Цитирай Първоначално написано от Done
Цитирай Първоначално написано от NaOH
И какво като не сме знаели? Това прави ли го по-добър?
Един от първите телефони с touch screen излезе ехеееееееееей през 2002-ра, Sony Ericsson P800, беше голяма машинка за времето си. Така че не те знам какво сравняваш айфона, който първо излезе през 2007-ма и дори го наричаш първия такъв телефон...

А защо ще си вземеш новия айфон, който струва грубо 1200-1500 долара, а не например Nexus Prime, който струва почти двойно по-малко, а е двойно по-добър?
Защо Айфон? Защо!?
защото съм прекалено критичен към техниката и няма как да нямам най-доброто. за последната година през която съм с 4-ка нито веднъж не е забивал. имам инсталирани над 160 приложения които ползвам, редовно имам по 10-та стартирани... отделно работата със самия апарат и ос е супер интуитивно. няма друго устройство до което да съм се докосвал и да е толкова юзер френдли. просто противниците на ифон никога не са го притежавали. това е от мен, ако искаш вярвай ако искаш не
казах ти - не сравнявай майбах с ес класа на базата на която всъщност е майбаха
Верно ли бе шефче? С какво по-точно е най-доброто? И как по-точно е най-доброто, като майбахчето ти се чупи от едно изтърване? Сега ще кажеш - ми не го изтървай. А ако аз кажа, че изтърването, дори и случайно, пак може да се случи, колкото и да внимаваш и да го пазиш? Ще трепериш всяка секунда да не го изтървеш ли?
Сещаш се, че тези стартирани приложения се вкарват в кеша и не значат абсолютно нищо, нали? Имай си ги, това не значи абсолютно нищо. Работата с който и да е апарат е интуитивна, щом свикнеш с него. Няма с какво да ме убедиш, че майбаха ти е по-добър от с-класата ми.