.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

готин момент

здравейте на всички
    ами надявам се темичката да несе повтора но не открих такава
    значи искаше ми се да има еднс темичка за да споделяте най-яката си целувка или нещо такова или най-якото място или начин за целуване нещо по интересно
    надявам се ме разбрахте
    та айде да запояваме давайте

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Най-яката ми целувка беше първата със сегашния ми приятел.. незабравим момент

Супер фен Аватара на lubovvv
    Най яката ми целувка беше в колата му и продължи...около 40 мин.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Супер фен Аватара на badsector
    Първата със сегашната половинка - готвих спагети, а тя трошеше сиренето. После тръгна да си мие ръцете и аз й казах да не хаби материала, ами да ги оближе. Тя на майтап ме покани да го направя аз, съответно аз ги облизах и съвсем неочаквано и за двамата, ме целуна бързо по устните. Направо изтръпнах

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ами... де да знам. Първото момче,в което се влюбих. Ужасно много го харесвах,но не бяхме заедно,само се закачахме. Една вечер бяхме на кафе и той ми "сви" ключовете с цел да се позакачаме малко. И аз съм се обърнала на другата страна ,а той зад мен и ми прошепва на ухото "ще ти ги върна,ако ми дадеш една целувка по бузата". Аз цяла вечер се чудех как да го целуна и като го чух това ,обърнах се и го целунах направо. Той ми отвърна,прегърнахме се и това продължи 5 мин. Когато се пуснахме ми извади ключовете и "ето ти ги,сега и моите ще ти дам,ако искаш!".
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

не знам за место, но най- невероятната целувка или по-скоро целувка са били с бившия ми ....може би защото се целуваше по начин, който аз обичах и .... ме побъркваше с целувките си..., разтапях се...

Цитирай Първоначално написано от Azoria
    Ами... де да знам. Първото момче,в което се влюбих. Ужасно много го харесвах,но не бяхме заедно,само се закачахме. Една вечер бяхме на кафе и той ми "сви" ключовете с цел да се позакачаме малко. И аз съм се обърнала на другата страна ,а той зад мен и ми прошепва на ухото "ще ти ги върна,ако ми дадеш една целувка по бузата". Аз цяла вечер се чудех как да го целуна и като го чух това ,обърнах се и го целунах направо. Той ми отвърна,прегърнахме се и това продължи 5 мин. Когато се пуснахме ми извади ключовете и "ето ти ги,сега и моите ще ти дам,ако искаш!".
    аааааааааааааааааааадски сладко лелеееееее... направо се разтопих...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Най-прекрасната ми целувка е със сегашния ми приятел. На бала ми, когато тръгнахме. Когато се целунахме все едно си загубих почвата под краката и даже спрях да чувам музиката... Беше уникално.
    Като се замисля и досега всеки път като ме целуне все едно всичко останало заглъхва.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Като се замисля и досега всеки път като ме целуне все едно всичко останало заглъхва.
    да, познато.

иначе изключително готино беше по сравнително празна улица с широк тротоар, само уличното осветление свети и той ме завърта и ме придърпва към себе си и ме целува. след което ме задържа в ръцете си.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

много яка тема давайте още

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Целувката, която последва след като сегашния ми приятел ми каза, че ме обича за 1ви път ... Защото като ми го каза и направо потръпнах, винаги ми действат така тези думи от него ... И после целувката и направо ми омекнаха краката ;д

хайде де рзказвайте чакам давайте смело

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си