.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Решен казус, lock я

...

Такам.... Първо, говориш така, сякаш само най-изпадналите пишат по форуми. Второ, не е задължително да си направил нещо, че да те скъса. Тъпо й е, защото те е накарала да се чувстваш зле. А като не искаш да сте приятели, просто й кажи.... Още нещо неясно?

Супер фен Аватара на badsector
    Неориентирана пикла, к'во очакваш? На тая възраст почти всички са така. Свиквай и просто не се вживявй чак толкова във връзките си. Прави си кефа

Просто приеми, че момичето не изпитва същите чувства като теб и не иска да те залъгва като остане с теб, само и само да не ти е зле. Приеми го и го оцени, дори да ти е гадно...

И разбери, че нито ти нито тя сте виновни за тва, че така се е получило. Човек трудно може да контролира какво да (не) чувства..

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    1 месец не е дълго време.

Защо FFS тя скъса с мен? - Защо те е скъсала, само тя може да ти отговори, а може и тя самата да не знае.
    Защо и е тъпо? - Отново само тя може да ти отговори. Някои момичета го правят с цел на теб да не ти е гадно, други просто им липсва присъствието ти като приятел. 3-ти пък просто не понасят да са скарани с хората.
    Иска да бъдем приятели, а аз не искам - какво да правя? - Ще и кажеш. Ако не искаш да и нараниш чувствата и кажи "добре" колкото да я разкараш от главата си (ако е досадна) и общувай колкото се може по малко с нея.
    Какво да правя? - Тука само ти може да си помогнеш. Живота си е твой

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Неориентирана пикла, к'во очакваш? На тая възраст почти всички са така. Свиквай и просто не се вживявй чак толкова във връзките си. Прави си кефа
    За неориентирана пикла съм съгласна, но такова мислене като твоето да си прави кефа само не е на добре....
    awerw

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Явно не знае какво иска. Остави я , няма смисъл да се мъчиш просто.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Скъсала е с теб защото очевидно е искала . Тъпо и е защото те е наранила по този начин и си мисли че чрез приятелски отношения между вас ,ще те накара да се чувстваш не толкова гадно. Колко още такива момичета ще минат и заминат,не се впрягай толкова.

badsector на колко години си ?

Повече от фен Аватара на NoMore
    Според мен не те харесва за гадже... така да го кажем, но явно си се държал мило с нея и по някакъв начин й е гузно, че те е наранила. Като не искаш да сте приятели й го казваш, просто е! Обясни й причините ( смисъл, че ти е гадно и не можеш да бъдеш приятел с нея), а тя вероятно ще те разбере и всичко ще приключи.
    In a mad world , only the mad are sane...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Как така нищо не си направил? Много си направил в своето бездействие!
    Погледни се! Питаш ни все едно ще й прочетем мислите и ей, сега ще ти снесем отговора. Всичко става с комуникация. Между вас, дори не е имало такава!
    Как няма да те зареже след като си напълно пасивен. Дори един проблем и как се чувстваш не си обсъдил с нея.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на fenasf

Re: Нелогично е!

Цитирай Първоначално написано от surcetomi
    Достатъчно се саднах за да пиша в тоя сайт и искам да ми кажете мнението си, че направо не мога да повярвам...

Имах си приятелка, ходихме 1 месец и тя ме скъса. Сега всички ми говорят колко много и било гадно за това, което стана ала тя иска да бъдем само приятели. Нищо не съм правил -не съм и се "набутвал",не съм я нагрубявал,не съм и навлизал в личното пространство прекалено мн, не съм се държал гадно с нея, не съм я унижавал бил съм мил с нея, държал съм се както подобава в началото на една нормална връзка.

Защо FFS тя скъса с мен?
    Защо и е тъпо?
    Иска да бъдем приятели, а аз не искам - какво да правя?
    Какво да правя?

Не издържам! боже... щом пиша тук!

Нормално да иска да сте само приятели!! Жените обичат да им се буташ, да ге нагрубяваш, да им се вреш в работота и по всякакъв начин да ги унижаваш. Разбрал си го от първа ръка.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от surcetomi
    имате право.

Но все пак един месец е доста дълъг период от време.
    Един месец и нищо. Има няма 4 седмици.

Може пък и просто да си е харесала някой друг повече от теб.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Може да те харесва като човек, но да не усеща химия помежду ви. Може да е решила заради симпатиите си да пробва да се получи нещо. Просто не е станало. Понякога химията и привличането идват веднага, друг път - след известно време.
    Не виждам за какво толкова се шашкаш. Щом си направил всичко, зависещо от теб, няма за какво да се обвиняваш и можеш спокойно да си продължиш напред.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Един месец е дълъг период от време ? Вие ще ме скъсате бе хора...а какво да кажем за хората които след 10 години се развеждат (примерно), то това си е цяла вечност сигурно ?

По темата, отговорите можеш да получиш само и единствено от нея. Най-вероятно те е скъсала, защото е осъзнала, че не те обича и и е тъпо, че те е забаламосала...Но все пак ние тук не сме врачки, така че най-добре питай нея.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Щом не искаш да сте приятели - просто й го кажи и толкова. В ситуацията няма нищо объркано, като го погледнеш така:
    Ти си добро момче, тя го е видяла и затова сте тръгнали. Но не е била влюбена в теб и затова сте скъсали. Сега се чувства виновна, понеже те е наранила и иска да компенсира, като бъде твоя приятелка + тя получава един свестен човек като свой приятел.
    Забрави я.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Просто е харесала някой друг повече от теб...
    Какво е FFS?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

^for fuck's sake

не търси логика в женското поведение.
    има милиони причини да те е зарязала и повярвай ми, не искаш да знаеш защо точно, понеже само ще те хване яд.
    просто го приеми
    а защо иска да сте приятели ли - ами класика - за да не й е гузно от това, че те е наранила е много по-вероятно, отколкото защото много държи на теб и не иска да те загуби. (което също би могло е вярно, де)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    О Боже та това е един месец... хората след години се разделят. Стегни се.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Е, какво можеш да направиш, освен да се примириш със съдбата си. Невинаги в живота се случват само хубави неща. Знам, че ти е много тежко, че се побъркваш, че те гложди постоянно тая мисъл, но ще ти мине когато срещнеш ново момиче и се влюбиш отново

Мега фен Аватара на Hilary_
    Предполагам е пикла, която не знае какво иска ..
    Отеби я!

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Как така нищо не си направил? Много си направил в своето бездействие!
    Погледни се! Питаш ни все едно ще й прочетем мислите и ей, сега ще ти снесем отговора. Всичко става с комуникация. Между вас, дори не е имало такава!
    Как няма да те зареже след като си напълно пасивен. Дори един проблем и как се чувстваш не си обсъдил с нея.
    Бездействие и пасивност. Хубаво е като не знаете никакви факти да ми стигате до някакви заключения и да ме нападате без дори да ме познавате. По мое мнение ти трябват още към 3,000 мнения за да можеш да ми се "дървиш" и да си по-върежен/а в сайта, късмет!

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Просто е харесала някой друг повече от теб...
    Какво е FFS?
    For Fuck Sake (използвам го в моменти, в които настина съм шокиран от случващото се)

Иначе всички сте прави, един месец не е дълъг период от време. Явно тя не изпитва същото и явно нямам никаква вина. По мое мнение тя не е "неразбираща", недорасла или както там я нарекохте, забравих, просто явно нещата не са се развили както е трябвало.В крайна сметка такъв е животът! Благодаря ви, помогнахте... поне емоционално. Сега мога да продължа напред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си