- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- RIP Кадафи
На много хора ще липсваш.Беше велик човек.Никога няма да те забравя
![]()
![]()
![]()
Темата между другото не е ебавка.Много се разстройвам когато хора умират,и за Осама ми беше мъчно,а целия свят се радваше
![]()
Седни си поплачи тогава и за всички хора, които са мъртви заради режима му.
Какво има да се разстройваш, да не ти е приятел?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ама то на ден умират стотици хиляди хора, значи че не трябва да спираме да ревемспециално за Кадафи дано поне сега света си отдъхне
За такива хора смъртта е малко. Жалко че са го убили.
ваУ рокс
Grell
ясно е, че тролва, прокажен еврейн
n00bs
Просто ми се струва гадно едва ли не да се празнува смъртта на някой.Докато някой се радват винаги ще се намерят хора които много страдат заради загубата на своя баща,дядо,брат или съпруг.И никой не се ражда зъл гений,всеки преживява някакъв фрапантен момент в живота си който може да преобърне всичко.Rip на всички жертви на Кадафи,Rip и на него.Дано душата му намери опрощение.
Определено не е хубаво да се празнува на някой смъртта.. ама хората празнуват, че най-накрая са се оттървали от един тиранин. Пука им дали е мъртав или жив.
ваУ рокс
Grell
Някои култури и религиозни общности празнуват смъртта, а плачат на раждането на човек![]()
Имало е такива. Мисля че траките са такива. В момента няма такива култури мисля.Първоначално написано от EinGutesKind
ваУ рокс
Grell
Има, някви африкански племена май бяха, миналата година ги учихмеПървоначално написано от BladeDancer
![]()
смърт за всички бе
то густо, то пусто
имам някво чувство, че сега ше пропаднат като държава още повече :Д
Те сега се радват,ама ми се струва,че скоро ще плачат за него.Гадната Хилари вчера се закани,че го иска мъртъв и той вече е.Страх ме е от тази женаПървоначално написано от Nithael
.
Нали.Понякога си мисля,че няма вагина,не ми изглежда като жена.Първоначално написано от Nithael
тя ше има, ама на бас че мирише.трябва да си я чисти с пароструйката :С
ал
наистина ли са убили камиларя?
пф напълни се с пишман-тролчета хаха
РИП
Ай ся дано руснаците прегазят бунтовниците и върнат пак тоталитаризма в Либия, който те са основали.
Първоначално написано от GregoryHouse
А те че ще пропаднат ще пропаднат.
Има два три варианта
1: Да се избият помежду си кой да е във властта
2: Америка ще се намеси и ще ги остави без пари ще избива и ще се възползва от ресурсите и тея ще мрът от глад.
3: Ако случайно станат демократична държава ще стане като при нас.. ще се заселят цигани които да гласуват.
Тва третото е баси умното чакайте чакайте. Помагаме на Либия да стане демократична държава и пращаме си циганите там да гласуват за пари и да ги издържат от помощи. Hell yeah!
ваУ рокс
Grell