- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Притиска ме ..
Първоначално написано от Done
Той прибързва ,защото иска всичко да му е сигурно.Тя не иска ,защото смята ,че има по -важни неща в живота и .[/i]
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не мисля, че е егоистично от моя страна. И да, смятам, че на този етап има доста по-важни неща от това. Образованието ми, например.Първоначално написано от balu4ka
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Наистина сватбата е една важна крачка и за да сте готови да я поемете, трябва да сте сигурни не само един в друг, но и финансово.
Какво значи да е сигурен в теб? Нима се съмнява в чувствата ти, попитай го.
Според мен е гузен за нещо.
Първоначално написано от Done
+1![]()
ESL !!!
Това е често срещан проблем. Мъжете чуват но не слушат.Първоначално написано от Priceless
За тази цел с него трябва да поговори някой, който да му оправи мозъка и да му обясни, че преебава ситуацията и връзката ви. И да му покаже реално как стоят нещата.
Нека това да бъде някой ваш общ приятел мъж, теб той просто няма да чуе.
Made by God, improved by Devil
Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me
иди обяснявай на мъж тия неща,за тях винаги от нежелание било..ми изнесете се на квартира,живейте няколко месеца,да видим като стане дума за сметки и едно друго дали пак ще говори за такива неща,при тях докато не им опре до кокала както се вика,няма разбиране...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ако го обичаш нищо не пречи да поживеете заедно , все пак да видиш дали ще се разбирате. За сватба е рано , права си, без финансова стабилност семейство не е добре да се създава. Но моят съвет е да заживеете заедно , за да видиш дали нещатата ще са добре , защото повярвай ми различно е,когато не живеете заедно. Ще ти дам пример с мен : С моя приятел заживяхме заедно след като аз завърших средното,сега уча висше , работя и сме добре .Разбира ме се повече от добре и съм сигурна , когато един ден решим , че сме достатъчно добре финансово , ще създадем семейство. Най - важното е ти да си сигурна в това , което искаш. Успех![]()