- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо!??!!
Така вече не издържам!Защо по дяволите в този форум някой като създаде тема,в която описва свой проблем почват да му подиграват или да се смеят?!Момчето/момичето има проблем и тука вместо да намери отговори получа ужасни подигравателни обиди!Примери:
В темата "Приятелката ми е безчувственна,докога?" момче споделя за сексуален проблем при половинката му и TheGuardian01 казва да си зареже гаджето и да си намери "нормално"!! - Добре де хора на какво прилича това?Момчето иска както то да изптва удоволствие,така и приятелката му,защо ПО ДЯВОЛИТЕ да си търси ново гадже ?!
Във всички теми от типа "бременна ли съм" има тонове с обиди!Да разбирам,че на хората им е писнало от такива теми,но помислете!!Момичето го е страх и търси отговори!!Вие ако сте изплашени първо ще тръгнете да търсите в търсачката ли?Да не говорим,че коментарите в подобни теми винаги има поне един дето ще каже,че е бременна или "честито ще ставаш майка"!!И знаете ли как може да се почувства едно момиче като види "ДА" ?!Не се знае как ще реагира и какво ще направи!?
В темата "Приателят ми има голямо желание да свърши в устата ми" има над 5 мнения от типа "Гълтай к*рво" или "Гълтай животноо" ?!Не може ли сме учтиви и да отговорим както примерно е отговорил annonimnna ?!
В темата "Проблеми със секса" момиче описва,че гаджето му не може да се възбуди и първият "умен" коментар от Sh@d0w е "Дай снимка и ще ти кажа дали проблема е в теб."!!Мислите ли ,че на нея и` е много смешно?!Момичето търси помощ и отговори и отново получава подигравки и обиди!!
Няма нужда да продължавам с примерите,защото те нямат край и защо създавам тази тема,защото искам всички да се замислите!Ако искате я заключете хич не ми дреме някой трябваше да ви каже колко лошо се държите !!!
so sad ...
Специално за моето мнение, в съседната тема- ако погледнеш нещата ОБЕКТИВНО, би трябвало да се досетиш , че съм малко или много прав, не смяташ ли ?
А относно изказванията на колегите по другите теми...емиии животът никога не би бил толкова интересен без ирония и сърказъм![]()
![]()
Защото са глупаци, затова. Ако някога недай боже имам проблем никога не бих пуснала тема в този форум, ясно е защо
Първо - ние не сме гадатели, та да знаем дали е бременна, за която и тема да се отнася. При немърливо, безотговорно правене на секс, теми от рода на "свърши в мивката, бременна ли съм?" - много ясно че подлежат на присмех. Преди да започнете да правите секс, поне се образовайте малко на тази тема, не после да се пускат без смислени теми. Не знае какво значи овулация, секс тръгнала да прави..Първоначално написано от ted4ty
Не виждам какво имаш против коментара ми, трябва да бъдем реалисти и да търсим корена на проблема, не да и даваме фалшиви надежди и успокоения "проблема не е в теб, гаджето ти е импотентен споко".Първоначално написано от ted4ty
И тази тема не знам какъв смисъл има, като ти е писнало пиши нещо "смислено" в темите или просто не влизай.
Не че нещо, ама на тая възраст го дървите и на 50 годишни чанти. Не е в момичето проблема главата си залагам.
Ирония, сърказъм.. тия животни чувал ли си ги ?
И да, на нас ни е писнало от безброй тъпи теми, създавани от момиченца (главно) и момченца без елементарна сексуална култура ...
Редовно чета теми, от разни дето не знаят какво е овулация, камоли как се пресмята.... иначе правят секс без презервативи и после питат дали са бременни ... или пък от други които използват всички възможни предпазни мерки известни на Земята ... и се притесняват да не би да може да се забременее от въздуха ..
Еми не... това е въпрос на сексуално образование... и повечето от тия потребители определено си заслужават грубото държание към тях !
И казваш,че корена на проблема е,че момичето е грозно O.o освен това по този начин ти и` се подиграваш!Първоначално написано от Sh@d0w
so sad ...
Първоначално написано от dream1707
Темите се създавали от момиченца? Извинявай какичко дето си на 15ДА, повечето, които създават такива теми са малки за секс като цяло, ама и ти не си от най-големите
Къде в поста ми видя да съм казал, че момичето е грозно?Първоначално написано от ted4ty
Купи си очила и излез от филма.
АКо не си казал това, как ще разбереш по снимката дали проблема е в момичето?
Много лесно.Първоначално написано от Little_Lady93
Първоначално написано от Little_Lady93
Я дай линк към тема която аз съм писала ... Ако някой ден видиш тема пусната от мен, в която питам дали съм бременна, как да си пресметна овулацията или нещо от тоя род... ще те призная
Моя грешка, че съм написала момиченца, защото много често в тоя форум малоумни теми се пускат и от жени на по 20 ...
Може да съм на 15... но да имам по-добра сексуална култура и от 18 годишната "какичка", дето пита дали от свирка се забременява.. Така, че не ме определяй по възрастта ...
Тайната се крие в мъжката психика.Първоначално написано от Little_Lady93
Ако е грозна - ясно.
Ако не е - проблема е другъде.
Но не разбрах как го извъртя така това което написах, все едно че съм казал, че е грозна без дори да я познавам?
Колко сте смешни като всячески се опитвате да се закачите за нещо![]()
То пък човек да не се избъзика веднъж... на кръст ще го разпънат ...
Ема то да беше само веднъж..!!!!Първоначално написано от dream1707
so sad ...
Някои хора са оперирани от чувство за хумор, какво да се правиПървоначално написано от dream1707
![]()
Няма какво да се чудиш, някои хора постоянно търсят за какво да се закачат и да оплюят другия....Но наистина някои теми са супер неразбираеми и даже не се разбира какъв е въпроса
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Между ирония и шега има разлика ..Първоначално написано от ted4ty
Рядко някой се шегува тука ... обикновено се ползва ирония, и тя си е напълно заслужена от тия които пускат напълно малоумни теми.
А бе я стига си се отварял! За къв по-точно се мислиш, а?! Да си била купила очила и да излезела от филма... О Боже мой! ТИ пишеш "Дай снимка да те видим дали си адски грозна, че гаджето ти чак не може да го вдигне от теб" А после и спориш какво невинно ангелче си и как не си казал нищо гадно на момичето. Човек, поне като си сгрешил и си се направил на забавен, кажи "Не бях прав, просто се шегувах." И толкова! Какво тръгваш да обиждаш други хора и да им даваш съвети да си купят очила?! Много се изложи тоя път!Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Първоначално написано от CeLuVcHo0o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинете, не се сдържах ... ах помня и аз преди имах голяма фантазия...
Тази тема е смешна!
И спря да се върти за миг земята..
Снимката на аватара ти още повече.Първоначално написано от xoxi
so sad ...
+ 1Първоначално написано от CeLuVcHo0o
so sad ...