- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- RIP Кадафи
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Политически ход, не можем да сме сигурни че Кадафи е мъртъв, както и за Осама на можем да сме. И какво сте се раз"РИП"кали и вие, д***.
Адмиралка ти пък къде се обаждаш. По-зле си от него![]()
ваУ рокс
Grell
Залагам на номер 2.Завиждам им на американците.Какъв кеф щеше да е,ако България беше толкова могъща,но не биПървоначално написано от BladeDancer
.
Честито.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
За какво им завиждаш? Че ги лъжат всеки ден и че ги контролират както си искат ли?Първоначално написано от macromicro
ваУ рокс
Grell
сам на мен ли ми се струва, че тва е трол фейк акаунт на някои кофаджия...
Ама без съмнение е. Истината е, че не ми пука.
ваУ рокс
Grell
Нас щото не ни контролират лол.Първоначално написано от BladeDancer
Може и да ги контролират,но средният американец живее по добре от средния българин.И сигурно е яко примерно където и да отидеш да има макдоналдс и да знаеш,че идва от твоята държава.Първоначално написано от BladeDancer
Крайно време му беше да пукясва.И е умрял мъчително от рана-супер.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Доказателство? Или вярвате на поредната американско-бунтовническа пропаганда? Това е най-нелепо измислената история, дори по-смешна от тази за смъртта на Осама, но като гледам какво е нивото на хората в България (а и по света) май няма нужда да измислят по-достоверни "новини", защото вие и без това се връзвате и на най-нелепите глупости. Докато не се научите да преценявате истинността на всяка подобна новина и да отсявате евтината и скалъпена пропаганда от наистина случилите се събития, всеки ще ви лъже както си иска, ще ви манипулират чрез телевизия, вестници, интернет и всички други начини. Забелязвам, че едно 90% от хората, най-вече младежите, не могат да анализират и да разбират кога ги лъжат и кога им казват истината, а приемат всичко казано/написано за чиста монета.
Без Кадафи Либия ще пропадне, давам им максимум 5 години преди да обявят фалит.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Кадафи е 100% dead,все пак самата Хилари му се закани.Моника Люински ти си следващата.Лейди Клинтън бави,но не забравя.Първоначално написано от RedArmy
Има нещо наречено дойстойнство, което е много по-важно от парите. Аз като се обърна назад колкото и идиот и глупак и нищо да не съм направил има за какво да се гордея че съм българин. Американеца няма с кво да се гордее и за това си мисли някви ейтакива простотии..Първоначално написано от macromicro
ваУ рокс
Grell
Не виждам на основание на какво се изказваш, че новината за смъртта на Кадафи или Осама е "недостоверна", "смешна". "американско-бунтовническа пропагадна" и "неистинска", като нито си бил там, нито си дръпнал спусъка, дет се вика.Първоначално написано от RedArmy
Да, идеята за смъртта му е много удобна. Но пък кой знае, може наистина да са го убили.
Много обичам някои особено подготвен политически и конспиративно да се изказва така радикално.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Глупости, какво от това, че се е заканила, американците се заканват ежедневно на десетки многократно по-малки от тях държави и в същото време се насират, че не могат да пипнат с пръст Русия, Китай и Северна Корея. А Хилари първо да види мъжа си, да не би пак да му прави свирка някоя секретарка, ахахахаха.
Хилари Клинтън.Страшен дзвер е.Страх ме е от неяПървоначално написано от EinGutesKind
![]()
![]()
Ще ти отговоря с въпрос - а ти беше ли там, натисна ли спусъка и уби ли го, та си толкова сигурна?Първоначално написано от LadyDi
Аз пък много обичам хора, които не могат да мислят и са лесно манипулируеми, като малките деца (не говоря за теб). Както беше казал някой: "Революционно е да казваш истината във времена на универсална измама". Да, знам, че е по-лесно да се приема всичко за чиста монета, но не пречи и да се замисли човек.
Аз помислих че е Хилари ДъфПървоначално написано от macromicro
![]()
Значи по твоята логика и Елвис Пресли и Мерилин Монро и Джеймс Дийн и Джон Ленън са живи защото не сме били там да видимПървоначално написано от RedArmy
.Истина е,че в този живот няма нищо 100% сигурно,но чак да почваме да търсим световни конспираций във всяко нещо
.
Конспирация във всяко нещо не търся, но имам един принцип - ако някой лъжедемократ от Евр(оп)ейския съюз или особено американец, ми каже, че ще е слънчево си взимам чадъра. Американците казват истината само ако им отърва и имат изгода от това.
Ти си нещо отчаян от живота. Направи си изводите.Първоначално написано от RedArmy
Кадафи е убит. Добре ! Кадафи беше диктатор. Беше самозабравил се диктатор.
Въпросът е какво идва след Кадафи?
Като ги гледам тези главорези наричани от платените медии на илюминати "бунтовници" си мисля, че нищо добро не чака Либия и либийския народ.
Диктаторите си отиват един след друг. След тях идват илюминати и техните верни, жестоки и плиткоумни слуги ...
Дали ще живеем в по-добър свят?![]()