- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля дайте съвет :)
Здравейте на всички,
Уча извън България и съм на 16. Преди две седмици започнах първа година в колеж.
Имам счетоводство с едно местно момче което ми допада. Общо взето само си обменяме погледи. Преди два дни разбрах че си има приятелка и са заедно от четири месеца. Никога не сме си говорили но когато говоря с някого, от периферното ми зрение изглежда все-едно ме гледа. Много съм объркана. Някой изпадал ли е в подобно положение? Какво да правя?
той склонява търси работнички за пистата
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мисля, че търси работнички ...![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре не се занимавай докато имаш информация ,че е зает... отделно че си на чуждо място.. бъди повече предпазлива и не се поддавай толкова на привличането което имаш към него.. предполагам и не го познаваш.. ако много искаш да си с него поизчакай така да видиш как ще действа, после го хвани на приятелска приказка нещо бъзици и действай ако усетиш ,че можеш..![]()
What if.. ?
Има приятелка, остави го.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Не ти трябват обвързани! Най-много да иска секс от теб и нищо повече, щом си има приятелка.
Че лошо ли е ? Човека търси малко разнообразиеПървоначално написано от DragonLady
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
не се ли научихте, мамка му. човекът си има приятелка, какво се случва между тях не ти влиза в работата. а и това с гледането си е чист филм, защото на теб ти се иска да е така, а като засечеш погледа му си мислиш, че точно на теб се е застоял. ами може да е случайност. дори не го познаваш лично по това, което прочетох...Първоначално написано от blaaablaaablaaa
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Може пък да не върви с приятелката и да иска ново.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Според мен ако наистина усещаш че има някакво привличане между вас по добре си опитай късмета, но неде да правиш първата крачка
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Не се бутай при обвързани. Ако нещо не му върви с приятелката, ще я скъса и ще ти даде знак. Ако всичко им върви, мястото ти просто не е там.
И съм много съгласна с:
Ама на вас буквално ви трябва да ви кажат "Здрасти", за да решите, че човека е луд по вас и си търси с коя да изневерява на приятелката си.Първоначално написано от LeprikonA
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Благодаря за мненията.
Но ако някой иска да прибави нещо е добре дошъл![]()
А здрасти казах те ли си? Ако не си действай така ще го опознаеш по добре и така ще си сигурна че погледите не са били случаини и шанса да се обвържеш с него ще се покачи (но се замисли върху коментарите на другите ) HAVE NICE DAY
Щом си има приятелка, недей. Дори и да не вървят нещата между тях, не е твоя работа. Нали се сещаш, че дори и да я остави и тръгне с теб, един ден ти може да си на нейното място - т.е. той да заглежда друга, докато е с теб... Другото, което е, вие дори не се познавате и да, тва с погледите си е абсолютен ФИЛМ. Дори и да са насочени към теб, едни погледи не са кой знае какво. Изчакай да видиш в малко време дали/как ще се развият нещата и тогава реши дали да действаш. Засега по-добре не прави нищо кой знае какво. Отвръщай му на погледите, заглеждай го, усмихвай се - до там. По-нататък ще си покаже. Успех!
![]()
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
и аз мисля така не се замесвай,ако е обвързан .. няма смисъл да се буташ между шамарите...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Никога не бих се месила във връзката на други хора и то не за да не ям шамари (както ви казах не съм в България) а защото не бих искала някой да го прави на мен.Виждам го с приятелката му да си говорят и когато ме забележи веднага я целува или прегръща. Случва се няколко пъти вече. Когато си говоря с някой преди час, той седи на близо за да слуша.
Ако наистина не си въобразявам (дано да сте прави че е филм) съжалявам
приятелката му защото не бих искала някой да е с мен и да гледа чужди момичета. Няма да правя никакви стъпки освен ако не е свободен. не искам някой друг да страда на мой гръб след като дори не знам характера на момчето. знам само че е тих, не се фука и не закъснява за часове. Само времето ще покаже какво ще стане.![]()
Не се меси по-добре щом си има приятелка не заставай между тях ;]] На теб не би ти било приятно някоя да се натиска на гаджето ти ;]]