- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пак моите истории..
абе много се чудих да пусна ли тема или не..ама айде, да ме нахраните малко..
бяхме в едно заведение с приятелки и един пич дойде и се запознахме..
това беше преди около 3 седмици..
пишем си почти всеки ден, като в 95% от случаите той ми пише пръв..
закачаме се..това онова..
много съм хлътнала и супер много искам да излезем
обаче той работи и учи и или е на работа, или на лекции
поговорката ''ако един човек иска да е с теб ще намери време'' май не важи, щото по думите му той е доста зает като цяло..
няколко пъти му намеквах че искам да излезнем и той всеки път ми казва ''хайде в неделя, хайде еди кога си'' обаче това еди кога си никога не идва..
иначе не е като да е асоциален, излиза си с приятели
и ми е супер тъпо..
ако не си пада по мен, защо се е запознал с мен и защо ми пише изобщо?
ако си пада, защо не иска да излезем.? ии т.н...
няма значение де..просто искам малко отговори
ии също
дали ако например бъда по-директна и му кажа ''искаш ли да излезем в събота'' примерно..ще го стресна ли?
и нека храненето да започне (бъдете малко по-нежни, моля)![]()
![]()
![]()
Струва ми се, че човека не иска да се виждате. Наистина ако някой копнее да те види и има интерес към теб, той няма да се задоволи само с писане или говорене по скайп
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Понякога, когато имаш хем да ходиш на лекции, упражнения, хем да учиш, хем да си на работа, си зверски уморен. Аз съм така. И ми се случва често да не мога да насмогна и да седя по нощите да доучвам. След това съм още по-скапана. Може да иска да те види, но да няма наистина кога или да не иска да се запознавате в ден, в който е като парцал. На мен ми се е случвало да не се видя с една от най-добрите ми приятелки, въпреки че сме се разбрали и съм обещала, защото просто нямам сили. Изчакай малко, повдигай въпроса и то ще си проличи. Ако иска, рано или късно ще му попадне малко по-свободна седмица и ще се съгласи. Ако все отказва, значи наистина не иска.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^True true!![]()
Нелогично е да мислиш така, след като той е поел инициативата, запознал се е с теб и по думите ти винаги ти пише първи. Личи си че има интерес, че те е харесал, просто явно наистина е много натоварен.Първоначално написано от bloodyF
Продължавай да повдигаш въпроса, или просто изчакай удобен момент, ако до тогава не те е поканил сам.