.
Отговор в тема
Страница 23 от 124 ПървиПърви ... 131920212223242526273373123 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 3100

Тема: ''Тоалети''

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Събития като бала са официални, не знам защо всички се натискат да ходят с голи крака. Иначе рокличката наистина е много хубава.

Страхотна е роклята,само дето наистина е малко семпла..да я допълниш-бижута+мооже някакви по-интересни обувки..или нещо на роклята-коланче,панделка..но незнам как ще стане

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ами защото официално събитие и голи крака не са ми оксиморон.
    Иначе да, обувките ще са други и е семпла. На снимката изглежда дори прекалено, простее някакси. Мисля или някакво висящо по-голямо бижу или колан да и сложа... Панделката също е идея, мерси.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Sofia
    А трябва да са- роклята е семпла и ако отидеш с голи крака, още по- семпла ще стане и ще 'простее' (не го разбирай в отрицателен смисъл).
    Лично мнение- никога не ми е харесвало на някакъв прием примерно да отидеш с много официална рокля и голи крака, както и със сандали.
    Не й слагай колан, в горната част има достатъчно акцент- ръкавите, по- добре се фокусирай в/у бижуто, което ще избереш, както и обувките- нека да не са в същия цвят.

В смисъл обувките да не са същия цвят като роклята или като на снимката?
    А под голи крака имаш предвид без чорапогащник или просто крака, които не са покрити от роклята?

Много ще и се чудя на тая рокля... Накрая може да си взема и друга.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Абе, момичета, как решихте, че като е официално събитие краката не трябва да са голи? Хайде, поразровете се в интернет и вижте звездите от червения килим. Нима това не е официално събитие? Не се излагайте. Няма нито една с чорапогащник.

Ето ти да си разглеждате, ако намерите една с чорапогащник ми кажете : https://www.google.bg/search?q=red+d...iw=987&bih=603
    Последно редактирано от koshtramba : 04-09-2012 на 09:40
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на katericArofl
    http://prikachi.com/images.php?images/937/4622937e.jpg Кафяв панталон и обувки

Град
    Sofia
    Да не са същия цвят като роклята имах предвид. Не я сменяй, много хубаво червено си намерила, обикновено всички са някави измити, които се продават, а това е перфектно

koshtramba, знаех, че това ще е първият довод с пример от червения килим. Еми да, не ми харесва тежка рокля на Версаче (като на Анджи последната, с която беше се явила) и гол крак, въпреки че й стои много добре. Те' звездите' носят и чорапогащник и сандали понякога, аама тц...
    btw не съм казала да си сложи чорапогащника на баба ми изплетен от прежда , едни секси чорапи с 5 най- много до 10 den ще правят визията по- изискана.

За мен е пълна проява на безвкусизъм да сложи бежов чорап/чорапогащник на тая червена рокля. С пръст ще я соча, ако го направи !
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    Sofia
    бежов- не съм казала такова нещо, а ти колкото искаш и когото искаш си сочи с пръст, за мен обратното е безвкусно

Edit: намерих ти една, има още доста
    Последно редактирано от therichbitch : 04-09-2012 на 15:39

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    therichbitch, сори.. ама ако Виктория се барне в тоя тоалет и без чорапогащника ще изглежда ужасно.. и супер пошло

И аз съм на мнението на Кощрамба за чорапогащника .. Плюс това по баловете сигурно ще е топло, за предпочитане е да си с отворена обувка, защото съвсем ще ти се спарят краката в затворени... а чорапогащник с отворена обувка е отвратително (лично мнение) .. Ако съчетаеш добре нещата, аксесоарите, обувките и прочее, няма въобще да изглежда семпло, а бих казала, че ще си е доста стилна .. дори и без чорапогащника.

^
    ^
    Хахаха, е ти, кво? Намери един пример за чорапогащник и си мислиш, че е яко? ЕДИН??? + Тва не е рокля, и, както виждаш, не става за бал. А и красотата е в чорапогащника в случая, допълва екстравагантността на тоалета! Нали разбираш разликата!?
    Последно редактирано от koshtramba : 04-09-2012 на 18:57
    Пази моториста !!!

Град
    Sofia
    Може да се използва, за да допълни и семпла рокля, като тази червенката (не точно такъв). Просто пращаш нещата в крайности, казвайки колко е грозно с официална рокля и чорапи/чорапогащник. Еми няма как да му убедиш в това.

Стига си се хвърляла контра на всяко нещо, което някой казва в тоя форум. Всеки си има мнение и трябва да се примириш, че не можеш да наложиш своето във всеки един момент. Никой не те кара да правиш нещо насила- ти като искаш си джапай боса, ако щеш и с джапанки по всички събития, не ме боли в крайна сметка.

Но да не говорим в частност. Обсъждахме горния пример на момичето с червената рокля, наистина ли ти харесва В ТОЗИ СЛУЧАЙ? НАИСТИНА ЛИ ?!?!

И дори нейният чорапогащник от снимката е БЕЖОВ. Като го сложиш на бял лист едва ли ще синее.

Ей, готината

Ей, разбиращата

Ей, тази със собственото мнение

Ей, чорапофил

как си ?
    Последно редактирано от koshtramba : 04-09-2012 на 19:58
    Пази моториста !!!

Град
    Sofia
    Не, не ми харесва с бежов чорапогащник?! И? Това не значи, че с много тънък черен няма да стои добре. Просто ако е боса, ще изглежда все едно е отишла на разходка в пролетното време.
    Ти си тая, която винаги е много разбираща от всичко (това от няколко години насам). Някой като пусне снимка- нее, това е гадно, друг като пусне- не, ти си грозна, 3ти като каже- не, ти не си прав/а, само стоиш отстрани на сянка и критикуваш. pathetic

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Аз имам един въпрос към вас. Купих си рокля за бала на приятеля ми, много ми хареса, но вече не съм сигурна дали наистина ми харесва. Трябват и някакви аксесоари също... Та ето я роклята:
    http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1333888047t.JPG
    Едит: На живо стои по-добре...
    О, ужасно много ми харесва, не я сменяй! Смятам, че с колан ще я загрозиш....Аз бих и сложила златен синджир, както ми е на тази рокля или направо през врата, но смятам, че не е в твой стил и няма да одобриш.. ;д
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...33599665_n.jpg
    Но в крайна сметка може и нищо да не и слагаш, просто ако си с черни обувки, бъди и с черни обици и чанта.

П.П.1 Даже ако може да ми кажеш откъде си я взела..търся си подобна..даже същата, само че без ръкави и бяла. ;р

П.П.2 Аз също одобрявам само черни чорапогащници/силиконови чорапи - те ми се връзват с официално облекло (пак според зависи), даже са ми секси. Но се съгласявам с кощрамба. Просто чорапогащника е излишен...неуместен дори.
    Ти си преценяваш, де..аз честно казано не го казвам, заради някакъв моден етикет, не ги разбирам много, просто винаги така съм мислила.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    http://prikachi.com/images/408/4626408I.jpg а обувките бяха кецове черни с бяли връзки.

Banned Мега фен
    ^ извинявай - бЕли ! ... не искам да те обидя просто това много го мразя ;д

koshtramba не нападай така момичето.. има си собствено мнение,ок,можеш да и' обясниш ама по-спокойно...

Момичета, съжалявам, не исках да давам начало на караница.

Чорапогащникът е доста светъл и почти не се забелязва. На снимката е различно заради светкавицата.

Goddess, видах, че имаш почти същата рокля. И моята има такова синджирче, но факт е, че не е златно, а на бал с тенекийка не върви. А аз съм от Бургас и съответно от тук си взех роклята. Предполагам, че няма да ти свърши работа.

Благодаря много ))

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    therichbitch .. В случая ти беше тази, която се противопостави на мнението на Кощрамба и даже беше с леееека доза нападка (или поне на мен така ми се стори) .. Ти си единствената в момента, която съветва момичето да ходи с чорапогащник и като гледам по-скоро ти се опитваш да наложиш своето мнение... И моля те спри след всеки пост да обясняваш, колко не те грее, че другите мислят друго яче, защото щом този глупав спор продължава, значи все ти пука, че не всички мислят като теб.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Не, не ми харесва с бежов чорапогащник?! И? (koshtramba : Тогава си противоречиш?)
    Това не значи, че с много тънък черен няма да стои добре. koshtramba: Опаа, почваш да се измяташ ми се струва! Просто ако е боса, ще изглежда все едно е отишла на разходка в пролетното време. (koshtramba: Ахахахаха, ти колко си зле!)
    Ти си тая, която винаги е много разбираща от всичко (това от няколко години насам). (koshtramba: Много си права.) Някой като пусне снимка- нее, това е гадно, друг като пусне- не, ти си грозна, 3ти като каже- не, ти не си прав/а, само стоиш отстрани на сянка и критикуваш. (koshtramba: Явно не си ме разбрала.)
    pathetic (koshtramba: Humdrum.)
    therichbitch, някакви заключителни думи?
    Пази моториста !!!

Град
    някъде там...
    FuCKkK13, съжалявам. Сбъркала съм ;д
    Иначе защо толкова много се карате тука? ;д Единственото което разбирам е , че някакви чорапогащник нещо... ;д

Супер фен
    Годес, а ти твоята рокля(тази като червената) от къде ти беше(сещам се, че пак бях те питала, но не се сещам)

Според вас за на края на годината(доста раничко питам знам!) какво е нормално облеклото за едно 14-15 годишно момиче? Къса рокличка и 10 см токове ли? Аз като чувам една приятелка, че така ще бъде, че на мен ми стана смешно
    Последно редактирано от mynichkaTanq : 04-10-2012 на 08:19
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    А аз съм от Бургас и съответно от тук си взех роклята. Предполагам, че няма да ти свърши работа.

Благодаря много ))
    Еее...мда. Мерси все пак, де. ))

Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq Виж мнението
    Годес, а ти твоята рокля(тази като червената) от къде ти беше(сещам се, че пак бях те питала, но не се сещам)
    О, някъде тук от квартала, обаче я имаше и по центъра - Витошка, Алабин...

Град
    някъде там...
    То и аз сега съм 8 клас и на края на годината не съм мислила хич как да се облека...Може да е пак някаква рокличка, ама аз не мога да нося много токове и заради това мисля да съм с ежедневни равни пантовки(балеринки)
    Иначе искам да изкажа мнение и за споровете от миналата страница...Стига сте нападали момичето. Чорапогащника почти не си личеше, толкова беше тъничък и приятен. Както иска ще си носи роклята. На едни им харесва така , на други друго. Какво сте тръгнали тука да я нападате и да се разправяте? И на мен ми харесва с такъв чорапогащник. ХУбаво е , а и момичето си изглежда добре =)
    Последно редактирано от sapphire5 : 04-10-2012 на 10:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си