- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- според вас ?
Здравейтее..![]()
Каква е вероятността момче да ми каже: "И двамата знаем, че става въпрос за интимните взаимотношения на най-високо ниво" на третата седмица от както сме заедно, само защото му е любопитно?!Или е толкова любопитен и му е много много интересно или иска друго ?
Ко речи?
сиекс, детие, сиекс
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не разбрах и половината от въпроса.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Добре дошла в клубаПървоначално написано от SisiStrange
Някой да направи превод.
Ха? Май пита, дали на гаджето и е любопитно (!?) за нещо, или иска секс... или бъркам?
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Не мога да разбера кое не е ясно, смисъл такъв че повдигайки тая тема това ме накара да се замисля дали не иска нещо друго. А най-лошото е дали не иска САМО ТОВА ОТ МЕН. Той направо ме пита един вид "дали ще му пусна" с извинение. А има ли вероятност да е питал, просто ей така без да иска само секс от мен?
Не..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Пак не ти се разбра нищо. Интересувате дали иска секс или не?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Според мен иска само секс.
Ми отде да знаем, че иде реч за секс. За мен сексът не е "интимно взаимоотношение от най-високо ниво."Има къде къде по-възвишени неща в една връзка. Иначе така казано: ми пробва си късмета. Дали ще му пуснеш си зависи от теб.Не мога да разбера кое не е ясно
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()