- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Наистина ефективно средство
Авторке, неска имах път до една аптека и си направих труда да погледна гела на Ивостин.
Не искам да те отказвам, но знам че гледаше състава на продуктите ии да на първо място след водата беше SLES .. помисли си дали няма да е прекалено агресивен за кожата ти ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Досега всичките ми измиващи гелове са с тази съставка, тъй че да се надявам,че няма да е агресивен. (:
аа ок тогава ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ДА ПРАВИ ДОСТАТЪЧНО ПЯНА!Първоначално написано от millmii
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не си доволна от Биодерма? Много го хвалят и моята козметичка също..мислих да си го взема..Първоначално написано от Hilary_
А по темата за пъпките, някой беше споменал тук във форума за цинкова маз. Много съм доволна, слагам само вечер върху пъпката. От Iwostin не съм доволна аз, измиващият гел си стой половината, матиращият крем също.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Недей да си изпробваш всички тия продукти на кожата. Отиди на дерматолог.
В смисъл?Защо точно не си доволна?Първоначално написано от lqlq89
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз съм си на мнение че активният лосион акне аут http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...6tstW97WmKE_Yr и крема http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...8U4zsqn6gpfRcQ много помагат! Вярно, че изсушават , но просто използвам овлажняващ крем след тва.. Наистина действат и пъпките изчезват.
Ооо значи ще си взема и цинкова маз...
обаче кога и къде точно се слага?![]()
Върху пъпката се слага.Първоначално написано от MegiBoOm
Colombia, не ми почистваше хубаво лицето явно, цялата бях в пъпки. А от матиращия крем, кожата още повече ми се омазняваше. То си е до кожа де.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.