- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- въпрос относно момичетата
защо повечето момичета винаги като ходят из коридорите в училище например за все някви намръщени,ходят изправени като все едно са в армията,и гледат в една точка докато не стигнат до там където са искали да отидат имам чувството че за тях др. не съществуват![]()
Stand Your Ground
Аз пък винаги,викам,смея се,подскачам,пея,лигавя се като цяло. Почти никога не съм толкова сериозна, само, ако съм садната.
Не ходя по коридорите освен ако нямам някаква работа с някой човек или даскал. Когато човека не излезе навън при нормалните хора значи е някой тъп заек или супер ретард и го е срам. Това означава, че ще съм ядосана. Ще съм ядосана също ако трябва да отида до някъде, пр. дирекцията. Тогава най-много искам някой да ми се мярка пред очите и да ме пита "Кво става?"...Можеш ли да отговориш на човек дето сте на здрасти-чао на тоя въпрос. Елементарно е да се сети човек защо го правим.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ходим така защото знаем че другите ни гледат и не ни е удобно да срещнем погледите им в повечето случаи, особено ако сме сами.
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
САМО КИФЛИТЕ ХОДЯТ ПО КОРИДОРИТЕ,ЗА ДА СИ ПОКАЗВАТ НОВИТЕ ПАРЦАЛИ ОТ ПОДЛЕЗА,tru stori.
Рзаликата при мен е, че съм ухилена.Първоначално написано от WaterLilly
![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
На мен пък ми е някво много странно като вървя и девойките или младежите ме гледат в очите.
Respect my authoritah
Мислят се за велики а в действителност искат само един здрав ...![]()
А, забравих да кажа, че ходя така, защото мразя да съм в училище и не харесвам повечето хора там, и предпочитам да се правя, че не съществуват.
бой?Първоначално написано от EinGutesKind
секс?
уй?
АВЕ ЕЙПървоначално написано от LovEsIckk
развратница
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
първото и третотоПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
последното е горе доллу същото като второто
уя е за секс
а боя също присъства понякога в секса
така че смятам , че всичко заедно ще им дойде най-добре
да, ахахПървоначално написано от WaterLilly
и втория ти пост
+ че като минавам покрай момчешкия клас и винаги ме закачат -.-
Първоначално написано от cweeet
Първоначално написано от BladeDancer
Първоначално написано от WaterLilly
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Аз ходя така, явно съм момиче по душа![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.