- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ме е
има едно момче с което сме от едно село и аз ще ходя тази събота и неделя и не го познавам лично само си пишем, ако му кажа, че ще ходя ще иска да се видим, а мен ме е срам .. какво да правя ?![]()
![]()
Аз обичам живота и той обича мен
Не му казвай.
аз искам да го видя, но ..
От кво те е срам?
от него ддз![]()
Ти май не си общувала до сега с момче. Не хапем споко.Първоначално написано от petq10
Не. Общувала съм с много момчета, но точно от него ме е срам, защото е малко особен
Първоначално написано от petq10
Или си влюбена.![]()
Кажи му и нека купон да става.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
на 15 съм
![]()
![]()
Срам я.. Ти приятел май до сега си нямала..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
За всичко си има първи път!
Rock n Roll!!!!!!!!!
И кое му е смешното?Първоначално написано от crowberry
Нормално е да те е срам и да се притесняваш, особено щом си си го харесала. Но ако не се видите сега, после ще те е яд, затова се стегни и се настрой сякаш ще се виждаш с някоя близка приятелка.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Че я е срам... В крайна сметка ако го иска... срам, не срам.. трябва да действа. Вие да не си помислихте, че за приятеля се смея.. Мне. Много мои приятелки, така ги е срам.. и после се вайкат, че момчето си е намерило друга, по-отракана..Първоначално написано от Violenza
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Много сте ми интересни като почнете с тоя срам .. и от кое по - точно те е срам? Че ще се видите? Че ще си говорите? уау .. няма да те изяде!
На 15 би трябвало да си го разбрала!
Ще му откажеш от срам един, два, три, пет пъти и на десетия ше се усетиш, че си се прецакала ..Стегни се!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За годините и опита й си е напълно нормално да я е срам. А и това дори не опира винаги до години. Има си притеснителни и срамежливи хора, които просто са си такива.Първоначално написано от crowberry
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
За всичко си има първи път,ако сега не предприемеш нещо..ще си останете само с писането (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
ауе сестра ми - ващо село да не е някъде около североиЗточна Булгария?![]()