.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Първата ми целувка

Имам си приятелка от доста време, но досега никога ама никога не сме се целували по устните с език.. Само по бузките чат пат ;д... Таа не знам как да постъпя. Не мога просто да й кажа, че искам да се целуваме.. Та това си е нормално, но незнам как да започна. До сега никога не съм се целувал с език и това ми е първата сериозна връзка. Помогнете

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Просто я целуваш. Уцелваш момента. Трябва да стане спонтанно.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Благодаря. А има ли някакъв определен начин на целуване (незнам как да се изразя) с език щот да не се изложа ;д

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от EMBAZA
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Благодаря. А има ли някакъв определен начин на целуване (незнам как да се изразя) с език щот да не се изложа ;д
    Просто се отпускаш. Не да си завреш целия език в устата й и да се задави.

Бавно и постепенно. В нета има достатъчно инфо и клипчета. Виж в ютюб(how to kiss).
    Примерно : http://www.videojug.com/film/how-to-...the-first-time
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Като се замисля, че преди време и мен това ме е притеснявало, срамувала съм се, мислила съм го и не знам си още какво, чак ми става смешно.
    Спокойно, няма смисъл да се притесняваш, а пък и не е кой знае какво. Ще се случи, когато трябва и от самосебе си, инстинктивно е.
    Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!

waiting for something real...

Въхх боже първия път почти винаги е излагация така, че дерзай

Няма нищо страшно.
    http://www.youtube.com/watch?v=MXBitjpGzbE

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на gabsit000
    просто действаш няма готови рецепти ...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    просто действаш няма готови рецепти ...
    Не съм перфектен но си струвам!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Никой не се е родил научен,просто бъди нежен и внимателен.Другото ще дойде от самосебе си ^^^
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Наистина ли има клипчета как да се целуваш?!?

Излез,просто излез от форума,YouTube,Facebook и така нататък и иди и я целуни!По инстинкт,изпълнено с твоята лична страст,а не по уроци от някакво малоумно клипче...
    Имам чувството,че има уроци как да си завържеш връзките или да си облечеш якето...Нереална малоумност...
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на lubovvv
    Заведи я на някое романтично и спокойно място където да сте само двамата и природният пейзаж, поговорете си тихичко, постепенно се приближавай към нея, замълчете за секунда и самото привличане ще се появи изведнъж. Целуни я, не е страшно!
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Моята първа целувка с език беше .. трагична той можеше да се целува, но аз не :д но след известно време пак опитахме и сега нямаме проблеми ;д помня как и аз къде ли не търсех как става. Просто седнете някъде примерно, говорете си, приближете се и ще стане ;д първо с обикновена целувка и след това предлагам ти да поемеш инициативата ( след като си момчето ) разтвори леко устните си и след като и тя го направи прокарай езика си в нейната уста и оттам нататък каквото ти идва отвътре

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Моят опит е по-малко и от този на автора (ако има накъде по-малко ), но мисля, че не му е чак толкова мисленето.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си