- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Антифен : първи час в петък физическо
е мама му , имам да си събирам багаж , да го мъкна до спирката , после до даскало .
Как да стигна на време :<
фуууу.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
фен на физическото, независимо кога е
И аз имах първи час физическо днес![]()
Абе ви на тва физическо като го имате и се преобличате и се п0тите, после теглите ли си един душ или обличате потни нормалните дрехи обратно и през деня сте беги мани..![]()
нашето физическо се състоеше в разговори, пиене на кафе и други не потни дейности(най-много да цъкнем един тенис на маса), а вие сега чак дрехи си носите, лол![]()
множеството от колегите от спортната зала директно хващаха автобуса за лекции..Първоначално написано от machoka
![]()
ние на времето цъкахме шах с г-на или просто ползвахме часа за цъкане на CS и автомобилни геймки в отстоящата на 100м от даскало 'Матрица'. хахахаПървоначално написано от FeelMyPain
Повечето пъти оставах в нас да спа, а ако отида - говорим малко с даскала и да ядем.
n00bs
още ли има сбъркани разболяни момчета да ходят петък на даскало..![]()
![]()
по физическо си цъкаме, до прди 2 години футбол играеха (аз само баскет) но почна да ги домързява и им писна да ходят потни кат свине и ся цъкат по-лекичко волейбол в салона![]()
Иначе в малкия салон се въргаляме и разцъкваме граплинг и обменяме телесни течности![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Че и ходите на всичкото отгоре? ЛОЛПървоначално написано от iNNERFIRE
Физическото е ужасен предмет, независимо кога е![]()
що да е ужасен?
1но че нищо не правиш.
2ро че ако имаш да правиш нормативи веднага след това те пускат
3то по-добре е от математика или няква друга шитня
Винаги предпочитах да си стоя в някоя стаичка и да слушам урок, отколкото да ходя в прашния салон и цял час да ми думкат топки на главата![]()
физическо е най-якия предмет, вие не карате физическо, не спортувате после защо сте меки и нежни![]()
абе някой знае ли в УНСС и СУ какво спортове има![]()
За СУ е това:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bu...ta_2011_2012_g
+ Зумба
На сайта на УНСС трябва също да им пише техните.
Като толкова ви се спортува няма нужда да чакате университет, излезте на улицата пред вас и тичайте като алтави цял ден ако щете![]()
понеделник и петък имам първи час физическо
а в сряда имам 3 часа ЗИП физическо![]()
като прочетох това се сетих, че до даскало имаше и картинг писта, също често занимание свързано с физическотоПървоначално написано от machoka
![]()
- Самоотбрана за жени - от понеделник до петък от 11.00 – 16.00 ч.
трябва да се види, сигурно ги учат да ритат в топките![]()
Последното нещо,с което някой се занимава по време на физическото е какъвто и да било вид спорт.
И аз имах 1 час физическо.Колко ми беше яко да поспя още 30-40 минути не е истина![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead