.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Done
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    И двамата са такива,егоисти.Приличате си...
    В случея ,нито един от двамата не е готов на компромиси.
    ебати компромиса, честно....

Той прибързва ,защото иска всичко да му е сигурно.Тя не иска ,защото смята ,че има по -важни неща в живота и .
    [/i]
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    И двамата са такива,егоисти.Приличате си...
    В случея ,нито един от двамата не е готов на компромиси.
    ебати компромиса, честно....

Той прибързва ,защото иска всичко да му е сигурно.Тя не иска ,защото смята ,че има по -важни неща в живота и .
    [/i]
    Не мисля, че е егоистично от моя страна. И да, смятам, че на този етап има доста по-важни неща от това. Образованието ми, например.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Наистина сватбата е една важна крачка и за да сте готови да я поемете, трябва да сте сигурни не само един в друг, но и финансово.

Какво значи да е сигурен в теб? Нима се съмнява в чувствата ти, попитай го.

Според мен е гузен за нещо.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    изневерил ти е и сега е гузен но поне е ясно че не му е харесало

+1
    ESL !!!

Re: Притиска ме ..

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Значиии .. с приятеля ми сме заедно от маалко повече от година. Преди 2 дена се върна от чужбина и от тогава се промени. Тотално.
    Иска да се изнасяме да живеем на квартира заедно, почва да ми говори за сватба, за деца ... ЧАКАЙ МАЛКО ! Говорих с него съвсем спокойно, казах му, че е още твърде рано, че искам да си завърша висшето първо и чак след това можем да започнем да мислим за такива работи, защото в момента не работя, доходите ми идват единствено от мама и тати, а знам, че изнеса ли се от нас това ще бъде против тяхната воля. Не знам вече как да му обясня, той си мисли, че е от нежелание, а не е така, наистина искам един ден всичко това да стане, но не на този етап .. Има ли някакъв начин по който да му обясня това по възможно най-безболезнения начин, защото се изчерпах вече ..
    Това е често срещан проблем. Мъжете чуват но не слушат.
    За тази цел с него трябва да поговори някой, който да му оправи мозъка и да му обясни, че преебава ситуацията и връзката ви. И да му покаже реално как стоят нещата.
    Нека това да бъде някой ваш общ приятел мъж, теб той просто няма да чуе.
    Made by God, improved by Devil
    Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me

Супер фен Аватара на gabsit000
    иди обяснявай на мъж тия неща,за тях винаги от нежелание било ..ми изнесете се на квартира,живейте няколко месеца,да видим като стане дума за сметки и едно друго дали пак ще говори за такива неща,при тях докато не им опре до кокала както се вика,няма разбиране...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ако го обичаш нищо не пречи да поживеете заедно , все пак да видиш дали ще се разбирате. За сватба е рано , права си, без финансова стабилност семейство не е добре да се създава. Но моят съвет е да заживеете заедно , за да видиш дали нещатата ще са добре , защото повярвай ми различно е,когато не живеете заедно. Ще ти дам пример с мен : С моя приятел заживяхме заедно след като аз завърших средното,сега уча висше , работя и сме добре .Разбира ме се повече от добре и съм сигурна , когато един ден решим , че сме достатъчно добре финансово , ще създадем семейство. Най - важното е ти да си сигурна в това , което искаш. Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си