- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Темата за раз'мисъл
1. Бихте ли направили компромис с външността, заради характера?
(На този въпрос, мисля че знам какво ще отговорите, но го задавам, за да задам следващия)
2. Бихте ли направили компромис с характера, заради външността?
Тая тема е говорена ного, но повече ме интересува втория въпрос.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако външно някой не ме привлича, можем да сме само приятели![]()
1. Винаги освен ако не е мазен и дебел.
2. Почти не. Това трябва да са само няколко черти от характера, с които ще се сблъсквам много рядко.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
1. За да има връзка трябва другата страна да ме привлича. Не е нужно, да е някаква красавица, но да не е и някой скотомърляк.
2. Ако характера не ми харесва- няма да се получи нищо сериозни, само 1-2 вечери и толкова.
Мисля, че е редно да чуем и твоето мнение .
Не разглеждам нещата така. Когато се влюбиш, никой не те пита какво би направил за сметка на едното или другото.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Може би бих направил компромис с външността заради характера.
За второто , ако ме дразни , сигурно няма да я търпя.![]()
Случвало ми се е да харесвам някоя , но като мине време , да не я виждам със същите очи.![]()
1. Бих. (Но все пак трябва да ме привлича с нещо и то не малко)
2. Не бих.
Някак вижданията ми са, че всички сме плът, кръв, скелет и разчлененото ми тяло няма да се различава по нищо от разчлененото тяло на някой друг. Вярно, няма да се получи да съм с някой, който не ме радва външно, но така или иначе при мен има нещо като инверсия... или нещо такова, или... абе просто заобичвам вътрешността и ми е приятно да я усещам... към себе си... не мога да се обясня ^_ again
Докато другото... имало е момченца, които са ми били супер чаровнички и хубави външно, а вътрешно са ме отблъсквали и колкото бързо съм се влюбвалО в черупката, толкова бързо съм я разчупвала и отвращавала от вътрешността. Та няма как да гушкам някой, който не усещам, колкото и да е красив.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
+1Първоначално написано от NightGuardian
Stand Your Ground
И в двата случая бихВъпреки,че за второто зависи...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
1.Да
2.Не, освен ако не е само за секс.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
1 Да, но всичко в граници.
2 Също да, но отново някой незначителен компромис. Има недостатъци на характера, които успявам да приема и понякога да променя у хората, но има и такива които не мога да преодолея..
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
И за 2-те бих до някаква степен, но за 2рото едва ли ще изтрая дълго![]()
n00bs
А що трябва да променяш хората ?Първоначално написано от fear4o
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Защото съм гадно себично копеле..
Други въпроси?
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Първоначално написано от yakuza_
Например, че яде сметана или лютеница? :P![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Първоначално написано от fear4o
не,мерси
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
И на двата въпроса - не. Едното има значение в началото, другото когато нещата се задълбочат. Грозно момиче не би ме привлякло, а такова с кофти характер не бих изтърпял.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
А въпроса само за връзка ли се отнася ? В смисъл,ако някоя много ме кефи като характер,но не ме привлича,може да станем просто фр
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Не, ако ми каже - Не господин Якуза, не желая повече да ви лапам сиренясалия чеп.
n00bs
Ако е мухлясал като синьо сирене, е логично.Първоначално написано от yakuza_
![]()
1.Да.
2.Зависи за какви черти говорим.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
1. зависи
2. твърдо не
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
1. НЕ
2. НЕ
Човек трябва да е привлечен еднакво, а не да прави съзнателен компромис още в началото.