- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена-загубена
Здравейте,писала съм и преди пооо тази тема,но все още ме човърка...От година някъде см влюбена в зъболекаря ми и незнам какво да направя.Ситуацията поне в моите очи не е толкова проста първо той е женен,има две деца,второ разликата в годините е голяма -18 години и трето доста сме близки и познавародителите ми.Но от известен период от време той започна да пуска тънки намеци и бъзици,които ме навеждат на мисълта,че и той може да има нещо към мен...Дайте мнение
Явно разбираш по грешен начин нещата, та той е женен, откажи се.![]()
![]()
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
+1Първоначално написано от extreme16
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
В предвид работата му изразите "отвори си устата", "легни на стола" не са намек, да те светна.Първоначално написано от simba007
не говорих за тези неща
Освен секс, друго не виждам какво може да иска, женен мъж с деца, 18 години по-голям от теб..Оттам нататък ти си решаваш, дали искаш да му дадеш само секс...Не си представяй, че ще остави жена си и децата си, за да бъде с теб. Това не е някой романтичен филм, а реалността.
честно казано бих се задоволила и със секса
Забрави за него
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Абе, човека си има жена и деца. Не си мисли, че ще тръгне с някаква малка пикла и ще развали всичко, което е постигнал. 1. Ще загуби работата и репутацията си. 2. Семейството си. Ходи при друг личен зъболекар.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Да не си гледала/чела в скоро време Лолита? Човекът с кеф би треснал някакво младо, разгонено яре.
Я не се закачай с женени мъже.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Нямаш ли си друга работа?!?!?
Rock n Roll!!!!!!!!!
Охх колко много хора познавам,които се бъзикат и правят намеци,но всичко е просто така(за забавление),без да имат нещо предвид.
Помисли си хубаво,да не би да си въобразяваш..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
ОТКАЖИ се.. щом има семействоо няма никакаф смисъл ;хх![]()
ESL !!!
незнам може би му е писнало от семейния живот или си търси нещо еднократно
не вярвам ..просто ти до толкова вече си се вманиачила в това,че го искаш,че ти самата си интерпретираш думите му как искаш да ги е казал или той ги е казал по един начин и смисъл, а ти ги разбираш съвсем в друг..откажи се,тъпо е и то много ..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Може би е така,но може и наистина да има нещо към мен.Не се знае...