- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Майка ми иска да съм нещастна
Извинявам се ако ви отегча хора , но искам съвет . С него се обичаме , а майка ми не го одобрява . Винаги като съм била с него се прибирам радостна , искам да и разкажа , да усети моите емоции .. А още като се прибера следват крясъци , обиди , скандали .. Много го обичам и искам да съм с него . Не искам да казвам на колко съм за да няма злобари . Знам , че ми е майка , но тя няма да ме спре да съм с него . Ако трябва ще избягам .. Много я обичам , но тя се държи зле с мен .. Знам , че ме обича и , че иска най - доброто за мен , но защо не ме разбира ?! Няма основания да го мрази . Той е единствен за мен .. Не искам да избирам .. Какво да правя ?
Има ли основателна причина да не го харесва?
Не вярвам да е просто така.
Имам изключително натрапчиво чувство,че сега ще се окаже,че е 10-ина години по-голям и затова майката го мрази![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Добре ясно е , че и вие няма да ме разберете .. Добре на 14 съм , а той на 16 . И все пак .. Може би защото тя много харесваше бившия ми и му имаше доверие . А той бе лош към мен . Тя още се надява да бъда с него , но аз искам друг . Все едно , тя няма никаква причина , АБСОЛЮТНО НИКАКВА за да не го харесва . Защо просто не ме остави да бъда щастлива ..
И аз точно това си помислих. Кажи на колко сте и двамата.. това е просто форум..Първоначално написано от someonerandom
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Говори с нея (не че не си пробвала досега). Ако наистина няма нищо основателно, което да я кара да не го харесва... Трябват повече подробности... Възраст и на двамата е едно от тях (не ми казвай, че може да ти е баща).
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
ме разсмя, мерсиПървоначално написано от Anonimcheto
P.S аз бих се притеснявала на 14 дъщеря ми да дрънка сегашния и бившия и по-бившия и по-по-по-бившия. може в мен да е проблема.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Тя е на 14, той на 16. Каза си го.
Според мен ще свикне.
И, спокойно, не иска да си нещастна.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Говорих с нея , казах и всичко .. Колко е мил към мен и как не ме притиска за нищо , че постоянно ме подкрепя и , че е до мен . Тя отново и отново повтаря думата боклук и тва е ..Ако обаче успее да ни раздели няма да и го простя ..
Макар майка ми да не ме разбира , тя знае всичко за мен и тва за бившите , знам че звучи гадно да говора така , но тя винаги е познавала всичките ми гаджета .Първоначално написано от LeprikonA
БившИТЕ?
Ъм на 14 с колко момчета си ходила?
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Може да ти се струва странно,обаче майка ти има доста по-сериозен опит с противоположния пол от теб.Може би вижда нещо,което ти пропускаш.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
4Първоначално написано от SisiStrange
Тя само го е виждала веднъж като ме изпрати . Какво вижда .. Тя изобщо не го познава . В началото си мислех , че знае нещо по-така за него .. Тя сама каза , че просто ей така не иска да съм с него . Не знае защо , но просто не иска .Първоначално написано от someonerandom
Просто това, което ти е дала майка ти, е свободия и жената сега се усеща и се опитва да си поправи грешката.
На 14 не знам за какви бивши говориш, като две изречения не можеш да вържеш на кръст, 4-5 поста драсна в темата и във всичките едно и също пишеш, само дето словореда променяш от време на време. Та, отново, за какви връзки говорим въобще?
Стига с тоя скапан правопис бе.. Ма.маму стара!
Трябва ли да си образован за да питаш нещо хората?
Като грамофонни плочи сте.. Като нямате адекватно мнение не пишете, та и темите по бързо ще се преглеждат...
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
А защо, мамка му! Казваш всичко на майка си?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Кажи й,че настоящия ти приятел те подкрепя,добър е и там..обяснявай й колко е свестен хаха.Първоначално написано от Anonimcheto
Може би не трябва така да правиш,но примерно,ако бях на твое място,бих й казала,че сме скъсали и готово.
Не четеш темата,тя каза че и е казала именно това.Първоначално написано от cigarettekisses
Лично аз ако тоя не е някой циганин или турчин,не виждам защо може да го прави на проблем майка и.
защото си държи и си е харесала предишното момче,много мразя ей това на родителите когато знаят кой е най-подходящ за нас.. а рядко са тези които споделят наистина всичките емоции и случки с гаджетата си на майка си или баща си ...те си изграждат някакво мнение и впечатление,ако имат късмет да се запознаят и си държат на това и трудно приемат промяна .. една приятелка имаше много проблеми така със новия си приятел докато техните свикнат с него,защото преди това имаше едногодишна връзка с много добро момче и родители й бяха влюбени в него,но тя реши,че е дошъл края скъса с него.. хвана се с другото момче и беше много трудно докато свикнат с него...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ами аз ей така , понякога , като видя или се запозная с някого просто имам лошо предчувствие,сякаш нещо те човърка и ти казва да не се занимаваш! ...Може би майка ти също има такова предувствие към този твой приятел!.......бтв - какво толкова те кефи да се занимаваш с момчета на 14?....
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
абе аре. майка ми е същата, просто не приема, че дъщеря й може да обича, представи си.. нито познава човека, нито нищо ;д ама го прави, защото ме обича.. по неин си начин?!
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Най-глупавото е да обвиняваш някого за проблемите си! Нищо не знаеш! Само го казваш. Не го осъзнаваш.
Всичко става с разговор. Говорене, говорене и изслушване. Не да спориш!
Като не е права й го покажи! Ако решиш да бягаш, само ще затвърдиш мнението й как ти влияе това момче.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Е стига сте се хващали за това,че има бивШИ.На 14 връзките им са по 1-2 месеца (даже е много ;д ) ...
Майка ти може би е видяла,че те е наранил бившия и иска да те предпази.
Шофирай разумно - стигни жив!