- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам да се самуобия
Здравеите преди време срешнах едно момиче.след време то ми показа че не ме обича и не й пука за мен.аз далго се ваиках и видях че немога да я преживея и осще много я обичам и реших да се самуобия.моля ви помогнете ми как да го направа безболезнено.
приятно умиране.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от mihalicho
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Скочи от някоя сграда...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първоначално написано от mihalicho
Има много начини-може да си прережеш вените(жените го правят така).Най-добре да се гръмнеш,не боли много,но според мен най-добрия начин е да скочиш от 15-тия етаж на панелен блок в дружба.Но не се бави,че ще те надушат куките и ще тръгнат да те спасяваt.
О,да и не разколебавай трол такъв!!!
![]()
![]()
![]()
Ако всички правехa кaто теб, досегa дa се бяхме сaмоубили всички : д
Even when I'm old and grey, I won't be able to play it, but I'll still love the game.
с тъпите си бъзици можете да станете подстрекатели... от толко други безинтересни теми защо избрахте тук да се ебавате... по-добре е да се заключи тази тема..
То е ясно, че е трол, ако искаше щеше да го напарви без да се допитва до форуми и да ни го съобщава
Ако искаш да Омреш,мисля си,че патрон в каската е супер![]()
е мноо кофти, че ще се самУОбиеш
nigga stole my bike
Абсолютно съгласна!Първоначално написано от Done
![]()
Момчето може да се ебава,но може и настина да си го мисли. Може някой отчаян тийнейджър (голяма рядкост са да знаете....) да го прочете и да си вземе някоя идея. Много тъпи хора имало в тоя сайт!
![]()
Към автора: Човече,ако само се гавриш,наистина не си изрбал подходящия бъзик в този сайт.
Ако сериозно си го мислиш,не ти трябват идеи за самоубийство,а психолог!![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Нагълтай се с хапчетата на баба ти за паркинсон... Много е ефикасно.. Пробвал съм го.. Или се обеси, за да имаш поетична смърт... Обаче, най-добре е да пуснеш компа върху главата си, за да спреш да тролиш.
пич пиши ми на лс обещавам ти 4е като те метна от някой мост ще Омреш безболезнено.. а да.. и ако все пак решиш да действаш сам се метно от някоя панелка ама ако някой те разколебава му кажи да го духа и се мятай колкото се може по бързо че да отървеш света от един малоумник!
О боже Господи, да отнемеш живота си е най-глупавото нещо което може да ти мине през мозъка! Всички сме попадали в такива ситуации и ако всички започнем да мислим като теб какво ще стане с човечеството?
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Някои хора ,никак не се замислиха ,че може темата да не е ебавка -.-".
По темата:Любовта е на път и под път.Ще страдаш,ще си щастлив ,но такъв е животът ..ти трябва да го обикнеш такъв какъвто е и да започнеш да го цениш.Защото..това,че сърцето ти е разбито веднъж,не значи ,че живота ти става безмислен.Така се учиш ,така откриваш точния човек за теб,явно това момиче не е било.Безболезнено самоубийство, няма!Помисли ,какво ще причиниш на близките си?!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
+1,но и бръснарско ножче в вените върши работа.Първоначално написано от balu4ka
Хвърли се от тротоара със засилка.
Хаха, може да се нарани,а той иска безболезнено.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Спрете се де. 99% темата е ебавка. Ама 1% може да не е. Аз гледам рядко да се шегувам с такива неща.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()