Здравейте, искам да ви разкажа моята историйка и да ми помогнете, като ми дадете какъвто и да е съвет. Благодаря предварително!
Харесвам едно момче, в един клас сме.. Бях се зарекала, че никога няма да го харесвам, поне така си мислех, защото се прави на шут.. Но уви след 2 години.. го харесвам!! Няколко пъти ме е хващал за ръката, но тъй като съм руса и съм малка съм се дърпала. Но веднъж бяхме на един курс заедно и се прибирахме той ме хвана и тогава не се отдръпнах. И от тогава разбрах, че го харесвам наистина. Но вече като че ли се дърпа от мен... или си въобразявам нещо или е така. Преди все някак си ще ме заговори или нещо такова .. а сега аз му вървя зад гъза... И не знам какво да правя... Влудявам ме!!! Да се отдръпна ли или напротив?? Не знам какво да правя!!![]()
Е човека е опитал, а ти си го отрязала. Какво да направи повече? Няма да се занимава доживотно.
ПП.но тъй като съм руса и съм малка съм се дърпала![]()
![]()
![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
тва е от една песенПървоначално написано от SisiStrange
Знаех си!!!!Първоначално написано от SisiStrange
![]()
два варианта :
А) изпуснала си шанса. след като ти е правел намеци и ти си се дърпала на човека може да му е писнало и да е спряло да му пука.
Б) прави се на интересен. малко ме съмнява да е това, но пък знае ли човек, може и това да е.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Тогава ми изглеждаше супер странно.. не можех да си го представя...!Първоначално написано от SisiStrange
Какво да правя??
Толкоз ли ти е празна главата да разбереш че не се прави на шут, а си е ШУТ?
Отдръпни се от него и не се занимавай.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Липсва ти вниманието му ли?Хаха,колко си ми прозрачна само.Показала си му ,че си незаинтересована ,когато на него е спряло да му пука ,сега ти ще му ходиш подир газОто.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
+1Първоначално написано от balu4ka
![]()
Не си струва.
1. По твои думи му вървиш по г*за, нормално ли е? Заслужава ли си?
2. В един клас сте- това е нож с две остриета.
Кой клас сте?? Повярай, има значениеИначе аз съм 7 клас и имаме страшно много "шутове" като тоя в класа ....Еми честно да ти кажа при момчетата в тазии възраст (абе във всички възрасти )много си личи, когато са заинтирисоани (правилно - заинтересовани, защото може само да си му допаднала горе - долу и да се е опитал - не да си любовта на живота му
Пък може и така да е ...) Например целят момичетата с хартиики и то по д-то, деколтето (ок и мен са целили), замерял ме е един с кестени пак така, праят нещо като комплименти, гледат те както не гледат никое друго момиче - знаеш как----->
или ----->
![]()
, амм сори, но ще добавя иии гадното опипване (или опити )
![]()
ама тва вече е при по - наперените
Така че то си се осеща, когато някой те хареса и според мен наистина е така при теб....Но е трябвало да дейсташ нареме
ИИии такам като заключение ще ти кажа обаче да не му въриш по свирката и да те ърти на малкия си пръст, защото такъв тип момчета е имало мн случаи да го правят - например такива, каквито се мислят за много красиви и готини и мислят, че така като правят всяко момиче ще им се навие и после ела да видиш како става с наивните влюбени момичета
(не са всички такива, но на една определена възраст някои стават по-наперени - затова те попитах кой клас сте в началото )Това е, извинявай за дългия отговор ...
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Там е проблема! Че той не е от ония газарчета! Той е от ония момчета които учат много и не са големи красавци, но точно в такъв харесах. Ще попитате как такъв тип момче може да е шут?! Ем явно може!! Иначе сме на 16 години / 10 клас.// Малко банално ще звучи ама лягам с мисълта за него и ставам с нея.. БУКВАЛНО!! Ужасно е да харесваш някого!!![]()
![]()
Просто си влюбена! Няма нищо нередно или лошо. Поне веднъж ще попаднеш в живота си на някакъв такъв идиот. както казва Маркес : преди да срещнеш Принца на бял кон ще целунеш няколко жаби.![]()
Играе си с теб или иска да ти го върне тъпкано. Отдръпни се и си намери някакво занимание или други хора, с които да излизаш за известно време, докато поутихнат страстите.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ledenakrasota, бих искала но КАК? Всеки божи ден се виждаме. В един клас сме. Просто няма как да не го виждам!!
Първоначално написано от krone1596
Има, има. Като си го наложиш за цел и с много воля стават нещата.
Записваш спорт. Уреждаш си среща с някое момиче веднага след края на часа и си първата отлетяла от стаята. Като го видиш , отиваш в другия край на стаята и т.н.
Проблем един, решения много.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
йеп, прави си !! дано това да е решение, че наистина се побърквам!! (: Мерси ^.^
Първоначално написано от krone1596
Моля! И пиши за развоя или при нужда.![]()
Непременно! : )
Хех не е вярно, че е гадно чувствотоПървоначално написано от krone1596
Тренирана съм на това чувство от детската градина и първоначално наистина ми беше гадно, но свикнах....И особено сега харесах също като теб един умен и интелигентен (с тази разлика, че си е и хубав
) от 8 клас, но той не е шут ама .... Голяма клюкарка е и сега се страхувам, че вече цялото училище е узнало, че ме кефи той
Всеки си е с недостатъците си - приеми и ти неговите
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
За мен е най-красивото момче на света за мен. Имах предвид "не е от ония красавци", че не всяко момиче го харесва. Не ме интересува какво ще кажат другите за нас, просто всичко е прекалено трудно и сложно,.![]()