WORST MOVIE EVER BADB BADB ABD WORST SHITTY SHIT FUCKING BAD
напълно съм..потресен.
..добре,разбирам,нови режисьори,сценаристи,УЖАСН И актьори,не знаят какво правят,опитват се нещо там,ама как може на УЖ класика в бруталните ужаси ДА Е ТОЛКОВА ТЪПА?!Гледах Погрешен завой 4,това е най-ужасния филм ,който съм виждал през живота си..в началото бях доста оптимистично настроен след като бяха изолирани в на майка си путката и не беше толкова зле ,напрежение ала бала,но като почнаха да умират един по един не знаех дали гледам погрешно завой или няк'ва пълна пародия..след филма бях:
не мога да повярвам как може да наебът до такава степен някой филм..Първия беше добре,втория ОК,третия не беше зле,но това е TOTAL,FUCKING CRAP.
Това е един от тези филми дето като ги видиш да скокнат в замунда си казваш,ей,нов брутален филм,ся ще взема пуканки,кола и ще го гледам ..надяваш се на малко напрежение,кръв,убийства..а ма к'во беше т'ва мамка му..:О ..
се едно,вчера не можах да го догледам,днес го догледах,ужасен е,актьорската игра е под всякаква критика,режисьора си е барал мъжкия полов орган ,а тея дето се правили ефектите предполагам са студенти няк'ви ..
ОМГОМГОМГ ЗАЩО ?!гараерхбатрт
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
гледал съм го и не не искам кръв и убийства.Аз гледам филма и се радвам на изкуството му,обаче т'ва беше адски зле направено.Ако беше първа част - ОК ,ама 4 ?!
АЗ НЕ ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ САМО КРЪВ И УБИЙСТВА ,но от първата част,те залагат ИЗЦЯЛО на кръвта и бруталността ,те и тук са се опитали да заложат на т'ва,ама толкова тъпо е направено,че просто нямам думи..А финалната сцена беше просто .. не мога да повярвам ,разтроен съм.
а сцената с бургията?по -тъпо нямаше просто как да се направи ..по-хубава сцена беше с ония дето започнаха да го режат жив и да го ядат .. беше по-бруталничко и т.н.Идеята и с ония дето сами си го убиха също не беше зле,но останалото беше просто ..
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
кво да се прави.единствената хубава поредица от хоръри са тея на убийствен пъзел поне за мен.
иначе хорърите тадей не струват.рядко може да срещнеш някой стойностен :С.бтв гледал ли си men behind the sun?