- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диета ? :}
Така, така.
Значи аз съм момче на 14 години ( скоро правя 15 ) и искам да сваля някое килце до лятото.
Искам горе доло към 30 - 40 килограма да сваля. Бихте ли ми предписали някаква ЕФЕКТИВНА диета.
Ще бъда благодарен на всеки който ми помогне.
Even in darkness a keen spirit discovers light
К-к-ккк-олко ?! о.0 Колко си висок и колко тежиш по принцип ?
Височина : 1,76
Тегло : 94. xD
Започни да се храниш здравословно или отиди на диетолог той ще те посъветва как да ги свалиш тея кг![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Не се подлагай на някакви строги диети, по-скоро гледай да се ограничаваш от прекомерна консумация на мазно и сладко. Отиди в някой приятен фитнес и кажи инструкторът да ти изготви индивидуална програма, но трябва да си стриктен и да ходиш поне 3-4 пъти в седмицата.
И нямаш откъде да свалиш 40кг, ти 50 ли искаш да станеш?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Започни 90-дневната диета или точковата. Според мен ще свалиш доста ако си стриктен. Ако пък спортуваш ще има още по-бързи резултати. Може би и по-големи.
Проблема е там че аз не ям нищо сладко
И според мен трябва да пробваш с 90-дневната.
90-дневна диета - отслабнете бързо и завинаги
Успех! : ))
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И според мен е добра идея да пробваш 90 дневната!Аз отслабнах с нея 15кг .. Не мога да кажа, че е трудна - напротив на мен ми беше приятна след 2-рата седмица - просто трябва да си стриктна и да си ужасно амбицирана и търпелива .. 100 % ще има успех ..
За какви диети съветвате 14-годишните! Моят съвет е да си наложиш подходящ режим на хранене - повече месо, млечни продукти, яйца, много риба, плодове и зеленчуци. Старай се да закусваш и закуската ти да е достатъчно хранителна, за да ти даде енергия. Сладко казваш, че не консумираш много. Може би хапваш повече тестени или пържени храни? Ако е така - сведи ги до минимум. И пий повечко вода! Ако консумираш газирани напитки - намали ги, даже ги спри ако можеш. На твоите години да спортуваш е най-доброто решение. Футбол, волейбол, фитнес или каквото друго си избереш и ти харесва. И не смятам, че трябва да сваляш толкова много. И 15-20 кг по-малко ще са ти добре, ако тялото ти е здраво и стегнато. Имаш достатъчно време до лятото, с упоритост и воля ще станат нещата. Но Дюкани и нз какви диети - забрави ги!!!
омг и за какво я карате да гладува след като на тая възраст тялото й още се развива?![]()
Момиче, проблема може да не е в яденето, а здравословен.
Вместо да слушаш сульо и пульо защо не идеш на диетолог и да се погрижиш за здравето си?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
.. за какво Я карате, като тялото Й още се развива..
WTF !?!?! Това е момче по дяволите![]()
![]()
омг . .смятай колко ми се спи ..Първоначално написано от Axeria
![]()
Е ок .. и момче да е? Пак не е редно ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Проблема е че не излизъм много от нас.. Така, така я кажете как става тая 90-денвна диета![]()
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от fiama
^^
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Надявам се да се получи, но не знам какво да ям, да спортувам ми е лесно не с храните, просто не знам