- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам PSP 3004 ЗАПАЗЕНО, с игра, калъф и др. цена: 120лв.
Здравейте, продавам PSP (play station portable) 3004 във страхотно състояние, всичко работи много добре, няма НИТО ЕДНА ДРАСКОТИНА, не е изпускано, удряно и тн., играно е 3-4 пъти с него. Хакнато е. С него давам и оригинална игра TEKKEN 6, калъф и верижка за да си го държите на ръката, да не го изпускате, зарядно, USB, протектор и всичко от комплекта му. Пращам го по ЕКОНТ в цялата страна с наложен платеж, със възможност за оглед преди да го платите.
ЦЕНА: 120лв. - спешно ми трябват парите, за сериозни купувачи, може лек коментар на цената!
За връзка: в темата, на лс или скайп todor--94
![]()
ъп
Влез си в скайпа ще го купя!
Във скайп съм.Първоначално написано от petki4a
КОлко памет има?
има ли карта с памет или поне колко памет има в него ?
не бързай да го изпращаш ако няма карта с памет ще се чуем по скайп и тогава а ако ме няма ме потърси на : 0884131481
аз сам от скаип : p0wer_bk
аз излизам званни ми : 0884131481
Човек не го пращай и да го пратиш няма да го взема![]()
Ъп.
Нека ми пишат само сериозни купувачи, а не лапетии, които ги сърби езика.![]()
До сряда, цената е намалена на 120лв., след това отново ще е 140лв.
Проявявам сериозен интерес , но на скайп излизат над 200 todor--94 , как да се свържа с теб, ако не си го продал вече
Сериозен купувач съм PSP-то още ли се продава,защото искам да го закупя
Винаги напред и нагоре
Може ли да попитам защо толкова евтино..В магазина псп 3004 струва 280 лв. САМО псп
Only God Can Judge Me !
Колега продал ли си го? Имам сериозен интерес.
Много е запазено,давам и слушалки към него са и игрите Need for speed Undercover и FIFA 2010,снимки и други въпроси skype-tv.shop_98
здравейте и аз продавам псп 100лв бяло е в добро състояние тел за връзка 0886200887 майл kristian_petrov7777@abv.bg давам и снимки на мейла
Ей пич прати ми пълномощно на skype goshetoo-gotinia защото има много хора от твоя скайп прати ми моляте
сериозен купувач съм може ле телефон за връзка