.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Майка ми иска да съм нещастна

Извинявам се ако ви отегча хора , но искам съвет . С него се обичаме , а майка ми не го одобрява . Винаги като съм била с него се прибирам радостна , искам да и разкажа , да усети моите емоции .. А още като се прибера следват крясъци , обиди , скандали .. Много го обичам и искам да съм с него . Не искам да казвам на колко съм за да няма злобари . Знам , че ми е майка , но тя няма да ме спре да съм с него . Ако трябва ще избягам .. Много я обичам , но тя се държи зле с мен .. Знам , че ме обича и , че иска най - доброто за мен , но защо не ме разбира ?! Няма основания да го мрази . Той е единствен за мен .. Не искам да избирам .. Какво да правя ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Има ли основателна причина да не го харесва?

Не вярвам да е просто така.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Имам изключително натрапчиво чувство,че сега ще се окаже,че е 10-ина години по-голям и затова майката го мрази
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Добре ясно е , че и вие няма да ме разберете .. Добре на 14 съм , а той на 16 . И все пак .. Може би защото тя много харесваше бившия ми и му имаше доверие . А той бе лош към мен . Тя още се надява да бъда с него , но аз искам друг . Все едно , тя няма никаква причина , АБСОЛЮТНО НИКАКВА за да не го харесва . Защо просто не ме остави да бъда щастлива ..

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Имам изключително натрапчиво чувство,че сега ще се окаже,че е 10-ина години по-голям и затова майката го мрази
    И аз точно това си помислих. Кажи на колко сте и двамата.. това е просто форум..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Говори с нея (не че не си пробвала досега). Ако наистина няма нищо основателно, което да я кара да не го харесва... Трябват повече подробности... Възраст и на двамата е едно от тях (не ми казвай, че може да ти е баща ).
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Anonimcheto
    АБСУЛЮТНО
    ме разсмя, мерси

P.S аз бих се притеснявала на 14 дъщеря ми да дрънка сегашния и бившия и по-бившия и по-по-по-бившия. може в мен да е проблема.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Тя е на 14, той на 16. Каза си го.
    Според мен ще свикне.
    И, спокойно, не иска да си нещастна.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Говорих с нея , казах и всичко .. Колко е мил към мен и как не ме притиска за нищо , че постоянно ме подкрепя и , че е до мен . Тя отново и отново повтаря думата боклук и тва е .. Ако обаче успее да ни раздели няма да и го простя ..

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    АБСУЛЮТНО
    ме разсмя, мерси

P.S аз бих се притеснявала на 14 дъщеря ми да дрънка сегашния и бившия и по-бившия и по-по-по-бившия. може в мен да е проблема.
    Макар майка ми да не ме разбира , тя знае всичко за мен и тва за бившите , знам че звучи гадно да говора така , но тя винаги е познавала всичките ми гаджета .

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    БившИТЕ?
    Ъм на 14 с колко момчета си ходила?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на someonerandom
    Може да ти се струва странно,обаче майка ти има доста по-сериозен опит с противоположния пол от теб.Може би вижда нещо,което ти пропускаш.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    БившИТЕ?
    4

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Може да ти се струва странно,обаче майка ти има доста по-сериозен опит с противоположния пол от теб.Може би вижда нещо,което ти пропускаш.
    Тя само го е виждала веднъж като ме изпрати . Какво вижда .. Тя изобщо не го познава . В началото си мислех , че знае нещо по-така за него .. Тя сама каза , че просто ей така не иска да съм с него . Не знае защо , но просто не иска .

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Просто това, което ти е дала майка ти, е свободия и жената сега се усеща и се опитва да си поправи грешката.
    На 14 не знам за какви бивши говориш, като две изречения не можеш да вържеш на кръст, 4-5 поста драсна в темата и във всичките едно и също пишеш, само дето словореда променяш от време на време. Та, отново, за какви връзки говорим въобще?

Стига с тоя скапан правопис бе.. Ма.маму стара!
    Трябва ли да си образован за да питаш нещо хората?
    Като грамофонни плочи сте.. Като нямате адекватно мнение не пишете, та и темите по бързо ще се преглеждат...

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    А защо, мамка му! Казваш всичко на майка си?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    И все пак .. Може би защото тя много харесваше бившия ми и му имаше доверие . А той бе лош към мен . Тя още се надява да бъда с него , но аз искам друг .
    Кажи й,че настоящия ти приятел те подкрепя,добър е и там..обяснявай й колко е свестен хаха.
    Може би не трябва така да правиш,но примерно,ако бях на твое място,бих й казала,че сме скъсали и готово.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    И все пак .. Може би защото тя много харесваше бившия ми и му имаше доверие . А той бе лош към мен . Тя още се надява да бъда с него , но аз искам друг .
    Кажи й,че настоящия ти приятел те подкрепя,добър е и там..обяснявай й колко е свестен хаха.
    Може би не трябва така да правиш,но примерно,ако бях на твое място,бих й казала,че сме скъсали и готово.
    Не четеш темата,тя каза че и е казала именно това.

Лично аз ако тоя не е някой циганин или турчин,не виждам защо може да го прави на проблем майка и.

Супер фен Аватара на gabsit000
    защото си държи и си е харесала предишното момче,много мразя ей това на родителите когато знаят кой е най-подходящ за нас.. а рядко са тези които споделят наистина всичките емоции и случки с гаджетата си на майка си или баща си ...те си изграждат някакво мнение и впечатление,ако имат късмет да се запознаят и си държат на това и трудно приемат промяна .. една приятелка имаше много проблеми така със новия си приятел докато техните свикнат с него,защото преди това имаше едногодишна връзка с много добро момче и родители й бяха влюбени в него,но тя реши,че е дошъл края скъса с него.. хвана се с другото момче и беше много трудно докато свикнат с него...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Ами аз ей така , понякога , като видя или се запозная с някого просто имам лошо предчувствие,сякаш нещо те човърка и ти казва да не се занимаваш! ...Може би майка ти също има такова предувствие към този твой приятел!.......бтв - какво толкова те кефи да се занимаваш с момчета на 14?....
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

абе аре. майка ми е същата, просто не приема, че дъщеря й може да обича, представи си.. нито познава човека, нито нищо ;д ама го прави, защото ме обича.. по неин си начин?!
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Най-глупавото е да обвиняваш някого за проблемите си! Нищо не знаеш! Само го казваш. Не го осъзнаваш.

Всичко става с разговор. Говорене, говорене и изслушване. Не да спориш!

Като не е права й го покажи! Ако решиш да бягаш, само ще затвърдиш мнението й как ти влияе това момче.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Е стига сте се хващали за това,че има бивШИ.На 14 връзките им са по 1-2 месеца (даже е много ;д ) ...
    Майка ти може би е видяла,че те е наранил бившия и иска да те предпази.
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    БившИТЕ?
    4
    ами аз на 14 май съм спяла някъде в гъбите....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си