.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен Аватара на eminemfenka

Аз знам какво искам,ама той явно незнае?!?!?!

Така накратко..

С момчето се познаваме от близо половин година, пишеме си излизали сме.. та всичко си беше на шега,обаче постоянно сме в спор или се се дърпаме.Незнайно как,но аз си паднах по него .. мисля,че му го доказах и КАЗАХ..но пък той е баш на моменти, в единия момент усещам,че му пука.. в другия е абс. безразличен. Каквото и да е той не прави нищо по въпроса, а може би аз не знам какво той иска.. незнам как да разбера,изчерпах се.. Незнам какво да правя,все аз ходя при него,като го видя.. той не си прави особено труда,освен да драсне пръв,, Е да,ама аз виртуално общуване бе желая. И все пак думи,думи .. а може би и намеци от негова страна. Обърках се,той ме обърква, не мога да преценя какво точно иска и какво цели. Но знам,че скоро време ще се наложи да тегля чертата,защото явно си губя времето.. Вие как мислите?
    ла-ла-ла

Мега фен Аватара на gummybear
    мхм
    губиш си времето..

theo <333

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Опитай се да говориш с него и да го попиташ последно заинтересован ли е или не. Ако само те мотае и не ти дава отговор, си вдигай парцалите.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    На колко е 15,16?

Не си губи времето с него.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Той не че не знае какво иска, просто не иска теб.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Зарежи го.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Той не че не знае какво иска, просто не иска теб.
    Ами незнам, може и така да е. Защото,аз теглих чертата 1,2 пъти,но не си отстоях позицията(явно в това ми беше грешката). След,което той се извини,каза,че му пука,иска 2 шанс,не иска да приключваме контакт.
    И аз се размекнах
    ла-ла-ла

Мега фен Аватара на babity
    Черта!

Попитаи го последно и ако пак те разиграва го зарежи окончателно.Явно е още малък и незнае какво иска и тои!Помисли си заслужава ли си да го гониш толкова много и тои да се държи така с теб .Явно или те разиграва или и тои незнае какво иска .Моето мнение е да му теглиш чертата момчета подпът и надпът ще имаш още много момчета помисли си хубаво дали си заслужава да си губиш времето с този които явно не заслужава твоето внимание

Не мога да го кажа по деликатно, но.... ЗАРЕЖИ ГО... момчета като тези не знаят какво искат и повярвай ми аз съм момче и знам кога нещо се прави както трябва и какво не
    КАКТО КАМИНАТА НЕ МОЖЕ ДА ГОРИ БЕЗ ДЪРВА, ТАКА И УЧИЛИЩЕТО НЕ МОЖЕ ДА ВЪРВИ БЕЗ ЛЮБОВ..... :P

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Не ...................... знам !

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Иска само секс
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    Софийските потайности
    Незнам, незнам. Най вероятно си губиш времето. Незнам. Струва мисе, че той иска секс, а дали е така, незнам. Немога да разбера, защо незнам.

Е*ах тези сложни думи....
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Чао, пътя, лека нощ , ДЖАМАНГЕ ...
    Не съм перфектен но си струвам!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Мъже бе! Не можеш да ги разбереш!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

еми незнае ;д
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    оф к'во да ти кажа..
    в подобна ситуация съм и аз и сега като видях мненията на другите да го зарежеш почвам да се разколебавам и аз .. един от многото проблеми при мен е, че ужасно много момичета му се лепят и е глезен от тая страна.. странното е, че е невероятно готин човек и не го мисля само защото съм влюбена в него, ами си е истина .. може би трябва да го зарежеш, но от опит знам, че не е толкова лесно

П.С. Обърни внимание на правописа !
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Сигурно освен , че се занимава с теб копнее и по някоя друга , която го реже и той също като теб си остава с надеждата ... бил съм в такава ситуация и ми изглежда сходна. Един ден ще разбере ,че те е изтървал (too late)

Супер фен Аватара на badsector

Re: Аз знам какво искам,ама той явно незнае?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от eminemfenka
    ...не знам какво той иска...
    Иска секс. Но по една, или друга причина не знае как да направи малко усилия, за да го поиска и очаква директно да отидеш при него, да го хванеш за оная работа и да свършиш останалото. И такива хора ги има, трябва обаче да поработиш върху него, за да започнеш да си доставяш кефа. Ако има желание да учи, ще си го моделираш както на теб ти харесва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си