- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Празнувате ли Свети Валентин?
Нещо ми е скучно и реших да пусна тема![]()
Та празнувате ли и ако да разкажете за най - запомнящия Ви се Свети Валентин![]()
Принципно досега не съм. Все сме празнували Трифон Зарезан с бившите. Като цяло няма много смисъл. Когато си влюбен, всеки ден е Св. Валентин. Но нищо не пречи човек да се поглези.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не,празнувам Трифон Зарезан щот съм българка.
Не, не съм романтична. Идва ми много лигаво всичко. Иначе не виждам нищо лошо, който го кефи да празнува.
Помня преди години на един Св. Валентин, един мой съученик поръчал и пратил голям букет с цветя в даскалото и в междучасието ме пратиха при секретарките щото "имали нещо за мен". Нищо не очаквах, щото бях изключила, че е 14-ти. И като ми извади букета едната, направо не знаех как да реагирам ;д
Ми май до сега само на един свети Валентин съм имал приятелка с която да го празнувамАз за това си празнувам Трифон Зарезан
>>DjBelev<<
Само ако има с кого и ако наистина имам чувства към този човек![]()
Тъй като гледам... идната година май ще си празнувам Трифон Зарезан![]()
не ми харесва като идея. както вика Sisi, ако си влюбен всеки ден е такъв ден.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не, само се напиваме кат мотики.
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Празнувам Св.Валентин с гаджето ми всяка година откакто сме заедно и рождения си ден едновремено![]()
Не обичам Свети Валентин, независимо дали съм влюбенО или не.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Единственото нещо което може да се направи на Св. Валентин, е да се напоркаш с някой пазач на гробища.
НЕ. Категорично за мен не съществува такава глупост като "Св. Валентин". На датата 14.02 за мен лично съществува християнският празник "Трифон Зарезан". Почитам и уважавам само и единствено него.
@Shadow, защо не пуснеш една тема за "всичките светии" ?![]()
Аз си празнувам Трифон Зарезам ;д
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Добра идея. Следващия път като ме удари скуката ще го имам в предвидПървоначално написано от Lucho
![]()
ПП. Много пияници в тоя форум бе.
Хапваме нещо по-така с пиУето и пийваме винце в чест на Трифон. Усещането от Св Валентин може да се пресъздане и друг ден с отношението на половинката, с нещо спонтанно и от сърце.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами,ако още сме гаджета с него да.Ако не за мен това ще е просто поредния 14-ти февруари.
Само веднъж ми се е случвало покрай св. Валентин да си имам приятел... и просто си излязохме на кафе, не е някакъв супер специален празник... пък дори не е и български...
Неутрална съм. Цялата розово-червена вълна от пухкави сърца и прочее ме дразни, но нямам нищо против празника. Пък и за разлика от тооолкова влюбените знам историята на Свети Валентин и какво точно се чества.
Харесва ми идеята за вечеря в ресторант или вкъщи, придружена от чаша вино.
И аз имам рд тогава и него си празнувамПървоначално написано от vikenceto555
![]()
Охх междудругото ужаасно е да имаш рожден ден на тази дата всички "оо какъв късмет имаш да си родена на 14" аз пък не се радвам![]()
![]()