- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотник
ти гола жена само по филмите си виждал нали...Първоначално написано от N1ksun
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
So true \Първоначално написано от Goddess
/
>>DjBelev<<
отпусни се... и аз чаках почти 17 години за да срещна ''точното'' момиче .. при теб просто може би закъснява .. както и да е -яж,пий и си носи новите дрехи .. най-хубавите неща стават тогава когато най-малко ги очакваш !Първоначално написано от Bonjour
Не аз гола жена не съм виждал никога ...Първоначално написано от tuzaro
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Прави сте всички може би не съм опитвал да свалям много момичета може би досега съм се пробвал към 5/6 пъти и от всичките пъти бях жестоко отхвърлян и веднага след това тези момичета тръгваха с други момчета.Попринцип не съм се замислял за проблема ми с момичетата обаче откакто навърших 20 години почнах сериозно да се депресирам и да си мисля че съм някакъв грозник,смотаняк или нещо подобно и заради това не ги превличам а като гледам и моите приятели как ги сменят и на мен ми става гадно
.Най-гадно е като приятели,познати и роднини почнат да те разпитват и като разберат това че си нямал приятелка почват да те бъзикат да те гледат странно и да те питат да не си геи какво ти има
и разни подобни неща това наистина удря жестоко по самочустието наи-близките хора да те бъзикат,да те разпитват и да те гледат странно
.
старай се да излъчваш самоувереност и всичко ще си дойде на мястото
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от Bonjour
И аз си мисля, че е това. Дори без да те познавам... Хубав мъж... винаги ще има успехи с жените, само грозните имат затруднения. Като, под грозен... момичетата разбират... не-красив. Да не вземеш да си кажеш "ми аз не съм грозен - нямам крив нос и малоумна физиономия, нормално си изглеждам"... За едно момиче... всеки, който не изглежда като класически красавец, е грозен.Взех да си мисля че съм някакъв грозник и не превличам жените![]()
Ти отдавна си закъснял... Хората тая работа са я свършили, още когато са били на по 15-17, ти си много закъснял...Взех да се депресирам и да мисля че вече ми е време и закаснявам с момичетата..
Нищо не можеш да направиш.Кажете мнението си по темата и какво да направя да се измъкна от тази ситуация
Може би и заради този проблем съм станал голям нервак и агресивен с кои ли не се скарах за суматии глупости.Може би истината е една света ми е крив че чеп от зеле нестава от мен.Вече почвам да си мисля че ще остана самотник завинаги
.От година и полувина съм влязал в адската дупка и незнам как ще изляза
![]()
Работата е сериозна при мен и не е за базик.Ама като гледам и нема изход от ситуациата с ниското самочувствие и депресията от 1 година и поовина съм така
.
Спри да мрънкаш като момиче. Ти мъж ли ще ставаш или... ?! Няма да казвам, че няма невъзможни неща...защото има хаха. Обаче това да си намериш приятелка не е едно от тях. Като гледам какви момчета си имат връзки...ти трябва да си най-най-най-най-най-най (х1000) - залухавия тип. А едва ли. Хвани си ако ще първата смотла, която ти върже. Не си в позиция да подбираш, но ей така, да се отракаш, да придобиеш опит и самочувствие.Първоначално написано от Bonjour
нещата просто ще се случат..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
пиши писмо на Дядо Коледа
Creative Technologie
ЕЙ тва ви е грешката .. знам гадно е като другите си имат гаджета и тнт. и ги гледаш как се натискат и а-у приисква ти се ама ...брат не знаеш колко проблеми .. има всяка 1 връзка гледаш ги 5 мин се натискат а след това 2 часа караници
за това ,че не си мисли разни работи .. няма да отрека, че любовта е най- хубавото нещо което може да ти се случи надявам се да я срещнеш ... и да не те приебават като мен и др. хора бъди внимателен .. с партнъорката си .. ако търсиш любов де ако ли не ....... (карай наред) ;х както и да е. Успех от мен!
Не съм перфектен но си струвам!
Има го тоя момент. Замислял съм се над това и съм се поставял на мястото на една жена. Наистина е гадно някой постоянно да се самосъжалява пред теб и да му се превръщаш в отдушник,а понякога и да търпиш негативите от комплексите му.Първоначално написано от Bozichko
А самоувереността...правя си някои път експерименти. Ето например вчера във Facebook спорех с едно момиче, с което сме малко на различни мнения по един въпрос. Тя ми каза нещо леко обидна обаче аз вместо да се сдухам както съм го правел преди и отвърнах подобащо къде сериозно къде с бъзици. Оттам реакцията си зависи според това какъв е човек и доколко те уважава или му допадаш. В единият случай можеше и директно да ме изтрие за това какато направи преди време една непозната жена, можеше да не ми отговори или пък както тя направи да осъзнае къде е объркала нещо и да ме приеме малко по насериозно. Е, разбрахме се по живо по здраво само че ако ме беше сдухала първо нямаше да ме приеме толкова насериозно както се случи и второ на мен самочувствието ми щеше да падне както се е случвало преди много пъти.Само защото не съм имал самоувереността да го предотвратя.А сега даже съм доволен и имам признанието че ме уважава като човек,защото си имам мнение.
N1ksun мисля си че за да е една връзка максимално добра и балансирана никой никой не трябва да комадва. И мъжът и жената са хора и трябва да има равнопоставеност за да върви всичко добре. В любовта трябва да се правят компромиси и винаги единият може да пусне другият малко на пред и съответно да го приземи ако твърде много започне да му се катери по главата.
NomNomNom такива присмехулки тип на теб винаги ти е личало са малко неуместни особено когато човека си признава. А на мен какво ми личи като толкова ги познаваш нещата?
Освен това определението тъпа е много относително нещо и всеки може да каже според своите разбирание е много тъп, а друг да го смята за много умен и обратното.
umri може би си прав за това че колкото на повече врати чукаш толкова по-голям шанс имаш. Замислял съм се и над това. Може би и на мен това ми е един от най-големите проблеми в любовта
tuzaro това кой е виждал гола жена по филмите и кой на живо си мисля че най-малко е твои проблем. Ти нали си виждал много голи жени на живо. Това прави ли го с нещо по малко от теб?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не е съвсем така. В една сериозна връзка винаги има караници, но с желание и компромиси от ДВЕТЕ страни те се преодоляват. Освен това е прекрасно да можеш да разчиташ на някого дори и в кофтите си дни. За останалото си прав - струва си всяка караница, всяка накриво казано дума и всеки злобен поглед :ДПървоначално написано от Limitless
Пък и е супер практично да имаш най-добра приятелка и мацка, с която си правиш супер як секс, на едно място, не мислиш ли :Д
Това с чукането на врати, както интерпретираш казаното от umri, e вярно. Има обаче една малка подробност - не налитай на всяка, а само на тия, дето те кефят. Идеята не е да си меееега влюбеният в тях, а да ти харесват на външен вид и да не са направили нещо, което те дразни (примерно да говори на най-добрата си приятелка на к**ва, просто ей-така като обръщение). Характера им ще опознаеш в процеса на общуване![]()
Може би си наистина грозен и отблъскващ или пък пълен загубеняк ?![]()
Престани да бъдеш !!!
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Винаги можеш да научиш как да съблазняваш жените правилно.![]()
Засега почети статийки тук http://progresiray.me, ако те интересува нещо конкретно - питай.
Made by God, improved by Devil
Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me
Първоначално написано от Star1ight
тебе май тоя сайт тотално те е зарибил![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Предполагам това на мен го написа.Нямах предвид на абсолютно всяка врата, на която можеш. Така гаранцията че ще си намериш момиче е много много по-голяма, но друг е въпроса дали ще си особено удовлетворен от това. Не ми допада особено идеята да ходиш с някой просто за да не си сам. Аз лично съм от доста пасивните, което за мъж не е много добре и доста експерти без да познават живота ми отвътре биха се изказали че съм голям залупеняк, но това си е лично техен проблем. Забелязал съм че дори и най-перфектно изглеждащите хора като ги опознаеш разбираш че все пак и те не са толкова перфектни.Иначе в днешно време има и Facebook, а той си е направо каталог за "чукане на врати" ако си от по активните.Аз лично сега чукам все по активно на вратата на едно момиче, с което се сприятелихме преди около година и половина, но си има и пречки, които малко ме разколебават. Най-малкото че сме от различни градове.Оттогава гаджето и я беше скъсал за трети път,после тръгнаха за около година,после пак скъсаха,пак тръгнаха за около 2 седмици, пак скъсаха и сега от около два месеца си е необвързана и поне по думите и този път наистина значи край.Знае че я имам за приятелка, а също и че я харесвам.Тя не ми е дала точно еднозначен отговор дали ме харесва, но пък с нищо и не показва че и е неприятно.Напротив държи си се по същият начин както преди че понякога дори и по мило.Първоначално написано от PinkPan7her
[/i]
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Това е най-неправилното и грешното нещо, което можеш да направиш - да си мислиш че понеже повечето хора на твоита възраст си имат гаджета, а ти не и вече край... някакъв дефектен си идва ли не. Спокойно, за всеки влак си има пътници. Просто още не ти е дошло времето да срещнеш подходящо момиче. Недей да си тровиш живота с безсмислени неща, а му се наслаждавай. И изобщо не мисли за това че си сам - колкото повече го мислиш и си го навиваш на пръста, толкова по-сам ще се чувстваш, защото тези неща стават точно, когато най-малко ги очакваш! Просто спри да мислиш за това, отдай се на нещо друго и ще видиш как без да се усетиш мацката сама ще си дойде и ще се влюбиш![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Че как))) Знаеш ли колко време съм вложил в негoПървоначално написано от gabsit000
![]()
Made by God, improved by Devil
Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me
^ и по кво тоя сайт се различава от останалите за пик-ъп?![]()
Че завършва на .meПървоначално написано от NambyPamby
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead