Значи преди две години се занимавах с едно момче.Пишехме си той е с 3 години по-голям от мен ..беше много хубавоо идваше в даскалото ми ....все още не го харесвах ....както и да е .Та аз тогава го запознах с най-добрата ми приятелка те се харесаха ... и тка аз нямам нищо против даже ми беше приятно, че помогнах да се открият ....мина една година аз пораснах той порасна .... занимаваше се с приятелката ми една година но нещо не се получи само се караха ... но от както започна да се занимава с нея всеки път като ме види ме гледааа..... право в очите ... занася се с мен .... винаги когато го погледна той се хвърла на приятелката ми и започва да яя гишка и опипваа.... винаги когато го срещтна той ме гледа ...ходихме заедно на море .. той постоянно ме следеше заговаря ше ме .... лягаше при мен .... натискаше ме целуваше ме ..аз не му обръщах каквото и да е било внимание ...мина време ..не се бяхме виждали той загуби връзка с приятелката ми .. занимаваше се с други момичета винаги когато го срещах с гаджетата му той веднага ги прегръшаше и ме гледаше с периферното за да види дали го гледамм ... :XX и наскоро го срещтнах той отново започна да се занася с мен... само ме гледаше ... т.н та мисълта ми е .... въобразявам ли си или наистина го намирам за странно... съвет.. защото откачам така и само го мисляя .//
ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ИЗВИНЯВАМ АКО ИМАМ ГРЕШКИ МНОГО БЪРЗАМ