- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- готин момент
здравейте на всички
ами надявам се темичката да несе повтора но не открих такава
значи искаше ми се да има еднс темичка за да споделяте най-яката си целувка или нещо такова или най-якото място или начин за целуване нещо по интересно
надявам се ме разбрахте![]()
та айде да запояваме давайте![]()
Най яката ми целувка беше в колата му и продължи...около 40 мин.![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Първата със сегашната половинка - готвих спагети, а тя трошеше сиренето. После тръгна да си мие ръцете и аз й казах да не хаби материала, ами да ги оближе. Тя на майтап ме покани да го направя аз, съответно аз ги облизах и съвсем неочаквано и за двамата, ме целуна бързо по устните. Направо изтръпнах![]()
Ами... де да знам. Първото момче,в което се влюбих. Ужасно много го харесвах,но не бяхме заедно,само се закачахме. Една вечер бяхме на кафе и той ми "сви" ключовете с цел да се позакачаме малко. И аз съм се обърнала на другата страна ,а той зад мен и ми прошепва на ухото "ще ти ги върна,ако ми дадеш една целувка по бузата". Аз цяла вечер се чудех как да го целуна и като го чух това ,обърнах се и го целунах направо. Той ми отвърна,прегърнахме се и това продължи 5 мин. Когато се пуснахме ми извади ключовете и "ето ти ги,сега и моите ще ти дам,ако искаш!".![]()
![]()
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
не знам за место, но най- невероятната целувка или по-скоро целувка са били с бившия ми ....може би защото се целуваше по начин, който аз обичах и .... ме побъркваше с целувките си..., разтапях се...![]()
![]()
аааааааааааааааааааадски сладкоПървоначално написано от Azoria
лелеееееее... направо се разтопих...
Най-прекрасната ми целувка е със сегашния ми приятел.На бала ми, когато тръгнахме. Когато се целунахме все едно си загубих почвата под краката и даже спрях да чувам музиката...
Беше уникално.
Като се замисля и досега всеки път като ме целуне все едно всичко останало заглъхва.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
да, познато.Първоначално написано от SisiStrange
![]()
иначе изключително готино беше по сравнително празна улица с широк тротоар, само уличното осветление свети и той ме завърта и ме придърпва към себе си и ме целува. след което ме задържа в ръцете си.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
много яка темадавайте още
Целувката, която последва след като сегашния ми приятел ми каза, че ме обича за 1ви път ... Защото като ми го каза и направо потръпнах, винаги ми действат така тези думи от него ... И после целувката и направо ми омекнаха краката ;д
хайде де рзказвайте чакам давайте смело![]()