон с капаци си. Айфон, та айфон. Така и не каза с какво е по-добре да вземеш нещо, като можеш да намериш двойно по-евтино и двойно по-добро и ще останеш доста по-доволна и няма да си с някакъв боклучав боклук, който може да се сцепи при първото изтърване?
И ако го изтървеш, кво правиш? Вземаш си нов айфон, нали?