- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- след 100 години
всички ще сме еднакво хубави
![]()
така си е
Аз ще бъда съвършено мумифициран и обожествяван с векове наред, не знам за вас
До тогава ще сме в Рая. Тези кокали не ме бъркат.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
+1.След 100 години ще съм при моят идол Майкъл и ще си живуркаме forever and ever.Първоначално написано от ledenakrasota
Аз искам и след смъртта си да правя хората щастливи![]()
![]()
Да да, а кой потърква пържолката всеки денПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
Първоначално написано от EinGutesKind
Моите пържоли си ги правя на скарата. Най-обичам да ги правя с гъби и бира. Като ги мариновам са много крехки и ароматни.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Ти май не разбра той какво имаше в предвид но аз разбрахПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отлично разбрах! Какво лошо има да си напиша за пържолите?Първоначално написано от YoungBloodZ
![]()
не бе само казвам![]()
Казвай.Първоначално написано от YoungBloodZ
![]()
Аз искам да ме погребат в гробщиата в "Орландовци"![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
а да ти направят пластинация не искаш лииииииПървоначално написано от Greennight
![]()
![]()
Кво е тва ?Първоначално написано от linuxman2
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
А след като ми изтръгнат органите,кокалите могат да ги вхърлят на кучетата и тях да зарадвамПървоначално написано от macromicro
.Винаги гледам другите да са щастливи
.
За това те обичамПървоначално написано от macromicro
![]()
И аз те обичам.Посвещавам ти този клипПървоначално написано от EinGutesKind
http://www.youtube.com/watch?v=_Kt2lUyuNEk
Ще бъда в урна, демек кремиранПървоначално написано от BadAss
![]()