.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Проблем

Проблем

Нарцисист съм и смятам повечето от темите за които говорят момичетата на моята възраст за малоумни. Трудно ми е да си намеря обща тема с тях и често просто не ми се занимава да се правя на идиот. Дайте съвет какво да направя за да мога спокойно да дрънкам "простотии" без да ми пука и следователно на обкръжението да им харесва. Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    А ти на колко си години ?!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Грешен раздел! +това има милиард теми за това в любов, училище и приятели и тем подобни! Не му е тука мястото,амиго
    maDamn

15

На 15 години съм , не знам дали това е мястото според теб ,но всичко в крайна сметка се опира до секса. Аз пиша темата си специално за моя случай и това колко теми има в раздел "Любов / училище и тн." някак си не ме задоволява.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Еми ,срока ,ама мислиш ли ,че някой ще седне да ти се обяснява пък прави тва,пък прави онова! Действай както ти идва отвътре и толкова.Като си нарцисист това си е твой дерт! По някакъв начин ще намериш общ език,щом имаш желание за връзка и секс!
    maDamn

Е, най-много като мен да станеш някой ден- голям циничен гъз, на който да не му пука за почти нищо . И т'ва е вариант... само да допълня , обаче, че така голяма любов няма да видиш. Особено като ги знам момиченцата на твоята възраст в к'ви филми живеят за "принца на бял кон" ; "голямата любов" ; "романтиката" и така нататък. Ще си переш какички/курвички докато станеш мъж за женене и т'ва е. Не че е лошо, но бъди наясно със себе си- чукане ли искаш от една жена, чувства ли искаш от нея, любов и прочие. Ти си преценяваш

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    грешен раздел

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си