- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотник
Да се изповядам и аз както всички хора.На 21 години съм досега никога през живота си не съм имал приятелка(гадже) наи-много съм стигал до приятелство с момиче.Изобщо грам подход нямам към жените.Незнам как да се държа за да спечеля момиче и как да се държа като ми е гадже.Взех да си мисля че съм някакъв грозник и не превличам жените.Взех да се депресирам и да мисля че вече ми е време и закаснявам с момичетата.Кажете мнението си по темата и какво да направя да се измъкна от тази ситуация
.
мъъничко минаваш срока а тези неща, амм кво пък... къде пише, че има точно определена възраст за товаможе би ти си от хората, които чакат да срещнат голяяяямата си любов
няма лошо.... и на това ще му дойде времето
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Всичките мои приятели си имат приятелки или са имали поне приятелки само аз си останах самотния в компанията и всички като са с тях аз се чувствам някакси излишен да съм там всеки с приятелка само аз самотен.Наи-гадното е обаче като те питат да не си геи кво ти има и разни подобни.Може би си прав/а да търся любовта ама накрая да не си остана с чакането
.
хах... спокойно... не си самаз съм на принципа "сингъл докато можеш", тоестт изобщо не съм хукнала да мисля за такива неща... ако някой ме търси ще ме намери, нали така
какъв е смисъла да имаш някой до себе си само защото "така трябва"
...... а и някои хора казват "очаквай неочакваното"
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Права си нема смисъл да си тровиш нервите и времето със връзки за по 1-2 месеца или да гониш като луд всичко живо.Обаче и като чакаш може да си останеш с чакането
![]()
Много ми е смешно като някой почне да говори така и то този някой, винаги е от тези, които никога не са го преживявали и гроздето им е кисело. Защо пък да няма смисъл ? Всеки човек расте, израства, минава през всякакви етапи в живота си. Връзките са опит, рутина, независимо дали са с продължителност 1, 2 или 3 месеца...по-добре от нищо мисля. Малко или много се научаваш на отношение, научаваш какво искаш и не искаш, какво търсиш във взаимоотношенията си с един човек, научаваш се на интимност и т.н. Докато повечето хора без такъв опит, се хващат за първата си връзка като "удавник за сламка".Първоначално написано от Bonjour
^Напълно съм съгласен с горния пост.
Ще намериш момиче което е за теб, не се притеснявай.В момента искаш връзка, за да не си капо като гледаш че всички около теб са с гаджета, не за друго.
Не насилвай нещата.
Просто се запознавай с повече хора и общувай повече. Не го възприемай като цел да си хванеш гадже, защото момичетата лесно надушваме кога някой е отчаян. То само си става в определен момент.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не се отчайвай ! Всичко идва с времето си , за всеки влак си има пътници.Аз съм на 16 и повечето ми приятелки и познати са имали по 5-6 , а аз нито едно и това понякога ме депресира , но гледам да не се отчайвам. Спокойно не си закъснял за нищо , понякога трябва да почакаш повече , за да отриеш наистина нещо хубаво и истинско![]()
може да си грозен, пък ако нямаш и пари тва е смъртоносна комбинация
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Tрябва да имаш подход към жените, да ги сваляш или поне да им се закачаш, защото някои жени не обичат те да правят първата крачка.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Смени подхода си към момичетата ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Самоувереност !!!! Основно качество за един мъж. Дори да ти липсва - не го показвай! Почти никое момиче не харесва несамоуверените момчета/мъже. Вярвай си повече, действай повече, прави повече намеци, флиртувай...
Сигурно имаш прекалено големи изисквания..
Все пак за всеки влак си има пътници.
Започни да се виждаш с повече момичета и все някоя ще те хареса.
Може би това като за начало,за да добиеш малко увереност и т.н.
Има 2 изключително важни неща, които отблъскват много жените (това го наблюдавам при един приятел, който преди около 2 години загуби "любовта на живота си" и до ден днешен не може да я преживее). А именно - отчаянието/самосъжалението и ниското самочувствие/самоувереност. Ако притежаваш тези 2 неща, не очаквай някоя мацка да ти пусне от съжаление (може и да има такива, ама не си заслужава чакането). Смело напред и подред. Това, че една/две/три момичета ще ти откажат или повече, не значи, че трябва да се откажеш. В живота нещата са такива, че ако ти сам нямаш желанието и нагласата да ги имаш - няма да ги имаш!!! Дори и да имаш възможност за забивка за една нощ, пак е нещо.![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Това много се повтаря в тоя форум,но май не си го прочел-за всеки влак си има пътници.
Хвани си някоя "ниска топка" . После ще имаш увереност,опит и подход и ще може да не намериш и нещо по-добро.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Не се депресирай човече , ще ти дойде и твоето време след няколко години или след повече . Аз съм в твоето положение с 1 година под твоите, но хич не ми пука . Занимавай се с нещо , хоби , учение , работа просто да не си свободен да мислиш за глупости . И не ги поставяй тези жени на пиадестал , не са толкова велики , че да им се кланяш и да се разтапяш в краката им , покажи им кой командва .Първоначално написано от Bonjour
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
На теб винаги ти е личало ^^
Иначе, сподели на приятелите ти , ако са ти наистина близки - няма да те гаврят и ще ти помагат със съвети .
Около мен имам същата ситуация, момче около твоите години, ама намери приятелка, вярно - много тъпа , ама поне се отрака около нея, сега си има и работа, и занимания , и се справя по-добре с жените.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Дори самият факт ,че си започнал да се отчайваш е изнервящ.Момичетата около теб са започнали да го усещат,аз не бих се занимала с човек,който би се хванал за първото момиче като "удавник за сламка".Трябва да имаш хъс,самоувереност ,чар (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Да и не виждам къде е проблема ??Първоначално написано от NomNomNom
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
За да си намериш момиче трябва да правиш опити. Направи си равносметка досега с колко момичета си се опитвал и не е ставало. Със сигурност не са много.
Провалите носят най-много опит. Правиш равносметка и оценка на грешките си и другият път не ги повтаряш. При мен като не се получи с някоя още повече се мотивирам, вместо да се отчайвам. Приемам отказите с усмивка и лек яд, след което се мотивирам и се подобрявам като съм се научил от грешките си.
Дори и най-големият красавец и играч да си, ако има опити, ще има и откази. Това трябва да те надъхва, вместо да те отчайва. Успей да калибрираш себе си по тоя начин и грешка няма да имаш. И не се впускай много в чувства преди да си сигурен в тези на момичето, щото няма да ти е много веселко за известно време.
Всичко тва ти го казвам от моя опит.
Temet Nosce
벨야카
След този коментар ,доста се издигна в моите очи . Изключително точно мнение . \Първоначално написано от umri
/ \
/ \
/
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Подкрепям с всички крайнициПървоначално написано от umri
!
абсолютно майна, мен снощи 2 ме отрязаха ама не съм тръгнал да умирам. Морето е пълно с рибиПървоначално написано от GLaDOS
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.