- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Прогем C ПиCанeто
не ми рабоТят буквите ''асd....'' пиша с Копу-пасте..и 3 от стрлКите не работят.....Хелп......
Мисля, че трябва да си купиш нови копчета или клавиатура.
Ако ти се занимава отвори я да почистиш, може да тръгне. Като я сглобяваш трябва да стягаш хубаво винтовете. Другия вариант е нова..
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
И преди сам я отваря...Та отворих я,сглобих я после,и стана.Първоначално написано от straus
Що не си купиш нова и хубава клавиатура?
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Що не му дадеш пари ?Първоначално написано от MaGuSs
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Имам пари,но тази клавиатура долу където са рацете има удалжение,да не ти отиват ръцете на бирото...(В магазините не сам видял такава клавиатура,а ако има са кам 60 лева ги гледах в нета..)Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Аз имах такава с допълнение, на а4 tech мисля че беше и цената и беше добра. Ако намеря нещо случайно ще ти драсна да я видиш![]()
Пообиколи отново, виждал съм поне 20 такива модела в магазини за компютри...Първоначално написано от SurfSky
П.П. Не съм сигурен, ама виж и в мултирама...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!