- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Решен казус, lock я
...
Такам.... Първо, говориш така, сякаш само най-изпадналите пишат по форуми. Второ, не е задължително да си направил нещо, че да те скъса. Тъпо й е, защото те е накарала да се чувстваш зле. А като не искаш да сте приятели, просто й кажи.... Още нещо неясно?
Неориентирана пикла, к'во очакваш? На тая възраст почти всички са така. Свиквай и просто не се вживявй чак толкова във връзките си. Прави си кефа![]()
Просто приеми, че момичето не изпитва същите чувства като теб и не иска да те залъгва като остане с теб, само и само да не ти е зле. Приеми го и го оцени, дори да ти е гадно...
И разбери, че нито ти нито тя сте виновни за тва, че така се е получило. Човек трудно може да контролира какво да (не) чувства..
...
1 месец не е дълго време.
Защо FFS тя скъса с мен? - Защо те е скъсала, само тя може да ти отговори, а може и тя самата да не знае.
Защо и е тъпо? - Отново само тя може да ти отговори. Някои момичета го правят с цел на теб да не ти е гадно, други просто им липсва присъствието ти като приятел. 3-ти пък просто не понасят да са скарани с хората.
Иска да бъдем приятели, а аз не искам - какво да правя? - Ще и кажеш. Ако не искаш да и нараниш чувствата и кажи "добре" колкото да я разкараш от главата си (ако е досадна) и общувай колкото се може по малко с нея.
Какво да правя? - Тука само ти може да си помогнеш. Живота си е твой
За неориентирана пикла съм съгласна, но такова мислене като твоето да си прави кефа само не е на добре....Първоначално написано от badsector
awerw♥
Явно не знае какво иска. Остави я , няма смисъл да се мъчиш просто.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Скъсала е с теб защото очевидно е искала . Тъпо и е защото те е наранила по този начин и си мисли че чрез приятелски отношения между вас ,ще те накара да се чувстваш не толкова гадно. Колко още такива момичета ще минат и заминат,не се впрягай толкова.
badsector на колко години си ?![]()
Според мен не те харесва за гадже... така да го кажем, но явно си се държал мило с нея и по някакъв начин й е гузно, че те е наранила. Като не искаш да сте приятели й го казваш, просто е! Обясни й причините ( смисъл, че ти е гадно и не можеш да бъдеш приятел с нея), а тя вероятно ще те разбере и всичко ще приключи.
In a mad world , only the mad are sane...
Как така нищо не си направил?![]()
![]()
Много си направил в своето бездействие!
![]()
Погледни се! Питаш ни все едно ще й прочетем мислите и ей, сега ще ти снесем отговора.Всичко става с комуникация. Между вас, дори не е имало такава!
Как няма да те зареже след като си напълно пасивен. Дори един проблем и как се чувстваш не си обсъдил с нея.![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от surcetomi
Нормално да иска да сте само приятели!! Жените обичат да им се буташ, да ге нагрубяваш, да им се вреш в работота и по всякакъв начин да ги унижаваш. Разбрал си го от първа ръка.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Един месец и нищо. Има няма 4 седмици.Първоначално написано от surcetomi
Може пък и просто да си е харесала някой друг повече от теб.
Може да те харесва като човек, но да не усеща химия помежду ви. Може да е решила заради симпатиите си да пробва да се получи нещо. Просто не е станало. Понякога химията и привличането идват веднага, друг път - след известно време.
Не виждам за какво толкова се шашкаш. Щом си направил всичко, зависещо от теб, няма за какво да се обвиняваш и можеш спокойно да си продължиш напред.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Един месец е дълъг период от време? Вие ще ме скъсате бе хора...а какво да кажем за хората които след 10 години се развеждат (примерно), то това си е цяла вечност сигурно
?
По темата, отговорите можеш да получиш само и единствено от нея. Най-вероятно те е скъсала, защото е осъзнала, че не те обича и и е тъпо, че те е забаламосала...Но все пак ние тук не сме врачки, така че най-добре питай нея.
Щом не искаш да сте приятели - просто й го кажи и толкова. В ситуацията няма нищо объркано, като го погледнеш така:
Ти си добро момче, тя го е видяла и затова сте тръгнали. Но не е била влюбена в теб и затова сте скъсали. Сега се чувства виновна, понеже те е наранила и иска да компенсира, като бъде твоя приятелка + тя получава един свестен човек като свой приятел.
Забрави я.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Просто е харесала някой друг повече от теб...
Какво е FFS?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
^for fuck's sake
не търси логика в женското поведение.
има милиони причини да те е зарязала и повярвай ми, не искаш да знаеш защо точно, понеже само ще те хване яд.
просто го приеми
а защо иска да сте приятели ли - ами класика - за да не й е гузно от това, че те е наранила е много по-вероятно, отколкото защото много държи на теб и не иска да те загуби. (което също би могло е вярно, де)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
О Боже та това е един месец... хората след години се разделят. Стегни се.![]()
Е, какво можеш да направиш, освен да се примириш със съдбата си. Невинаги в живота се случват само хубави неща. Знам, че ти е много тежко, че се побъркваш, че те гложди постоянно тая мисъл, но ще ти мине когато срещнеш ново момиче и се влюбиш отново![]()
Предполагам е пикла, която не знае какво иска ..
Отеби я!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бездействие и пасивност. Хубаво е като не знаете никакви факти да ми стигате до някакви заключения и да ме нападате без дори да ме познавате. По мое мнение ти трябват още към 3,000 мнения за да можеш да ми се "дървиш" и да си по-върежен/а в сайта, късмет!Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
For Fuck Sake (използвам го в моменти, в които настина съм шокиран от случващото се)Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Иначе всички сте прави, един месец не е дълъг период от време. Явно тя не изпитва същото и явно нямам никаква вина. По мое мнение тя не е "неразбираща", недорасла или както там я нарекохте, забравих, просто явно нещата не са се развили както е трябвало.В крайна сметка такъв е животът! Благодаря ви, помогнахте... поне емоционално. Сега мога да продължа напред
![]()