- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ''Тоалети''
Не бих облякла НИКОГА по КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД никоя от показаните рокли. Гадост, страшна цигания... Рядко се вижда чак такова нещо...
Everything changes, but beauty remains ...
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Няма лошо да са евтини, но нека жената, която е в тях, да не изглежда евтино.
От 100 км си личи колко е ужасна материята.
Момичета, да ви кажа, че ще си шия рокли, при шивачка, де, че съм с две леви. Тази ще е за по-нататък, че е малко по-ежедневна, първо искам нещо за бар да си ушия. Та, тази ми е сигурна, само искам да направя някаква малка заигравка с модела. Знам, че й отива да е семпла, за да докара това ретро излъчване, ама ми се иска или къдрави ръкавки да й сложа, или някакъв червен елемент на талията. Ще го измисля. Това ми е по-спешно. И вижте сега великата дилема :д Много харесвам блузи с едно рамо, само че трябва да се носят с бриджитки, а на моя бюст те хич не стоят добре. Та си мислех тая рокличка да си я направя с две ръкавчета като показаното на картинката, но се чудя дали няма да е много обикновена. Единият ми вариант за разнообразие е да я направя в някакъв друг цвят - приемам предложения. Другият вариант е да я оставя така - бяла, с две ръкавчета, семпла, пък да си наваксам с някакви безбожно високи интересни обувки, някакво дълго бижу и по-нетипичен маникюр. Очаквам мнение, че съм в дилема :д
с два ръкава също ще бъде суперза цвета или нещо синьо,розово-червено..или втория вариант(може би него) с бижу малко над корема,обувки,може някаква чантичка за ръка в по-шарен цвят,която да се съчетава с обувките
едит:първата ужано много ми харесва,даже и аз си мислех за нещо такова..може да прибавиш такъв колан http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BF...88&tx=31&ty=86 само,че в кафяво..или ако намериш червен,както спомена за червен цвят..или да вмъкнеш някъде някакви червени дантелки..или оуу панделка + червени обувки и червило..суперр !![]()
Последно редактирано от -meGusta- : 04-05-2012 на 16:33
Червения цвят мисля да го вмъкна във втората рокля.
Иначе за първата и аз се сетих за коланче.
http://prikachi.com/images/612/4609612B.jpg ето и от мен един тоалет..![]()
Имам като първата , но по-тъмна, почти черна, с доматено червен колан и/или червени обувки стои много яко
За втората- цветът, който може да я направи по- ефектна, за мен е червеният (може би съм пристрастна), но пък помня, че ти преди време питаше за нещо от Бершка, което беше много хубаво червено, така че сигурно не ти е проблем.
П.П. И аз да взема да похваля PIF за якия й стил- има индивидуалност в него, ретро привкус, елегантност, абе супер е
Еdit: ей така имах предвид
![]()
Последно редактирано от therichbitch : 04-06-2012 на 17:52
Втората я направи червена.Носи я с бежови обувки.
Аз обожавам червео, обаче не на всички им харесва, де, ако харесваш-действай смело.
Или може в цвят бордо.Нещо такова:
Също вместо да е с два дълги ръкава, може да я направиш с една дебела презрамка...не знам дали ще стои добре, обаче. :Д
Едит: за първата веднага ми идва нещо. С тези дебели презрамки добре ще стои едно лееееко по-изрязано деколет и на кръста червено тъничко коланче. Или да вкараш по-изрязан гръб. Или цип отзад на гърба.
Последно редактирано от PullMeCloser : 04-06-2012 на 17:13
http://img3.ask.fm/assets/011/615/69...12.23.30_1.jpg
Червено и синьо <3
aх, ПИФ ми е любимка!
Ето нещо (въпреки,че не е тоалет, за мен е нещо като аксесоар към облеклото),което искам да питам дали одобрявате?
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2...0c3ho1_400.jpg
Меги на мен ми харесва
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Втората задължително ще е от син плат на бели точки, обожавам го, дано ми намерят такъв, ако не - ще го мислим и ще си я ушия по-нататък.
За първата и аз си мислех за по-изрязано деколте и да я направя с два ръкава, но по-къси от дадения. Това с ципа на гърба е супер добра идея, че преди време си бях харесала една, имаше цип от врата до под дупето и беше бахти яката, но не ми стоеше добре. Мислите ли, че цип на гърба ще се връзва с два по-къси ръкава или ще е по-добра идея да я направя с дебели презрамки?
Аааа, червеното ми е супер любим цвят, ама много, много, много любим и ми стои трепач :д Ако зависи от мен, светът ще е червен. Затова със сигурност ще си купя едно тънко червено коланче (яркочервено обаче, не бордо или бледо) и ще ми е аксесоар към втората рокля. За първата все още се колебая... Та май първо ще се шие тая на бели точки.
Не мога да не се похваля какви рокли убедих майка ми да ми поръча по интернет - от същото място, от където си харесах горните две. Черна с копченца и Синя с някакви бели неща с едно рамо.
Много ми харесаха. Бяха намалени от 70 (всяка) на 30 (всяка). Дано втората да ми стои добре със сутиен тип бриджитка и да не се налага някоя от двете да се стеснява. Чакам ги след около месец.
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-08-2012 на 04:47
Не, тази на точките ще е с цип, с дебели презрамки я прави! По-добре ще е. И аз много харесвам ципове.
Аз говоря втората да е червена или бордо, тази по-елегатната. Модела е супер добър, аз много си търся нещо с едно рамо, обаче не мога да си намеря.![]()
Май нещо съм объркала обясненията...
Значи тази на белите точки говорех да е с леееко по-изрязано деколте от това на снимката, да си остане с дебели презрамки и отзад до под/над дупето-цип. Много сладко стои. И може да е с много леко по-изрязан гръб заради ципа.
На по-елегантната червено много добре ще й стои, както и бордо. Според мен обаче ако й сложиш още един ръкав...не,че ще е грозно, ами ще й се развали чара. Роклите с 1 ръкав са страхотни. Не вярвам да е толкова зле с бриджитка... От онези сутиени, дето се залепят са бюста пробвала ли си как е?
За тази на точките ми идва и една много яка идея, само че не знам как да я обясня :Д Ще потърся снимка в интернет, щото ако тръгна да обяснявам, никой нищичко няма да разбере.
Айде като са ти готови роклите, да им пуснеш снимки? До сега нищо не съм си шила, обаче е добра идея, можеш да си направиш точно каквото искаш :Д
Edit:Много кофти поза, тялото ми изобщо не изглежда както изглежда на живо. :Д Двойно по-дебела съм :Д:Д
Последно редактирано от PullMeCloser : 04-08-2012 на 11:49
Аз имам един въпрос към вас. Купих си рокля за бала на приятеля ми, много ми хареса, но вече не съм сигурна дали наистина ми харесва. Трябват и някакви аксесоари също... Та ето я роклята:
http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1333888047t.JPG
Едит: На живо стои по-добре...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Хубава е рокличката. Да не говорим, че в момента червеното е "писък". Обувките също ми харесват. Ако отзад гърба е гол, вдигни косата си. Но като цяло аз харесвам повече вдигнати коси за официални рокли/случай. Аксесоарите - прецени сама, според мен големи обеци и масивна гривна ще ти свършат работа, тъй като роклята е доста семпла.
А, и ти препоръчвам да го махнеш тоя бежов чорапогащник, тая рокля е за голи крака!
МалкатаЛейди - роклята ти е трепач и най-важното - стои ти перфектно! Червеноо <333
maDamn