.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57

Тема: Самотник

Супер фен Аватара на Shines
    Точно така градски, майна .

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Re: Самотник

Цитирай Първоначално написано от N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от Bonjour
    Да се изповядам и аз както всички хора.На 21 години съм досега никога през живота си не съм имал приятелка(гадже) наи-много съм стигал до приятелство с момиче.Изобщо грам подход нямам към жените.Незнам как да се държа за да спечеля момиче и как да се държа като ми е гадже.Взех да си мисля че съм някакъв грозник и не превличам жените .Взех да се депресирам и да мисля че вече ми е време и закаснявам с момичетата.Кажете мнението си по темата и какво да направя да се измъкна от тази ситуация .
    Не се депресирай човече , ще ти дойде и твоето време след няколко години или след повече . Аз съм в твоето положение с 1 година под твоите, но хич не ми пука . Занимавай се с нещо , хоби , учение , работа просто да не си свободен да мислиш за глупости . И не ги поставяй тези жени на пиадестал , не са толкова велики , че да им се кланяш и да се разтапяш в краката им , покажи им кой командва .
    ти гола жена само по филмите си виждал нали...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Права си нема смисъл да си тровиш нервите и времето със връзки за по 1-2 месеца или да гониш като луд всичко живо .Обаче и като чакаш може да си останеш с чакането
    Много ми е смешно като някой почне да говори така и то този някой, винаги е от тези, които никога не са го преживявали и гроздето им е кисело. Защо пък да няма смисъл ? Всеки човек расте, израства, минава през всякакви етапи в живота си. Връзките са опит, рутина, независимо дали са с продължителност 1, 2 или 3 месеца...по-добре от нищо мисля. Малко или много се научаваш на отношение, научаваш какво искаш и не искаш, какво търсиш във взаимоотношенията си с един човек, научаваш се на интимност и т.н. Докато повечето хора без такъв опит, се хващат за първата си връзка като "удавник за сламка".
    So true \/
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d

Да се изповядам и аз както всички хора.На 21 години съм досега никога през живота си не съм имал приятелка(гадже) наи-много съм стигал до приятелство с момиче.Изобщо грам подход нямам към жените.Незнам как да се държа за да спечеля момиче и как да се държа като ми е гадже.Взех да си мисля че съм някакъв грозник и не превличам жените .Взех да се депресирам и да мисля че вече ми е време и закаснявам с момичетата.Кажете мнението си по темата и какво да направя да се измъкна от тази ситуация .
    отпусни се... и аз чаках почти 17 години за да срещна ''точното'' момиче .. при теб просто може би закъснява .. както и да е -яж,пий и си носи новите дрехи .. най-хубавите неща стават тогава когато най-малко ги очакваш !

Голям фен Аватара на N1ksun

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ти гола жена само по филмите си виждал нали...[/b]
    Не аз гола жена не съм виждал никога ...
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Прави сте всички може би не съм опитвал да свалям много момичета може би досега съм се пробвал към 5/6 пъти и от всичките пъти бях жестоко отхвърлян и веднага след това тези момичета тръгваха с други момчета .Попринцип не съм се замислял за проблема ми с момичетата обаче откакто навърших 20 години почнах сериозно да се депресирам и да си мисля че съм някакъв грозник,смотаняк или нещо подобно и заради това не ги превличам а като гледам и моите приятели как ги сменят и на мен ми става гадно .Най-гадно е като приятели,познати и роднини почнат да те разпитват и като разберат това че си нямал приятелка почват да те бъзикат да те гледат странно и да те питат да не си геи какво ти има и разни подобни неща това наистина удря жестоко по самочустието наи-близките хора да те бъзикат,да те разпитват и да те гледат странно .

старай се да излъчваш самоувереност и всичко ще си дойде на мястото
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    Bulgaria

Да се изповядам и аз както всички хора.На 21 години съм досега никога през живота си не съм имал приятелка(гадже) наи-много съм стигал до приятелство с момиче.Изобщо грам подход нямам към жените.Незнам как да се държа за да спечеля момиче и как да се държа като ми е гадже.
    Взех да си мисля че съм някакъв грозник и не превличам жените
    И аз си мисля, че е това. Дори без да те познавам... Хубав мъж... винаги ще има успехи с жените, само грозните имат затруднения. Като, под грозен... момичетата разбират... не-красив. Да не вземеш да си кажеш "ми аз не съм грозен - нямам крив нос и малоумна физиономия, нормално си изглеждам"... За едно момиче... всеки, който не изглежда като класически красавец, е грозен.

Взех да се депресирам и да мисля че вече ми е време и закаснявам с момичетата. .
    Ти отдавна си закъснял... Хората тая работа са я свършили, още когато са били на по 15-17, ти си много закъснял...

Кажете мнението си по темата и какво да направя да се измъкна от тази ситуация
    Нищо не можеш да направиш.

Може би и заради този проблем съм станал голям нервак и агресивен с кои ли не се скарах за суматии глупости.Може би истината е една света ми е крив че чеп от зеле нестава от мен .Вече почвам да си мисля че ще остана самотник завинаги .От година и полувина съм влязал в адската дупка и незнам как ще изляза

Keep on trollin'

аз просто го вкарах и всичко свърши

Работата е сериозна при мен и не е за базик .Ама като гледам и нема изход от ситуациата с ниското самочувствие и депресията от 1 година и поовина съм така .

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Работата е сериозна при мен и не е за базик .Ама като гледам и нема изход от ситуациата с ниското самочувствие и депресията от 1 година и поовина съм така .
    Спри да мрънкаш като момиче. Ти мъж ли ще ставаш или... ?! Няма да казвам, че няма невъзможни неща...защото има хаха. Обаче това да си намериш приятелка не е едно от тях. Като гледам какви момчета си имат връзки...ти трябва да си най-най-най-най-най-най (х1000) - залухавия тип. А едва ли. Хвани си ако ще първата смотла, която ти върже. Не си в позиция да подбираш, но ей така, да се отракаш, да придобиеш опит и самочувствие.

Супер фен Аватара на gabsit000
    нещата просто ще се случат..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    пиши писмо на Дядо Коледа
    Creative Technologie

ЕЙ тва ви е грешката .. знам гадно е като другите си имат гаджета и тнт. и ги гледаш как се натискат и а-у приисква ти се ама ... брат не знаеш колко проблеми .. има всяка 1 връзка гледаш ги 5 мин се натискат а след това 2 часа караници за това ,че не си мисли разни работи .. няма да отрека, че любовта е най- хубавото нещо което може да ти се случи надявам се да я срещнеш ... и да не те приебават като мен и др. хора бъди внимателен .. с партнъорката си .. ако търсиш любов де ако ли не ....... (карай наред) ;х както и да е. Успех от мен!
    Не съм перфектен но си струвам!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Има 2 изключително важни неща, които отблъскват много жените (това го наблюдавам при един приятел, който преди около 2 години загуби "любовта на живота си" и до ден днешен не може да я преживее). А именно - отчаянието/самосъжалението и ниското самочувствие/самоувереност. Ако притежаваш тези 2 неща, не очаквай някоя мацка да ти пусне от съжаление (може и да има такива, ама не си заслужава чакането). Смело напред и подред. Това, че една/две/три момичета ще ти откажат или повече, не значи, че трябва да се откажеш. В живота нещата са такива, че ако ти сам нямаш желанието и нагласата да ги имаш - няма да ги имаш!!! Дори и да имаш възможност за забивка за една нощ, пак е нещо.
    Има го тоя момент. Замислял съм се над това и съм се поставял на мястото на една жена. Наистина е гадно някой постоянно да се самосъжалява пред теб и да му се превръщаш в отдушник,а понякога и да търпиш негативите от комплексите му.
    А самоувереността...правя си някои път експерименти. Ето например вчера във Facebook спорех с едно момиче, с което сме малко на различни мнения по един въпрос. Тя ми каза нещо леко обидна обаче аз вместо да се сдухам както съм го правел преди и отвърнах подобащо къде сериозно къде с бъзици. Оттам реакцията си зависи според това какъв е човек и доколко те уважава или му допадаш. В единият случай можеше и директно да ме изтрие за това какато направи преди време една непозната жена, можеше да не ми отговори или пък както тя направи да осъзнае къде е объркала нещо и да ме приеме малко по насериозно. Е, разбрахме се по живо по здраво само че ако ме беше сдухала първо нямаше да ме приеме толкова насериозно както се случи и второ на мен самочувствието ми щеше да падне както се е случвало преди много пъти.Само защото не съм имал самоувереността да го предотвратя.А сега даже съм доволен и имам признанието че ме уважава като човек,защото си имам мнение.

N1ksun мисля си че за да е една връзка максимално добра и балансирана никой никой не трябва да комадва. И мъжът и жената са хора и трябва да има равнопоставеност за да върви всичко добре. В любовта трябва да се правят компромиси и винаги единият може да пусне другият малко на пред и съответно да го приземи ако твърде много започне да му се катери по главата.

NomNomNom такива присмехулки тип на теб винаги ти е личало са малко неуместни особено когато човека си признава. А на мен какво ми личи като толкова ги познаваш нещата?
    Освен това определението тъпа е много относително нещо и всеки може да каже според своите разбирание е много тъп, а друг да го смята за много умен и обратното.

umri може би си прав за това че колкото на повече врати чукаш толкова по-голям шанс имаш. Замислял съм се и над това. Може би и на мен това ми е един от най-големите проблеми в любовта

tuzaro това кой е виждал гола жена по филмите и кой на живо си мисля че най-малко е твои проблем. Ти нали си виждал много голи жени на живо. Това прави ли го с нещо по малко от теб?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Limitless
    ЕЙ тва ви е грешката .. знам гадно е като другите си имат гаджета и тнт. и ги гледаш как се натискат и а-у приисква ти се ама ... брат не знаеш колко проблеми .. има всяка 1 връзка гледаш ги 5 мин се натискат а след това 2 часа караници за това ,че не си мисли разни работи .. няма да отрека, че любовта е най- хубавото нещо което може да ти се случи надявам се да я срещнеш ... и да не те приебават като мен и др. хора бъди внимателен .. с партнъорката си .. ако търсиш любов де ако ли не ....... (карай наред) ;х както и да е. Успех от мен!
    Не е съвсем така. В една сериозна връзка винаги има караници, но с желание и компромиси от ДВЕТЕ страни те се преодоляват. Освен това е прекрасно да можеш да разчиташ на някого дори и в кофтите си дни. За останалото си прав - струва си всяка караница, всяка накриво казано дума и всеки злобен поглед :Д
    Пък и е супер практично да имаш най-добра приятелка и мацка, с която си правиш супер як секс, на едно място, не мислиш ли :Д

Това с чукането на врати, както интерпретираш казаното от umri, e вярно. Има обаче една малка подробност - не налитай на всяка, а само на тия, дето те кефят. Идеята не е да си меееега влюбеният в тях, а да ти харесват на външен вид и да не са направили нещо, което те дразни (примерно да говори на най-добрата си приятелка на к**ва, просто ей-така като обръщение). Характера им ще опознаеш в процеса на общуване

Супер фен Аватара на fenasf
    Може би си наистина грозен и отблъскващ или пък пълен загубеняк ?

Престани да бъдеш !!!
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Винаги можеш да научиш как да съблазняваш жените правилно.
    Засега почети статийки тук http://progresiray.me, ако те интересува нещо конкретно - питай.
    Made by God, improved by Devil
    Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от Star1ight
    Засега почети статийки тук http://progresiray.me, ако те интересува нещо конкретно - питай.

тебе май тоя сайт тотално те е зарибил

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Това с чукането на врати, както интерпретираш казаното от umri, e вярно. Има обаче една малка подробност - не налитай на всяка, а само на тия, дето те кефят. Идеята не е да си меееега влюбеният в тях, а да ти харесват на външен вид и да не са направили нещо, което те дразни (примерно да говори на най-добрата си приятелка на к**ва, просто ей-така като обръщение). Характера им ще опознаеш в процеса на общуване
    Предполагам това на мен го написа.Нямах предвид на абсолютно всяка врата, на която можеш. Така гаранцията че ще си намериш момиче е много много по-голяма, но друг е въпроса дали ще си особено удовлетворен от това. Не ми допада особено идеята да ходиш с някой просто за да не си сам. Аз лично съм от доста пасивните, което за мъж не е много добре и доста експерти без да познават живота ми отвътре биха се изказали че съм голям залупеняк, но това си е лично техен проблем. Забелязал съм че дори и най-перфектно изглеждащите хора като ги опознаеш разбираш че все пак и те не са толкова перфектни.Иначе в днешно време има и Facebook, а той си е направо каталог за "чукане на врати" ако си от по активните.Аз лично сега чукам все по активно на вратата на едно момиче, с което се сприятелихме преди около година и половина, но си има и пречки, които малко ме разколебават. Най-малкото че сме от различни градове.Оттогава гаджето и я беше скъсал за трети път,после тръгнаха за около година,после пак скъсаха,пак тръгнаха за около 2 седмици, пак скъсаха и сега от около два месеца си е необвързана и поне по думите и този път наистина значи край.Знае че я имам за приятелка, а също и че я харесвам.Тя не ми е дала точно еднозначен отговор дали ме харесва, но пък с нищо и не показва че и е неприятно.Напротив държи си се по същият начин както преди че понякога дори и по мило. [/i]
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Това е най-неправилното и грешното нещо, което можеш да направиш - да си мислиш че понеже повечето хора на твоита възраст си имат гаджета, а ти не и вече край... някакъв дефектен си идва ли не. Спокойно, за всеки влак си има пътници. Просто още не ти е дошло времето да срещнеш подходящо момиче. Недей да си тровиш живота с безсмислени неща, а му се наслаждавай. И изобщо не мисли за това че си сам - колкото повече го мислиш и си го навиваш на пръста, толкова по-сам ще се чувстваш, защото тези неща стават точно, когато най-малко ги очакваш! Просто спри да мислиш за това, отдай се на нещо друго и ще видиш как без да се усетиш мацката сама ще си дойде и ще се влюбиш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от Star1ight

тебе май тоя сайт тотално те е зарибил
    Че как))) Знаеш ли колко време съм вложил в негo
    Made by God, improved by Devil
    Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me

Супер фен Аватара на NambyPamby
    ^ и по кво тоя сайт се различава от останалите за пик-ъп?

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    ^ и по кво тоя сайт се различава от останалите за пик-ъп?
    Че завършва на .me
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си