.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Проблеми вкъщи

Имам ужасни проблеми вкъщи , просто положение е отвратително и незнам какво да правя - Баща ми всеки ден ми вика за абсолютно всичко... вчера ми викаше че ме мрази някви такива че иска да ме изгони от вкъщи ама неможал шот нямам 18 и ще се махне да не ме вижда... майка ми абсолютно същото !! КАКВО ДА ПРАВЯ !?

WTF?! Какви родители са ако ти казват че те мразят забога!!? :X:X Поговори с тях.. опитайте се да изясните нещата.. попитай ги защо се държат така с теб Ужаас :X

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    явно си го провокирала с нещо? нещо си направила за да каже такива тежки думи..помисли си,извини се ,ако си виновна..Всичко ще отмине спокойно.Във всяко семейство има такива трудни моменти.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

да не си оплескала даскалото..?
    разбрали са ,че пушиш/пиеш?
    намерили са трева/нещо др. в стаята ти?
    не вършиш нищо полезно в къщи?
    не слушаш какво ти нареждат?
    не се прибираш на време?
    разхвърляна ти е стаята нонстоп?
    всичко наведнъж?
    What if.. ?

Повече от фен Аватара на Miichelle
    На колко си?
    yep.... reality bites -.-

На 13сам , обадиха им се вчера че имам 3 отсътвия от училище ... и стана още по зле...

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от s1m0na
    На 13сам , обадиха им се вчера че имам 3 отсътвия от училище ... и стана още по зле...
    Ами извинявай много, но ако на 13 започнеш да бягаш от училище ??!!
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Цитирай Първоначално написано от millmii
    Цитирай Първоначално написано от s1m0na
    Ами извинявай много, но ако на 13 започнеш да бягаш от училище ??!!
    Е виж сега... в по затегнати гимназии се случва често да направиш от нищото 3 отсъствия... предполагам няма предвид ,че за един ден ги е направила?

Повечето даскали са фраснати в главата.. влизаш в часа закъснял си 2 мин след голямо междучасие понеже си ял и си чакал на километрична опашка и оная патица почва да крещи що закъсняваш и те гони от час с цяло отсъствие..
    What if.. ?

Не не сам бягала... Просто патуваме на стоп 32човека за 1училище ... И първия час понякога закаснявам защото на стоп не е лесно всяка сутрин ... 3сутрини от началото сам закасняла и.......

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Ама какви са тези родители? .... не знам какво да ти кажа, освен да седнете да поговорите и да им кажеш как се чувстваш ти. А и какво казаха по-горе-ти може да си ги провокирала с нещо, помисли??
    awerw

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си